Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Naty, bun venit!

Cum faceti modificari pe subiect? Ca nu gasesc 'edit'

Carmen(33+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna dimineata!
Bun venit Naty printre noi!
In sfarsit s-a mai racorit sper sa tina cat mai mult asa..
Mephala, ma bucur ca bb e bine nasol cu dr ca e plecat in concediu, si al meu la fel..sper sa avem noroc sa se-ntoarca

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La Iasi tot cald e!

Martha, asa sper si eu.

Carmen(33+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mephala, nu poti face modificari pe subiect (in listuta), decat daca te inregistrezi cu contul comun (mami_so06). Abia atunci iti apare butonul de "edit".

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Fetelor la 32+ sapt am intrat in luna a opta nu?....mai am putinnnnn si redevin miss univers .

Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Da, Cami, ai inceput a 8-a luna! Felicitari!
Va las ca plecam la pescuit...
Pupici
P.S. Am ras cu lacrimi la subiectul cu toaletele...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna fetelor! Am citit si eu subiectul cu toaletele. super tareee!! am ras singura de m-am prapadit.

nicol
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!!!!
Azi vine tati acasa si suntem tare fericite :)
Va multumesc mult mult pentru urari si felicitari. Va doresc si voua numai bine si sa fiti toate fericite si sanatoase!
Am reusit sa mai recuperez cate ceva din capitolele pierdute!

Ma bucur ca Try e bine, imi imaginez ce a fost in sufletul ei da' bine ca e bine!
IGNATICA....FELICITARI Doamne ce emotionata am fost cand am citit. Sa-ti traiasca bb si sa va bucurati de el!

Felicitari fetelor care au fost la eco si au rezultate bune...ma bucur enorm, abia astept sa inceapa sa "curga" sarmalutele !!!!

Gripo, nu ai inteles chiar gresit, eu am fost casatorita o data, acum sunt la episodul 2

Naty, bine ai venit printre noi. Tu ai intrebat de colica renala? Si eu am facut o criza pe la 20 de saptamani + infectie urinara. Am tratat infectia cu antibiotic si nu m-a mai deranjat nici rinichiul. Oricum nu e de glumit cu aceste crize. Eu cunosc pe cineva care a stat in pat o buna parte din sarcina din cauza rinichilor, nu se putea nici macar intoarce de pe o parte pe alta. Sper sa nu treci prin asa ceva. Asa ca odihneste-te cat mai mult. Multa sanatate!!!!

Nu mai stiu cine zicea de haine....Tasia are dreptate, pe la Mall sunt chestii dragute. Eu vazusem cu ceva timp in urma rochite devara foarte mishto la Zara si nu foarte scumpe. Adica maxim 2 mil si partea buna e ca nu sunt special de gravide, deci poti sa le mai porti si dupa.

Eu am mari probleme cu spatele care ma doare ingrozitor, ma rog sa nu-mi fi "starnit" coloana. Plus ca piciorul drept imi amorteste rau.

M-ati facut curioasa cu subiectul de la generale...ma duc sa-l citesc.

Fetelor, acum in timp ce scriu am simtit de parca fac pipi...doar ca putin......sper sa fie o scurgere obisnuita....mai stau putin sa vad ce se intampla.

Va pup!

33+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna Gravidutze...
S-a trezit si petrecareata cu petrecaretul din burtica si da Ileana..de cand a plecat sotul(acum are o saptamana) umblu cat mai mult ca sa nu am timp sa ma gandesc la el si la cat i-mi este de dor de el...iar daca grupul cu care eram a ajuns la disco aseara am ajuns si eu...a fost super frumos si ma gandeam ca cine stie cand oi mai ajunge pe acolo dupa ce apare Lukas..a fost bine ca am avut masa buna, de la intrare venea aer curat de munte si nu am simtit fumul atat de tare si am dansat pe scaun(sezand) ca muzica super faina...
Ieri am fost si am luat si eu Jurnalul Bebelusui de la Disney ce frumos e.. abea astept sa-l completam...mi-am luat si Dr Spook, eram intre asta si sotii Capraru...voi care stiti ca e mai buna? O iau si pe aia daca se merita si am mai luat Fratii Grimm sa-i citesc povestioare lui Lukas..ca de muzica si plimbareala e satul...
Ma bucur ca sunt vesti bune de la Try si le doresc numai bine si sanatate...sper sa mai posteze si la noi..
In rest va pup pe toate si ne mai auzim

Silvia33+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Ne-am intors si noi. N-am mai fost la pescuit ca era balta inchisa. Asa ca am mers la padure unde m-am plictisit rau de tot. E clar ca nu mai merg pe nicaieri pana nasc.
Monique, eu stiu ca bebe nu e afectat de candida, e doar incomod pt. tine...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput