CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Cred ca am gresit..cu link-ul pe care l-am dat....merge daca-l scrieti cu mana...iertare..am uitat ca nu e permis!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Virgi
ma bucur ca l-ai iertat pe sotul tau.
oricum era singura solutie. doar l-ai cunoscut de la inceput. te-au intrebat si preotul si ofiterul de la starea civila daca " de buna voie..." deci...

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

vivighe si eu zic ca virgi. nu renunta la alaptat. ete si io ma mulg. si la prima sarcina m-am muls cinci luni pt ca aveam sanii zdrente. cinci luni am facut tot felul de tratamente de la argila pina la acupunctura. diagnostic senzitive nipples. acu m-am chinuit numai prima luna si, in sfarsit, am reusit sa alaptez fara sa-mi tai venele. daca ai lapte e pacat sa seci izvorul.
Cami spor la mutat desi eu daca m-as muta pe coasta de est m-as muta numai pt NY Dar Philly e un oras frumos! Iar toamnele in Pennsylvania au niste culori unicat! ca atare la toamna o sa te pisez sa-mi trimiti poze:-))) adaptare usoara la umezeala incredibila (mie personal mi-a placut clima).
adi B asa avuseram si noi show acu doua seri. fomist pescarushu. nu stiu cu cine seamana:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Pentru completarea listutei, Petra a avut la nastere 47 cm si scor Apgar 9.
Acum se pare ca are cam 4,5 kg si vreo 6 cm in plus.

Larissa suntem bine amandoua . Multumim de intrebare si multi pupici pentru voi!

Anileda bun venit ! Frumusel foc baietelu' tau! Poate ii facem o intalnire si cu Petra .

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

vivighe, uite inca o ciocanitoare: nu renunta, o sa-ti para rau si nu vei mai avea ce face. doar fuse vorba ca de acum, dupa ce am nascut, lasam comoditatile la o parte si ne focusam pe nevoile micilor nostri jmekeri. pai renuntatul tau suna a comoditate.mulge-te si da-i cu bibele macar.
ma infig atat de tare caci pe mine ma tenteaza de mult sa renunt, numai uitandu-ma in oglinda si facandu-mi ntz ntz ntz ma abtin sa las egoismul ce m-a insotit toata viata sa aiba castig de cauza... mai vreau sa rezist oleaca

trebuie sa va povestesc ceva delicios, da intai ma duc la o pipa si p'orma

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

virgi, sa inteleg ca ai o pisica balon cu care se joaca bebe? Ai si poze cu pisica asta balon? Fetita mea are 3 saptamani si nu are inca nici o jucarie...si nici nu stiu ce sa ii cumpar...daca o sa ii placa sau o sa reactioneze la ele. De fapt are un iepure mare roz..dar nici nu il baga in seama.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Larisa, nu stiu altii cum sunt, insa Hora, pana pe la o luna si jumatate n-a avut treaba cu nici o jucarie. eu i-am luat vreo doua-trei, f colorate, din acelea de mestecat la aparitia dintilor, am zis ca daca tot luam sa fie si utile. mai si zdrangane. dar nu, nu ne intereseaza. ceea ce i-a trezit interesul a fost floarea noastra cea mare, ce ne vegheaza (in magazinul obor, la parter, dreeept inainte pe intrarea principala, pana dai de o papetarie pe stanga, acolo au si flori gigant) uite-te la pozele noastre si o vei vedea. aia e si rosie, prima culoare perceputa. ti-o recomand calduros. 15 ron.
acum manifestam o mare iubire pentru elefantelul zdranganicios,o prostie luata de la mine din parc, de la o taraba, cu 3 sau 4 lei. pun poze.
ideea e sa nu te agita prea tare, inca nu o intereseaza. Luana e deja mare, are in curand 3 luni, ca si Hora. la trei saptamani tzatza si patul sunt interesante. ai rabdare

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

virgi, mishto linku de la k's toys!! mergeti si cititi, e practic pentru a intelege ce jucarii sunt potrivite pentru fiecare etapa, exact despre ce vorbeam cu larisa. si merge linku, doar ca avea o virgula lipita de el. uite: http://www.kskids.com/

Hora Lucia
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun2006 spune:

Papadii(pt papadia noastra si nu numai)
(autor necunoscut)

Indiferent cu cāta atentie īncerc sa o smulg din radacini, tot nu
reusesc sa
o stārpesc. Radacina se ascunde adānc īn pamānt, iar papadia va creste
īn
curānd, īnflorind din nou. Īnsa īn pofida proastei lor reputatii,
papadiile
sunt niste flori de-a dreptul dragalase cu banutii lor aurii, alcatuiti
din
nenumarate petale. Si fara-ndoiala ca sunt cele mai frumoase flori cānd
sunt
zdrobite neīndemānatic īntr-un buchetel de māna murdara a unui copilas.
Nimeni nu este certat cānd le culege... Cine stie daca papadiile nu
cresc
cumva doar ca sa bucure ochii copiilor.

Papadiile sunt ignorate si "atacate", nicicānd īngrijite sau udate, si
cu
toate acestea, ele īnfloresc īntotdeauna. Nu pretind o atentie
deosebita ca
sa īmbrace īn banuti aurii cāmpia - aurul lor "explodeaza" pe cāmpii,
pe
pajisti si īn crapaturile zidurilor - chiar si īn cele mai selecte
gradini.

Gāndeste-te cum ar i sa le cultivi īn gradina! S-ar strecura dincolo de