Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Deci il recomandam si fetelor dimineata, la cafea/ceai/ce-o mai bea fiecare.
Am terminat si inghetata, acu cred ca ma pot duce linistita la culcare. Ce mai conteaza juma de kil in plus?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Acu' nu mai conteaza... dar peste 2 luni o sa vrei sa nu-l ai si pe asta. Pe langa celelalte. Dar cum iti spuneam: sarcina este o perioada minunata, este un miracol, iar orice femeie insarcinata este absolut superba, ravisanta...

Mergi la inceput

Pai zau ca nu mai conteaza, ca slabesc repede dupa aia. La mine cu vointa e o problema. Si n-o lua iar pe arataura cu sarcina, ca vin si te iau de urechi.
Gata, ma duc la nani, ca daca mai stau pe scaun iar mi se umfla picioarele in ultimul hal si-mi trebuie 2 zile de repaos sa revina la forma initiala.
Pup si somn usor!

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Noapte buna!
Yo ma duc sa mai masor prin casa, nu ma culc asa devreme.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Iata si eu la bufnite...normal ca nu mai e nici una la ora asta...eu am venit de la disco din Capra Neagra Poiana BV unde a fost super...BB Lukas nu a ripostat si a fost partenerul meu fidel de dansat pe scaun...ma duc si eu la somn.....paaaaa

Silvia33+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sunt eu pe aici.....dar nu mai stau mult.

Vai de mine...Ileana...chiar vb cu sotul meu in seara asta ca nu am mai vz si noi o comedie la tv...sa radem de sa ne tinem cu mainile de burti.
Iata ca eu am avut parte..datorita tie ...misto de tot subiectul ala. Am ras de m-am stricat. Dar nu am putut sa ma abtin si am postat si eu acolo
Il recomand si eu tuturor.
Pacat ca are doar 8 pagini (pana acum)
Concluzia finala : foarte amuzant, dar teribil de trist.Parerea mea.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

'neatza!
Susa, care va sa zica iti faci de cap prin disco daca n-ai sotz... Bravo!
Inni, tu de ce-ai dezertat azi noapte?

Eu am dormit putin, da' bine. Acu ma duc afara sa plimb odrasla.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor.
Acu' 2 zile s-a dus mama cu analizele mele la medicul meu de familie (ca sa ma scuteasca pe mine de drum prin caldura) si doctorita mi-a dat sa iau Ferro-Gradumet si Materna cate 1 pastila pe zi. Am inceput sa iau de ieri. Ieri a fost OK, dar acum, le-am luat de vreo 15 minute si m-a apucat asa o ameteala si o stare de slabiciune...Parca mi-a dat cineva cu un ciocan in cap. O fi pura coincidenta, o fi de la vremea de-afara...O sa merg sa ma intind un pic...
CamiSol, zici ca n-au prins nimic? Intreb pt. ca azi vroiam sa mergem si noi la pescuit...

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata !
Vad ca in sfarsit a mai aparut o galateanca ! Bun-venit printre noi naty si o sarcina usoara!
Da lexi nimic nu au prins...macar ne-am distrat.Aveti grija sa nu va prinda si pe voi vreo furtuna !
Acum pun si cateva poze!

Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata fetelor!

Naty bine ai venit printre noi!Sarcina usoara si nastere la fel iti doresc....dar mai ales un bb sanatos!

M-ati facut curioasa cu subiectul de la generale...ma duc si eu sa-l citesc....ceva mai incolo!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput