CIRESE de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolett2445 spune:
papadie la mine a fost asa,s-a schimbat pur si simplu de la normal cum stiam inainte la ff moale de ii ajungea pana in fata la pempars.da este o pasta f moale parca un pic apoasa,adica se imbiba apa colorata in pempars,repet,nu mai mult de doua scaune la 24 de ore si cateodata unul mare de ajunge pana in fata si ne mozolim de tot
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
VoichiV spune:
ooooffff! am uitat sa ma prezint: numele meu este Domnita....mersi mult de sfaturi, fetelor...acum doarme....nu credeam sa spun asta vreodata....ce bine e sa mananci!!!i-am facut masaj la burtica.....a facut kk de 3 ori in 40 de minute....acum e bine....
poze bebelina mea draga
abibrinza spune:
Ioana, Magghy, am reusit sa pun si eu azi banii la banca.Scuze, dar tare e departe banca.
Carmina si Victor canta, dar ma imita pe mine.O lalaie intr-o veselie cand are chef.
Nu stiu ce naiba s-a intamplat ieri ca Victor a fost agitat, aurlat la propriu de nu mai stiam ce sa mai fac.Si azi dimineata la fel.Noi mai avem 3 bebelusi prin apropiere si aseara toate mamicile erau disperate.Toti au fost agitati.
Cu jucariile nu prea avem treaba.Cel mai interesant e un iepure urat din punct de vedere al mamei, ca bebelului ii place si vorbeste cu el.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
cristina1702 spune:
bravo domnita! ma bucur ca te-ai descurcat cu masajul...felicitari! si incearca sa te odihnesti acum...
noapte buna!
carminabulina spune:
Larrisa, este minunata Alexia, mai ales cum se trezeste ea din somn mititica si incepe sa planga...parca ar fi Mihnea al meu
.
Nicoleta, al meu facea de 8 ori pe zi si cred ca si de 2 ori noaptea, nu stiu ca el nu ma trezea iar eu nu eram in stare sa stau treaza ca sa-i urmaresc scaunul si sa-i schimb scutecul. Asta in conditiile in care el facea kka doar o data pe zi din a treia zi de viata. Apoi aceste scaune ieseau in jet, aveau mucozitati, grunjuri albe, la inceput dupa care ajunsese sa se inegreasca aproape tot scaunul. Deci eu zic ca-i foarte diferita situatia. Acum ii dau Nan fara lactoza, evident, si deja a ajuns la 2 scaune pe zi. Mie mi se pare tot diaree dpdv al consistentei dar ca frecventa cred ca se vede diferenta...este de culoare galben fosforescent verzui si ca o pasta...cum e creta inmuiata in apa si intr-adevar miroase infernal, bleah.
Noua ne-a spus sa ii dam o luna acest lapte dupa care sa facem niste analize sa vedem daca mai are intoleranta la lactoza. Dar aceste teste le vom face in alta parte nu tot aici ca oricat ar fi medicul de bun la care mergem mie mi s-a parut japca pe fata.
Aviz amatoarelor care merg la Medlife
. Acum asta e, sper macar copilul sa se faca bine in banii astia (3 800 000 lei si doar 30 secunde vazut de doctor 
)
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
Varsta lui Mihnea
Lya spune:
Larissa,SUPER TARE!Multumim!Eu stiam cantecul ,dar mi-au dat lacrimile cand l-am reauzit si am vazut si superprezentarea lui,si avand un ingeras de copil in brate si inca unul lana mine.Prima data cand am auzit cantecul era dupa pierderea unei sarcini si mi-au dat lacrimile de durere........acum de fericire.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
EllaX spune:
Bravo, Domnita!
Inaioana, am trimis azi banii - 300.000 ROL. Wrap-ul il trimiteti cand puteti, important e ca stim ca o sa-l avem! Tare greu zilele astea cu tinutul copilului in brate!
Carmina, daca lui Mihnea ii place sa cante, iar Anei ii place sa i se cante... aaa... ce zici, le facem cunostinta? Week-end-ul asta punem si noi poze - sper! - sa se vada copiii! ![]()
La mine au venit rusii
...
Pe Ana o avem, de azi pana peste 8 saptamani, in aparat pentru fixat soldurile. Nu e ceva grav (ca ar fi trebuit atunci sa stea si mai mult), dar e mai bine asa, pana se formeaza complet articulatiile. E tare maraita, ca nu se mai poate intinde - ea, care se intindea 5 minute dupa ce se trezea din somnic!...
Mi-e tare mila de ea, da' decat sa nu mai poata merge cum trebuie la 20 ani!... Tot in brate ii trebuie!
Am mai scris azi un mesaj, dar se pare ca s-a pierdut pe drum. Sau l-am pierdut. Sau l-ati pierdut. Sau... despre ce vorbeam?
Vaaai, ce-as bea o bere! Si un vin! Sunt bautoare de duminica (o duminica/luna
), dar acum mi-e tare pofta. Heeei, ce vin bun am baut eu la Bran, la mancare buna, anul trecut!... Tare fain a fost, daca vreti, va spun (cu pm) unde!
Deocamdata, tati e de serviciu la dansat fata. A racit barbatu-meu, tare rau i-a fost azi! Am doftoricit la el, acum e mai bine. Merg sa fac dus si, daca Ana vrea, sa dorm.
Noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior, sapte si pe celalalt, sa va traga jos din pat!
N-am innebunit, sunt numai taaare obosita.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
angelica_g spune:
... in sfarsit, pot sa mai scriu si eu...
Larisa SUUUPEEERR! cantecelul! Super si Alexia ta!
Fetelor (Carmina, Adib :), Luana, Lacri, Ralucis, Amonar, Raalucutza, Virgi, Gabi25, Arleena, Mirage, Cristina, Ama, Dana, Mary... etc etc etc - a se citi TOATE FETELE CARE ATI MAI PUS POZE SI FILMULETE) NU MA MAI SATUR ADMIRANDU-VA PUII! - Parca nici nu as avea si eu acasa...
In primul rand: bine ati venit in marele grup mare Daniela, Mirage, Adelina
In al 2-lea rand: Shoricutza iti datorez un
si multe 

Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
...s-acu sa va tineti! ka iar o sa scriu si o sa-mi raspund cateva mesaje 
mesaj important pentru VIVIGHE (imi pare rau ca nu ti-am raspuns de aseara): nu renunta! ai sa te caiesti! am tot spus-o si o repet - eu am trecut prin asa ceva! Poate ca inca nu este prea tarziu sa asculti sfaturile noastre! Tu ai trecut prin atatea, asta noua provocare e floare la ureche! Si-apoi, cand te uiti la floricica ta frumos imbracata si parfumata, mi-e greu sa cred ca mai poti pleca urechea la ce spune mama ta (chiar daca e MAMA, si esti obosita si epuizata psihic) Uite, ne rugam pt tine, eu si Sara,..., daca inca nu ai renuntat, sa-ti fie mai usor! Cred ca Ellax a pus un site super despre alaptat (mii de multumiri
)
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
carminabulina spune:
EllaX si Angelica
.
Ella de-abia astept sa o cunoastem pe Ana, pana atunci il pun pe Mihnea sa mai exerseze
.
Angelica, inteleg perfect cand spui ca nu te mai saturi sa te uiti la bebei. Eu catodata stau pana la 2 noapte si nu fac altceva decat ma uit la poze. Am senzatia ca suntem o mare familie...si o sa crestem impreuna si ma minunez cum de la o samanta au ajuns asa dragalasi si stai sa vezi cand or incepe cu vorbitul mersul si alte alea
.
Voichita de o saptamana tin sa-ti spun ca mi-e foarte draga fetitza ta...are niste ochisori atat de frumosi si blanzi...cred ca o sa fie foarte frumoasa cand va fi mare
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
Varsta lui Mihnea