Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina noaptea doarme dusa. Nu am treaba. O pun in carutsi gata. In schimb ziua doarme iepureste. Am citit intr-o carte ca bebelusii cand ajung la 6 kg trebuie sa renunte la masa de noapte. Insa am intalnit ieri o mamica cu un bebe de 7 luni, care inca mai cere papa noaptea.
Crissa sfatul meu ar fi sa mergi la medic. Cred ca el te poate lamuri cel mai bine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Eliza si Ancutex sa va traiasca bebelasii, sa creasca mari si sanatosi. Iar voua refacere cat mai rapida.

Am venit si noi sa va salutam. Sambata avenit mama si acum mai punem la punct hainute, lenjerii si toate cele pentru bebe. Ieri am instalat patutul si azi vreau sa lipesc pe perete ceva maimutoi pentru bebe

Va pupic pe toate si o zi cat mai buna!

Monica si 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dragi LOUISA si SABANA,

In primul rand sanatate multa bebelusilor vostri!
Sunt o viitoare mamica, am ajuns abia la jumatatea drumului si destul de fricoasa.
Pentru ca imi doresc sa nasc ca si voi la Euroclinic, as dori sa mai aflu amanunte. SABANA deja mi-a povestit cate ceva din experienta ei...
Cine e dl. Steriade de care povestiti amandoua? Sa inteleg ca e singurul anestezist?
Ce servicii intra in pachetul de 7065 RON? Inteleg ca SABANA a avut insotitor, dar fara si in conditii relativ normale (adica fara complicatii) cam la cat se ridica factura?
Eu as dori cezariana, si stiu din experienta catorva colege ca li s-a facut clisma. La Euroclinic vi s-a facut asa ceva? Prefer sa nu mananc cu o zi inainte...
Iar in legatura cu anestezia. Ce inseamna cateter?Un ac care ramane in tine si iti injecteaza pe acolo diverse?
Si ce inseamna sa ti se faca toaleta? E o intrebare ciudata, imi dau seama, dar operatia te impiedica ca dupa ce te trezesti sa ai grija singura de tine?
Atentii banuiesc ca nu trebuie sa dai si nici nu asteapta nimeni, nu?
Mi-ar fi de folos cateva amanunte din ceea ce ati experimentat voi. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Cristina_ioana, eu ii dau lui Eric Debridat 2,5 ml la 8 ore(adica de 3 ori pe zi). Asa scrie in prospect si asa mi-a zis si pediatra. Am folosit si la Eduard. Nu e scarbos, e dulceag la gust. La noi pare sa aiba un oarece efect.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Eliza si Ancutex, felicitari, sa aveti bebelusi sanatosi si sa creasca mari, sa aveti parte de o refacere usoara!

Noi am facut azi o luna, suntem mari, ce mai!, dar plangem asa de mult...cred ca avem colici ca altfel nu se poate, dam din manute si din picioruse, ne facem rosie ca focul si cand ii tragem numai intr-un tipet...fetele care v-ati luptat cu colicii, asa se manifesta? mai dormim din cand in cand, dar foarte putin

sabana, pai e cumintica foc a ta bebelina, ca noi nu avem aproape deloc odihna, ieri am plimbat-o cu carutu trei ore ca sa stea linistita, ca de dormit nici gand, eu eram terminata, dar ea nu avea treaba...

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

crissa71, si am mai gasit ceva galbui pe tampon, de mai multe ori. Nu te alarma inutil. Atunci cand apare Doamne fereste o infectie, lohiile incep sa miroasa urat plus ca ai dureri de burta. Daca nu si-au schimbat mirosul eu zic ca e totul ok.

POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Cristina_ioana, eu ii dau lui Eric Debridat 2,5 ml la 8 ore(adica de 3 ori pe zi). Asa scrie in prospect si asa mi-a zis si pediatra. Am folosit si la Eduard. Nu e scarbos, e dulceag la gust. La noi pare sa aiba un oarece efect.

POZE

I-am dat si eu acum lui Luca 2,5 inainte de masa si vad ca nu a vomat...ba chiar a papat 120ml laptic...fomist rau fimiu'
Pai o sa ii dau si eu pt inceput de 2 ori pe zi si mai vedem daca se schimba ceva...daca o fi cazul sa ii dau de 3 ori...poate mai pleaca din coliceii aia nesuferiti

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianav

Dragi LOUISA si SABANA,

In primul rand sanatate multa bebelusilor vostri!
Sunt o viitoare mamica, am ajuns abia la jumatatea drumului si destul de fricoasa.
Pentru ca imi doresc sa nasc ca si voi la Euroclinic, as dori sa mai aflu amanunte. SABANA deja mi-a povestit cate ceva din experienta ei...
Cine e dl. Steriade de care povestiti amandoua? Sa inteleg ca e singurul anestezist?
Ce servicii intra in pachetul de 7065 RON? Inteleg ca SABANA a avut insotitor, dar fara si in conditii relativ normale (adica fara complicatii) cam la cat se ridica factura?
Eu as dori cezariana, si stiu din experienta catorva colege ca li s-a facut clisma. La Euroclinic vi s-a facut asa ceva? Prefer sa nu mananc cu o zi inainte...
Iar in legatura cu anestezia. Ce inseamna cateter?Un ac care ramane in tine si iti injecteaza pe acolo diverse?
Si ce inseamna sa ti se faca toaleta? E o intrebare ciudata, imi dau seama, dar operatia te impiedica ca dupa ce te trezesti sa ai grija singura de tine?
Atentii banuiesc ca nu trebuie sa dai si nici nu asteapta nimeni, nu?
Mi-ar fi de folos cateva amanunte din ceea ce ati experimentat voi. Multumesc

Diana,

dl Steriade este un super anestezist si un foarte bun profesionist. Daca ai cezariana normala in pret intra 4 zile spitalizare, operatie, cele necesare dupa operatie, ingrijirea si cele necesare lui bebe. L aplecare ptr bebe priemsti 3 biberoane,evident facturate (pretul cezarienei). Toaleta inseamna sa mergi dupa operatie si sa te spele o asistenta, ptr ca tu singura nu vei putea. In plus te da cu betadina, te curata, chestii din astea. Daca nu mananci cu 12 ore inainte de operatie nu ti se face clisma. Evident ca nu se cotizeaza, daca i-a prins ii concediaza in secunda 2. Dupa operatie, daca faci rahi vei fi perfect constienta. Nu prea ai cum sa ai grija singura de tine. In plus vei avea o sonda 24 de ore. Cateterul este un ac cu un fir foarte subtire care iti ramane dupa operatie. Nu il simti, nu te doare. Pe acolo iti injecteaza calmante la cerere, in medie cam la 3-4 ore. Preturile de pe situl spitalului sunt reale. Sfatul meu ar fi sa mergi pana acolo si sa vizitezi maternitatea, sa stai de vb cu un medic, eu ti-o recomand pe dna dr Emel. Mai intreaba-ma ce iti mai amintesti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

quote:
Originally posted by cornelia_laura

POZE

I-am dat si eu acum lui Luca 2,5 inainte de masa si vad ca nu a vomat...ba chiar a papat 120ml laptic...fomist rau fimiu'
Pai o sa ii dau si eu pt inceput de 2 ori pe zi si mai vedem daca se schimba ceva...daca o fi cazul sa ii dau de 3 ori...poate mai pleaca din coliceii aia nesuferiti

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Cristina si Alexandra mananca la o masa cam 125-150. A luat 1,500 in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Felicitari fetelor care au nascut in ultimele zile!
Mamanati ma bucur f mult sa aud ca baby e in pozitia care trebuie.
Noi suntem bine, nici un semn inca nimic. Stam si asteptam. Sambata am stat mai mult pe acasa iar duminica am fost in oras pe centru pe vestita Oxford Street sa cautam un cadou pt un prieten ca e ziua lui vineri. Si i-am luat un ceas fain de la Adidas ca el e mare fan Adidas si cand am ajuns acasa dupa o zi de umblat pe acolo aiurea, vad ca e zgariat cam tare la bratara unde se incheie, ca e metalica bratara si ca in cutia lui erau instructiunile de la alt ceas.
Si azi a trebuit sa merg sa vb sa mi-l schimbe ca nu pot sa ii fac omului cadou un ceas zgariat. Si mi-a zis aia ca nu mai au in magazin dar a facut comanda si ma suna cand ajunge la ei ca le-am zis ca maxim joi am nevoie de el. Sper sa se rezolve cat mai repede ca e destul de departe de mers pana acolo si la cat de greu ma misc eu...
In rest cand am fost pe Oxford Street nu m-am putut abtine sa nu intru si la magazinul Disney, sunt mare fan Disney tot ma chinui sa imi completez colectia de dvdd-uri originale cu desene, si trebuia sa ies de acolo cu ceva ca altfel nu puteam si mi-am luat o pereche de papuci de casa f faini cu roz si cu tigrul din Winnie the Pooh si o pernitza pt baby de decor tot cu un personaj din Winnie the Pooh, purcelushul Piglet, ca langa patutz pe perete are un poster mare cu toata trupa din desenele astea deci merge.
Am mai gasit si un set frumos trening cu tricouas la reduceri pt baby pt 3-6 luni si am luat doua unul sa trimit si in Italia la nepoata ca e tare fain si am luat si o felicitare si mai vreau sa cumpar un album din ala foto special de baby cu rama de argint pe fatza.
Duminica eu cica ar trebui sa nasc dupa spusele lor astept si eu sa vad ce se inatmpla ca in ultimele zile m-am tot plimbat m-am tot frasuit poate poate vrea sa dea vreun semn ca vine. Momentan liniste si pace.

------------------------
39+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput