Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

multumesc mult fetelor.....va pe toate....eu nu mi-am dorit ceva anume.....sa fie sanatos....ceea ce imi doresc in continuare......dar in familia mea incepand de la bunica numai fete am fost asa ca intr-un fel m-am bucurat ca e baiat...am spart gheata...
Medicul meu la ultimul ecograf stand de vorba cu el ...a observat ca sunt interesata de cum s-a format...daca are de toate si la urma am intrebat ce e?...si mi-a zis ca se vede ca nu am preferinte....
Oricum atunci cand vad pe strada o fetita cu codite si rochita imi e la fel de draga ca si un baietel......ma repet...sanatos sa fie si sa avem o nastere usoara....ieri mi-a zis ca deocamdata sarcina e pelviana....m-am intristat dar mi-a zis ca pana la 9 luni se intoarce el....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

un locsor unde puteti calcule numerologice al numelui copilului;)

www.avantaje.ro/index.php?a=349&ss=all%7Call%7C01-01-2004%7C07-05-2005%7C0%7C1%7Castrologie&p=1" target="_blank">aici

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEX,felicitari pt baietel,sa te bucuri de el,sa fiti sanatosi TUN.

Adina 25+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

multumesc adinazot......pupici...
Fetelor mie mi-a venit o idee....poate ca miroo sa ne poata spune daca se poate realiza...
Este aici un link : http://www.free-coloring-pages.com/pages/hippo.html unde sunt desene...astea le printam si facem sabloane si apoi le desenam pe pereti....ia uitati-va sa vedeti...

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Draga Asiza dupa calculele cu ultima menstruatie am 27 de saptamani dar si medicul de familie si ginecologul au zis ca e mai mare bebe meu cu aprox. 2 saptamani. ieri cand am fost la medicul de familie asa a zis ca am intrat in luna 7 . acum eu stiu? maine merg la eco sa vad ce zice si ginecologul:P

de kg io sper sa scapca slabesc relativ usor daca nu mananc:D. sunt fosta gimnasta asa ca... stiu cum sa imi controloz greutatea. sper sa reusesc si de data asta. de cate ori am vrtu sa slabesc am reusit. niciodata mai mult de 55 de kg nu am avut d-aia acum mi se pare ca sunt imensa ca am 66 de kg. dar asta e. bebe meu sa fie fericit si sanatos.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxana, cat se compenseaza materna? te rog sa te uiti de reteta si sa-mi spui si mie.
sa stiti ca nu se mai numeste materna cu seleniu ci materna centrum. s-a schimbat firma producatoare.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ALEXANDRA,felicitari pt baietel!na,ca bebe e cu cuc.

23 + cu si

Mergi la inceput

kokorina multumesc.....acum nu-mi ramane decat sa mai gasesc un nume....interesant e ca noi tot la nume de fetita ne-am gandit....si acum trebuie sa ne gandim serios la nume de baietel.....

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna, fetelor! Eu sunt in continuare alaturi de voi, va citesc zilnic, insa prea mare lucru nu am de spus.
Acum....eu am o intrebare : e normal sa miste mult bebele? Ca de aseara,al meu e tare agitat, si nu trece ora fara sa "bage" niste picioruse. Stiu ca sunt ciudata, ca acum vreo 2 sapt ma plangeam ca nu prea il simt.....

Raluca 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Burticoaselor? Cucuietelor ? Ce mai ziceti ?
Vad ca aproape toate am luat kg la bord, nu-s singura care se plange de cele 10 kg.
Alexandra felicitari pt flacau ! Sa creasca mare si frumos, si sa moara toate fetele dupa el.
Fetelor, ieri mi-am cumparat un aparat digital de luat tensiunea...ca am impresia ca-mi cam joaca feste.Nu stiu daca ieri la ora 10 aparatul functiona ca arata 170/7 L-am luat din cauza ca am ametit intr-un magazin de vai sh-amar, si nu aveam aer. Asta mi se intampla mai des ...sa simt ca la plamani nu ajunge destul oxigen..voi ati patit ? Poate din cauza kilogramelor in plus..am 75
In fine, la ora 1 am fost la medic sa-mi ia tensiunea si cica era perfecta 11/6. Na ce sa mai cred ? In rest ma confrunt cu toate problemele posibile si imposibile :dureri de spate, constipatie, respiratie accelerata, varice, nopti nedormite...stau pe-o parte si incepe bb sa dea in acea parte, chimb... si bb schimba locul de dat .Ah...nu v-am povestit sperietura moasei la ultima vizita: nicicum nu gasea inima lui bb s-o asculte !! Imi tot punea aparatul cela cu gel in jurul buricului si nika...eu stateam linistita ca stiu ca al meu e pitit tare jos. A zis ca am uterul mai lung ca de obicei...ca la 24 de sapt normal ii cam 23 cm, si al meu are deja 25cm. Oare asta cum va influenta nasterea ? si tare ma mira ca aci nimeni nu zice nimic nici de col, nici de placenta, poate totu-i jos...cu bb cu tot.Joi dupa-masa am eco, si mai intreb, chit ca ginecologii-s tare inutili aici...
Va pup mult si mai intru mai incolo
Dbunny24+

Mergi la inceput