Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 12
romana spune:
Lya: "...,ROMANA draga tu cum ai reusit si reusesti sa te mentii?..." Daca te referi la nervi... apoi nu stiu ce sa-ti spun. In general sint calma, dar ma mai aprind si eu. Cind era Maria de virsta lui Eric eu trebuia sa am mare grija sa nu-i faca ceva rau, din gresala, baietii. De citeva ori m-am trezit cu Alin in patut peste Maria. EL a escaladat patul ( care inainte era al lui) si statea in fundulet linga ea. Noroc ca am observat la timp, ca sa nu-i faca ceva din joaca ( gen zgiriat, muscat sau nu stiu ce altceva ). Dar ce vrei el avea cam un an si patru luni, era micut. E greu sa fi singura cu doi copilasi, iar cel mai greu e in momentele cind esti la sin cu cel mic si trebuie sa-l supraveghezi ori sa raspunzi la cererile celui mare. Daca poti in astfel de momente da-i de luicru fetitei ceva ce sa-i faca placere.
Ai mei isi cam gaseau de lucru, dar mai faceu si tot felul de nazdravanii de-mi venea sa ma iau cu miinle de cap. Las ca mai ai un pic, isi mai rareste mesele si Eric si va fi mai usor.
Iti doresc sedere placuta la Cluj. Miine m-as duce si eu avind in vedere ca iar vine un val de caldura si e cumplit aici in Bucuresti.
Sa ne povestesti cum a fost la Herculane. Ai grija ce-i dai de mincare lui Ruth sa nu mai pateasca ca si acum doi ani.
Daca ai intrebari puctuale scrie-le ca ma concentrez si eu destul de greu acum si nu stiu ce sa-ti mai spun.
Magdone: Felicitari pentru primul salar.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
alexandrueduard spune:
Bibi: felicitari si bun venit pe lume Licuriciului. Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii de la cei doi flacai.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
gio spune:
Lya, mersi, exact la tine ma gandeam cand mi-a zis dr ca e fata...dar se vede ff clar, ma tot uit la caseta si nu sunt sanse sa-i mai apara ceva pe acolo.
fetele cu cerclaj, daca imi puteti da amanunte pana luni, v-as fi recunoascatoare. ma intereseaza in primul rand cam cat ati dat la dr, anestezist etc.
cornelia, de maine nu mai ma duc la serviciu, orice ar fi...vad cum fac, dar nu vreau sa risc nimic. stau cuminte.
Va pup
15 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
madic spune:
Buna fetele,
Pentru ca maine plecam din Bucuresti si pana revin eu MADISHOR o sa fie deja plecata (pe 19, daca am retinut eu bine), vreau sa le urez drum bun, integrare usoara (nu ca m-as indoi de asta ) si sa ne povesteasca mai mult de acolo despre ispravile Anei si ale lui Matei.
In rest, pt ca de luni sefu' e in CO, sper sa am timp de povestit cu voi.
Va pup si w-e placut.
Madi si Mariuca
Marox spune:
Mey, mey, ce de evenimente de cind n-am mai intrat... Martta si Bibi, sa va traiasca bebelusii, sa fie cuminti si cu noroc in viata!
Noi ne-am adunat din vacanta! Am ajuns aseara la 9 seara. Etapele au fost urmatoarele: am plecat lunea trecuta spre Germania la prietena mea care locuieste in Bad Durrheim, in sudul Muntilor Padurea Neagra. E o regiune superba, v-o recomand cu toata increderea! De acolo am facut mai multe excursii: pe lacul Konstanz (sau Bodensee), pe insula Mainau (insula florilor), la Meersburg (orasel pitoresc pe malul lacului), la Villingen (linga Bad Durrheim), la Donaueschingen (la izvorul Dunarii...ca doar toti romānii trec pe acolo, nu?), la o gradina zoologica, la Triberg (orasel vestit pentru ceasurile cu cuc unde am vizitat Muzeul Padurii Negre), am trecut si in Elvetia si am vazut cascada Rhinului...impresionant!), in drum spre Strasbourg Ecomuzeul Padurii Negre (muzeu in aer liber, un fel de Muzeul Satului, dar mult mai bine "utilat").
Simbata am plecat de la ei si ne-am intors in Franta, la Metz, la o alta prietena unde am petrecut week-end-ul. Din pacate era o vreme execrabila, si cum aveau un bebe de 4 luni nu prea voiam sa-i tinem pe copii numai in casa. Am avut o idee buna, sa-i ducem la o zona de jocuri indoor, Alex si Julia s-au distrat de minune, cel mic, evident, era prea mic ca sa profite.
Luni am plecat din nou, ne-am intors in Germania, am urcat spre Koln. Ne-am oprit sa vizitam castelul din Cochem, pe Moselle. La Koln am fost la gradina zoologica (cea mai frumoasa pe care am vaut-o pina acum!) si Domul dupa care am plecat spre Wiesbaden. Miercuri dimineata am facut un tur de Wiesbaden, apoi o excursie, cu masina, pe Rhin, intre Mainz si Koblenz, pe 65 km sint 29 castele, plus celebra stinca a lui Lorelei (sirena care cintand ii ametea pe plutasi si acestia isi zdrobeau vasele pe stinci). Pacat ca nu este o regiune mai cunoscuta de straini, am vazut foarte putine masini frantuzesti, de ex, iar granita nu e foarte departe.
Joi am plecat inapoi...Fin de l'histoire!
Sper ca toata lumea e bine, vacanta placuta celor care acuma si-o incep si serviciu usor celor care nu mai sint in concediu!
martta spune:
Buna, fetelor!
Am lipsit cateva zile pt ca am avut o saptamana destul de dificila. Probleme cu alaptatul care s-au rezolvat pana la urma intr-un mod fericit(am facut si febra 38-38,5)...apoi un deces in famile.
Alexia este cumintica deocamdata. Vladut se poarta in continuare frumos cu ea. Sub asteptari este comportamentul meu. In prima sapt. dupa ce alaptam, trebuia sa ma mulg, sa-mi fac toaleta, apoi mai faceam cate ceva prin casa si...practic am realizat ca lui Vladut i-am acordat f. putin timp. Incerc sa remediez si acest aspect.
Astazi a venit dr. neonatolog la Alexia. Am optat pt un medic de la Giulesti pt ca am fost multumita de cum a fost tratata. La cateva ore dupa nastere a venit dr. Burloiu si i-a verificat vederea, i s-a facut si un test auditiv...Acum tipa a venit si a controlat-o cu atentie, a raspuns cu calm listei de intrebari. M-a pus pe ganduri faptul ca mi-a zis ca, din punctul de vedere al Alexiei, este total contraindicat sa-l ducem anul asta pe Vladut la gradinita. Partea buna a lucrurilor e ca fetita a luat in greutate 250 g.
Tocmai a inceput sa planga...
martta spune:
Madishor: sa va fie cel putin la fel de bine ca aici! Te asteptam cu vesti bune!
Magdone: felicitari pt noul job!
Kehleyr: petrecere frumoasa maine! Tu o duci pe Stefania la gradi din sept?
Marox: tare frumoasa a fost vacanta voastra! Noi ne-am luat bilete pt Italia, la inceputul lui martie...si cred ca asta va fi prima noastra iesire din tara in formula de 4. O astept de pe-acum!
Pana una alta: de maine iesim si noi din casa!
cgaby spune:
madishor - drum bun si acomodare rapida!
martta - plimbari placute. pupici copiilor!
marox - wow...ce frumos!!!!
gio spune:
Martta, condoleante.
Tot ma gandesc la varianta cu gradinita..oricum o voi da pe Taisia si vedem cum se comporta. Eu mai am cateva luni. Mama tot ma bate la cap ca dupa sarbatori sa o las pe Taisia la ei dar ma tot gandesc ca nu e o idee prea buna. Adica ei ii place acolo, alearga prin curte toata ziua, insa se va gasi cineva sa-i spuna ca mami sta acasa cu bb si nu stiu cat de bine o sa-i prinda...
Are cineva mobilul Crisei? Credeti ca mi-l puteti da pe PM? Nu de alta dar nu-mi raspunde nimeni la subiectul despre cerclaj si n-am nici o idee cam cat sa-i dau dr pt asta...Eu ma gandeam la 2 mil, dar tot habar n-am , ca mai e anestezistul etc etc...
Va pup fetele
16 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
bibi spune:
Multzumim pt urari si gandurile bune
intrasem oricum pe fuga si aveam de gand sa zic doua trei cuvinte telegrafic
bb 2 se numeste IANIS
e miiiic...miiic, atat de mic ca mi-e aproape frica de el.
a avut doar 2.700 kg la nastere iar in maternitate mi-a pus nervii la incercare intr-o zi cand a refuzat sa manance si era moale de tot...dar a trecut
detalii cat de curand
david se comporta bine, e in extaz datorita cadoului primit de la flatiolul meu ianis. cand iesim afara cu caruciorul nu avem loc de david care nu accepta pe nimeni sa impinga la carutz in locul lui.
dar, ma rog, au trecut doar 2 zile decand sunt impreuna.
Gio, eu am facut cerclaj la Giulesti
lui Puia i-am dat 1,5 mil lei vechi
la anestezist nimic
la asistente nimic
pe anestezist nu-l vezi decat in sala direct, iar totul se succede cu asa viteza ca nu ai timp sa-ti dai seama ce si cum.
succes!
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID