Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
aditzu spune:
Buna Fetele,
La Multi Ani ! Luca sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de mult noroc.
Crisa - felicitari pt baietel.
Si Irina incepe gradi pe 4 si am mari emotii, parca as vrea sa se mai amane un pic sa inceapa pe 15 sau pe 18 cum am auzit la alte gradinite. Ii tot spun ca luni merge la gardinita dar nu pare ca o intereseaza. Probabil ca in primele zile o sa stau putin cu ea pana se imprieteneste cu educatoarea si dupa aceea sa ma tirez.
Directoarea zicea ca ar fi bine s-o iau in primele zile mai devreme, sa n-o las sa doarma acolo, dar nu-mi dau seama daca mi-a zis asta ca sa le degreveze pe educatoare de copiii nou veniti tematori.
De la gardinita mi-au cerut coproparazitologic si exudat nimic altceva.
Noi n-am mai masurat sau cantarit copilu' de mult ca nu sta locului o clipa, dar banuiesc ca se invarte pe undeva pe la 13 kg si are vre-un metru. Mai nou butoneaza la calculator e moarta sa deseneze in Paint, trage niste linii colorate acolo, nu mare lucru, dar a reusit destul de repede sa faca corelatia intre cursor si miscarile mouse-ului.
Pa, Adi
cgaby spune:
buna.
si la noi la gradi ne-au cerut exudat si coproparazitologic.
aditzu - pana la urma unde ai inscris-o pe irina???
pupici.
amik spune:
am alergat azi o gramada.
am fost la gradinita.e super frumos si aveam niste emotii!alexandrei i-a placut clasa, se asezase la masuta din sala de "studiu"...incepem de luni, asa ca voi merge si eu la serviciu de luni, si nu de vineri cum era initial stabilit.vineri ma duc la gradi iar ca sa vorbesc cu educatoarea despre ce trebuie sa aiba alex la ea luni.
am mai facut din analizele pt dosar, mai avem cateva si sper sa terminam maine.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
martta spune:
La multi ani celor care sunt sarbatoriti azi, de Sf. Alexandru!
Anamaria: ati avut un concediu super. Tare faza cu pasarile din plastic in colivie
gio: in ce zi esti programata pt cerclaj?
Amik: sa ne zici si noua, cu titlu informativ, ce-ar trebui sa aiba un copil in primele zile de gradi!
Gaby : mai zi-ne si noua de gradi! As vrea sa stiu ce cumparaturi ar trebui sa facem...
Madic: sper sa ai o zi mai lejera!
S-a intors si Vladut de la mare aseara. Azi voi fi iar mama cu norma intreaga(a se interpreta "singura, cu 2 copii"). Nu ma plang, caci Romana se descurca cu 3!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
cgaby spune:
martta - stef are la gradi asa...un ghiozdanel care contine un chilotel, o bluza, un pantalon, o pereche de sosete. la gradi are prosopel, pasta si periuta de dinti, pijama, colca de wc.
rechizite la noi nu e cazul ca sunt din taxa, noi nu trebuie sa ducem nimik. cam atat...
pupici si succes.
anamaria spune:
scuze fetelor, nu stiam regula ca se deschide subiect nou dupa 20 de pagini!
ca sa ramana pt posteritate, copiez si aici mesajul despre concediul nostru... (nu de alta, da m-am munict muult la el)
sa incep cu partea cea mai placuta: concediile. pt inceput, am fost 5 zile la gra portitzei, cu cortul pe plaja. l-am luat cu noi doar pe bogdan, a fost superb. vreme excelenta (pe la inceputul lui august), nici prea cald nici prea frig, doar valurile au lipsit in totalitate!
cupilul a fost foarte cuminte, neasteptat chiar. a stat tot timpul in apa si s-a simtit excelent.
acolo toate bune si frumoase, da aveau niste preturi, nene!!! (la restaurant/bere/inghetata)
a doua parte a concediului am facut un circuit in grecia. am fost cu 2 masini, 6 adulti si un pusti de 9 ani. traseul: salonic, paralia katerini, manastirile meteore, atena, nafphlio, delphi. si printre astea, cate o plaja/ baie-n mare pe unde se nimerea si nu mai puteam de cald. asta a fost si principala bila neagra a concediului: n-am ascultat sfaturile sa nu mergem in grecia in august! au fost si 53 de grade la soare, pur si simplu te topeai cu totul!
de maaare ajutor a fost frigiderul auto din care baietzii drinkuiau la greu B.R. rece in timp ce noi fetele eram 'la carma'.
nu am avut cazare asigurata din tara, asa ca de cateva ori am avut ceva probleme sa gasim ceva la pretul dorit (cel mai mic )... dar pana la urma a fost un concediu dragutz si mai ales original!
la atena am dormit intr-un bordel, cu patalama si matroana cu tot! respectiva matroana avea nene o silueta si neste tzatze de isi putea tine platoul cu nu stiu cate feluri pe ele... iar de cum s-a lasat noaptea au inceput sa se auda ceva zgomote sugestive - gen sonor de filme xxx dat la maxim ...
in slta seara ne-am cazat la o pensiune ai carei proprietari - ca si majoritatea locatarilor - aveau peste 70 de ani. am ramas cu convingerea ca era un azil de batrani si mai scoteau si ei un ban din inchirieri... a fost de coma! trebuia sa ne mai aduca un pat in camera si va dati seama ca tot noi l-am dus pana la et 1! aia ziceai ca-si dau duhul la fiecare pas, saracii aveau in curte cateva mese si bancutze, balansoare, etc, iar in pomi colivii cu canari de plastic! n-am vazut in viatza mea asa ceva! barbata-meau nu observasde si cand m-a vazut ca ma apropiam cu camera de colivie a inceput sa ma bombane: 'filmeaza draga si tu mai de departe ca sperii canarul! '
cam asta ar fi despre cazare, pe langa asta tot ce e de vazut in grecia merita, e foarte frumos, cu conditia sa nu te duci pe cele mai mari calduri ca e taaare mult de umblat si de cele mai multe ori se urca pe cate un varf de deal/munte pe jos.
despre shopping nu va pot zice nimic, cred ca baietzii au calculat in amanunt traseul: la salonic am ajuns sambata seara, duminica nu era nimic deschis, la atena am fost de sf Maria, idem, la salonic la intoarcere am ajuns dupa ora 17 si mai toate magazinele se inchideau. asa ca am facut ceva cumparaturi la un targ din argos - gen piata de tzigani cu lucruri chinezesti ieftine: tenisi pt pici cu 1 euro perechea, maieuri,tricouri, fuste, pantaloni, etc cu 5-6 euro/ 2 bucati. sunt lucruri dragutze si bune, totusi.
cam asta ar fi despre concediu, cred ca stiti ca baietzii au fost la mare cu bunicii, au stat fiecare 2 saptamani.
iar acum ne pregatim pt gradi. anul asta va merge si tudor la aceeasi gradi cu bogdan. vor incepe din 11 septembrie, si eu una abia astept sa vad cum se va acomoda tudor!
pe toate si toti cupii, bebeii si taticii!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
anamaria spune:
si revin.
am pus cateva poze:
grecia 2006
sa vad daca merge, o sa le trec si in semnatura
in rest, noi pt gradi avem de facut exam coproparazitologic si IDR, de la med de fam sa aduc aviz epidemiologic (ca sunt sanatosi cupiii) si agenda vaccinarilor
cred ca saptamana viitoare ii duc la intzepat, am ceva emotii dar va trece... rezultatul il primim in vreo 3 zile, va tin la curent.
am uitat sa va povestesc ca am facut un test papanicolau dar nu am inca rezultatul, cred ca saptamana viitoare o sa ajung la dr. sunt pe undeva ingrijorata, aveam o rana pt care am facut tratament si sa vad cum e acum, in plus am o prietena care a avut tot felul de pb care au culminat cu o operatie de san...
va pup pe toate, mai vorbim
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
romana spune:
La multi ani! Alexandra si Alexandru.
Numaram zilele pina la gradi, luni il duc si eu pe al meu. Ce sa zic. Eu am emotii mai mari decit el. Dar culmea e ca vrea si Alin la gradi. De fapt cred ca mai repede s-ar duce el decit Cristi.
La gradi a noastra nu se cer analize pentru parinti, doar pentru copil. Dar stau si ma intreb ce rost mai auavind in vedere ca oricum se vor imbolnavi, iar pein noiembrie -decembrie vin epidemiile de gripa, asa ca...
Anamaria: Interesant concediu ati avut. Dar cum ati putu calatori pe caldura (?) , mie numai cind ma gindesc si mi se face rau.
Martta: Ma descurc eu cu trei copii dar acum nu sint singura, e tatl meu de un an aici si ma ajuta, ca altfel ajungeam la nebuni. A fost tare bine cind era Maria micuta, ca puteam sta linistita sa o alaptez, timp in care tata se juca cu ceilalti.
Acum se ocupa mult de Maria, o scoate la plimbare in parc, se joaca cu ea. E topit dupa ea.
Oare de ce nu ne mai dau nici o veste Carmenutza, Elena?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
gio spune:
Buna fetele,
La multi ani pt toti copilasii cu numele de Alecandru, Alexandra, Alexia (si mamicile/taticii aferenti)!!!!!!
martta, deocamdata cu cerclajul a ramas in pom, pt ca mi-au descoperit o infectie pe care trebuie sa o tratez si dupa reevalueaza dr colul. vedem atunci. cica deocamdata trebuie sa stau in pat, ceea ce nu prea fac. adica nu prea se pupa energia din trim 2 cu interdictia de a face una si alta.
Acum am vazut ca s-a intors Vlad de la mare. Cum a fost vremea? oare o mai fi vreme in sept pt mers, macar la o plimbarica pe acolo?
Anamaria, m-a distrat faza cu bordelul, ups.
Va pup fetele
17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana