Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Multumesc pentru promptitudine SABANA. Eu la serviciu stau si cu forumul deschis, adevarul este ca in aceasta perioada ma intereseaza mai mult viata personala decat serviciul. Probabil si tu esti in fata calculatorului.
Oricum.Eu acolo am mers la doctorul Gherasie si urmeaza sambata sa merg la ecografie. Am 21 saptamani, mai am timp, dar deja ma preocupa lucrurile acestea si de aceea insist cu intrebarile. Nu stiam ca poti vizita maternitatea. La doc. Gherasie am mers la consultatie pe la 14 saptamani. La consult, din propie initiativa, mi-a zis ca la sfarsitul saptamanii cand vin la eco imi da si nr. de tel. Am fost la eco, a fost destul de amabil, a durat vreo 20 min, desi la 14 saptamani nu se vedeau prea multe lucruri, dar nr. de tel nu mi l-a dat si nici nu am indraznit sa il cer. Atunci mi-a zis ca pacientele le vede cam la o luna (din cate stiu e normal asa) si mi-a zis ca ma asteapta prin august ca e necesara o ecografie pe la 20 sapt.
Sambata cand merg vreau sa ii spun hotarat ca sunt decisa sa nasc acolo si ca as dori sa ma supravegheze pana la sfrasit si am sa ii cer si nr. de tel.in caz ca el nu zice nimic. M-a vazut de 2 ori, e adevarat, si poate a uitat ca nu mi l-a dat daca intr-adevar o fi avut intentia asta.
Oricum, eu am aschimabt vreo 3 doctori, din diverse motive. Unul dintre ei era super ca om si inspira incredere insa sptalul Cantacuzino unde activa era ingrozitor de murdar si am renuntat. Al doilea a fost renumitul doctor T de la Elias. Incredere inspira, nimic de zis, dar am mers la el de vreo 3 ori, ma tinea 5 minute si mi se parea ca eu trebuie sa aud mai multe, mai ales ca aveam o sangerare si eram ingrijorata. Totul a culminat la ultima consultatie cu faptul ca in timp ce m-a consultat mai era de fata o doamna.....mi s-a parut oribil. Asa am renuntat si la el. O fi super doctor....nimic de zis, dar e super ocupat, are paciente pe banda.

Intrebari cu singuranta mai am. In special legate de durere. Inteleg ca pe tine te-a durut dupa.
Cum imi mai vin in minte si altele cu siguranta le voi posta. Peste 5 minute am sa plec si mai intru acasa.
O zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by dianav

Multumesc pentru promptitudine SABANA. Eu la serviciu stau si cu forumul deschis, adevarul este ca in aceasta perioada ma intereseaza mai mult viata personala decat serviciul. Probabil si tu esti in fata calculatorului.
Oricum.Eu acolo am mers la doctorul Gherasie si urmeaza sambata sa merg la ecografie. Am 21 saptamani, mai am timp, dar deja ma preocupa lucrurile acestea si de aceea insist cu intrebarile. Nu stiam ca poti vizita maternitatea. La doc. Gherasie am mers la consultatie pe la 14 saptamani. La consult, din propie initiativa, mi-a zis ca la sfarsitul saptamanii cand vin la eco imi da si nr. de tel. Am fost la eco, a fost destul de amabil, a durat vreo 20 min, desi la 14 saptamani nu se vedeau prea multe lucruri, dar nr. de tel nu mi l-a dat si nici nu am indraznit sa il cer. Atunci mi-a zis ca pacientele le vede cam la o luna (din cate stiu e normal asa) si mi-a zis ca ma asteapta prin august ca e necesara o ecografie pe la 20 sapt.
Sambata cand merg vreau sa ii spun hotarat ca sunt decisa sa nasc acolo si ca as dori sa ma supravegheze pana la sfrasit si am sa ii cer si nr. de tel.in caz ca el nu zice nimic. M-a vazut de 2 ori, e adevarat, si poate a uitat ca nu mi l-a dat daca intr-adevar o fi avut intentia asta.
Oricum, eu am aschimabt vreo 3 doctori, din diverse motive. Unul dintre ei era super ca om si inspira incredere insa sptalul Cantacuzino unde activa era ingrozitor de murdar si am renuntat. Al doilea a fost renumitul doctor T de la Elias. Incredere inspira, nimic de zis, dar am mers la el de vreo 3 ori, ma tinea 5 minute si mi se parea ca eu trebuie sa aud mai multe, mai ales ca aveam o sangerare si eram ingrijorata. Totul a culminat la ultima consultatie cu faptul ca in timp ce m-a consultat mai era de fata o doamna.....mi s-a parut oribil. Asa am renuntat si la el. O fi super doctor....nimic de zis, dar e super ocupat, are paciente pe banda.

Intrebari cu singuranta mai am. In special legate de durere. Inteleg ca pe tine te-a durut dupa.
Cum imi mai vin in minte si altele cu siguranta le voi posta. Peste 5 minute am sa plec si mai intru acasa.
O zi linistita!

Diana,

sa stii ca si eu am schimbat vreo 3 dr, pana am ajuns la dna Emel. Din clipa in care am intrat pe mana dansei m-am linistit complet. Intotdeauna a fost foarte prompta si mi-a raspuns la telefon. pe dr Gherasie nu il cunosc. Important este sa te simti tu in siguranta cu medicul tau si sa fie foarte deschis, sa iti inspire incredere. Sa poti discuta deschis orice.
Da eu am avut dureri dupa, dar dupa ce iti baga calmantul te linistesti imediat. Eram exact ca drogatii, care isi asteapta doza. Si eu si cred ca si Louisa, care era destul de speriata, iti poate confirma, ca nu e asa de groaznic. In plus spitalul corespunde unor standarde foarte ridicate. Este incomparabil cu ceea ce exista la stat.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Gagici mamici si burtici!
Super topic la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81653
Luati de bagati un oki !

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ioana, sorry ca raspund tarziu...eu ii dau debridat cu lingurita si atat il scuipa...de abia abia inghite acel 1 ml care trebuie.
Eu nu stiu ce sa ma fac cu a mea ca nu vrea sa pape supliment decat f f rar si plange dupa tatzi.
Alexia mea se trezeste noaptea la 3. Papa si adoarme repede insa la 6 e iar treaza...si chestia asta ma enerveaza ca atunci dorm si eu mai bine.
Fetele...voi papati pepene rosu....ca eu mor de pofta. si am inteles ca nu e bun cand alaptezi.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Louisa, Geliza si Ancutex sa va traiasca fetitzele!

Va pup pe toate si va citesc mereu, dar chef de scris nu prea mai am... Sunt in Bucuresti in asteptarea bebelinei si nu ma pot lauda ca ma simt bine. Trec eu si peste asta. Inca o data la toata lumea!

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Am mai scris eu pe aici, dar rar si putin, in schimb va citesc zilnic.
Felicitari noilor mamici, sa aveti bebei sanatosi, papaciosi si fara colici, iar mamicile sa se refaca repede. Celor care urmeaza sa nasca le tinem pumnii.
Noi ne alaturam bebilor cu coici sau mai stiu eu ce o face sa planga non stop cat e treaza. Nu stiu ce sa ma fac cu ea si cum sa o mai tin sa nu planga si tot degeaba. Ne termina pe toti, plus ca i frate-sau s-a prins ca tine figura daca tipi esti bagat in seama asa ca la noi e ca la nebuni, nu stiu cat mai rezist, asa ca ma intelegeti de ce nu scriu, ma bucur si daca apuc sa va mai citesc.
I-am luat si eu leagan, mai sta si acolo, dar problema plansului nu e rezolvata nici asa, o plimb, dansam, ascultam muzica, tati o plimba prin casa chiar si alearga cu ea tinuta bine la piept, nimic nu tine, am incercat si cu siropuri de la farmacie si ceva solutie homeopata, tot asa o doare si se chirceste toata tipa plange si are de impins ceva tot timpul. In plus tare greu reuseste sa scoata kk, basinutele si ragaielile. Cu primul bb nu am trecut prin asa ceva, si el a avut crampe si il durea burtica de se indoia de durere, dar nu plagea atata, Petra plange tot timpul cand e treaza nimic nu o multumeste. Hai ca m-am plans destul, dar cred ca voi ma intelegeti. Va pupam.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Salutare fetelor,

felicitari noilor mamici, sa le traiasca copilasii sa creasca mari si sanatosi !

Martta, imi pare tare rau sa aud ca esti in spital ! Iti tin pumnii sa fie bine, sa-ti opreasca contractiile. Doamne ajuta sa fie bine. Esti deja in saptamana 37 din cate tin minte asa ca oricum va fi bine ma gandesc. Important e ca ai reusit sa-l tii pe bebe in burtica pana acuma. Sa aflam vesti bune de la tine. Te pup

Map, io nu stiu sa-ti spun ce vaccine se dau pe aici, dar tuberculoza mai mult ca sigur ca se face. Daca ai nevoie sa-ti cumpar si sa-ti trimit prin posta spune-mi. Sau poate preferi sa il faci cum ajungi in Romania, ca parca in Germania nu stiu sa-l administreze ? Profita de mama ta... asa-i ca e bine?

Anasia, iti inteleg nerabdarea, eu azi am implinit 39 si n-as fi crezut niciodata ca ajung pana aici, dupa ce am stat numai si numai in pat din 31 pana in 37 ! Eu am contactii multe si nimic ! Azi noapte pt prima data m-au trezit din somn durerile unei contractii, si am stat treaza de pe la 4 la 7 dimineata si uite ca tot nimic. Degeaba stiu eu ca bebe e bine la mine in burtik, ca tot nu mai pot de dorul lui, si vreau sa-l tin in brate. Hai curaj,ca n-avem ce face.

Mamanati, bravo mami, ca s-a intors minunea ! Asta a fost cadoul pt intampinarea lui tati, nu? Cat despre faptul ca e mai micuta fetita, ai sa vezi ca ai sa te bucuri ca va iesi mai usor si n-o sa te rupi. Principalul e sa fie sanatoasa.

Diana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060814/k/6050/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina_Ioana multumim ca ne-ai inf, fain intradevar subiectul. Dar tu draga mea oricum arati ca un manechin .Abia astept sa nasc sa ma mut si eu pe acolo ca am de dat jos cam 25 de kg. Nu mai vb de celulita si vergeturi.
Si mai ales abia astept sa vina toti bebeii sa ne putem muta la Piersicutze.

------------------------
39+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Azi pina la prinz am fost la munca. Dupa asta ne-am plimbat cu sotul prin oras. Simteam ca-mi cade burta. Nu stiu cum are bebe doar 2500 ca eu abia ma mai misc, dar si lumea zice ca am burtica cam mica.

Mada, si mie imi place winnie the pooh, tati ne-a adus din SUA un balansoar cu acest personaj si e asa de dragut.

Eliza si Ancutex felicitari pentru bebelusi. SA fie sanatosi papaciosi si cumintei!!!

Sabana, si fetita mea pe la 2 luni a renuntat la masa de noapte, si ma bucuram ca doarme de la 10 seara pina la 7-8 dimineata si dormeam si eu. Dar a inceput treptat sa scada productia de lapte.
Si mai citisem undeva ca bebe trebuie sa aiba cel putin o masa intre orele 2-5 noaptea, ca cica atunci se "fabrica" laptele cel mai mult. Acum nu stiu care e solutia, ca mi-ar fi mila sa o trezesc din somn pe bebelina2 ca sa-i bag titza in gurita, daca ar avea acelasi program ca surioara-ingerash.
Acvi, Mada_mxm, fetele
Cristina_Ioana, ma bucur ca bebe Luca doarme mai bine la munte. E bine si pentru imunitatea lui.

Avmaria, merci pentru incurajari, dar nici prima fetita nu era mare, 3070 kg, si m-am rupt la col. Cica a zis medicul ca e uterul rigid.

Nati si minunea din burtic 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mamanati pai eu oricum nu mai am lapte de vreo 3 saptamani. Suntem exclusiv pe formula. Cred ca zilele astea imi vine si ciclu, ca am niste dureri de ovare super naspa. Voi ce metoda contraceptiva veti folosi? Mie mi-a prescris anticonceptionale desi nu sunt prea incantata. Mai ales ca nu am luat niciodata pana acum.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput