Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 27
asiza spune:
Buna dimineata, burtici!
Chris, sa nu te superi pe mine, insa m-am distrat si eu de povestioara ta...
...ce sa-ti spun...sa-ti traiasca iepurele...macar pana il preiau socrii tai, sa nu cada napasta pe voi...
Chinico,
pentru sotiorul tau! Asadar a schimbat prefixul!!!! Si tu las-o usor cu musafirii si munca! Se vede cat de preocupata ai fost...ca ai uitat si sa-ti schimi semnatura! ![]()
Dandusa, ce-ti face fetita azi??? Mai activa? Nu-i mai da mama bere cu alcool ca sigur nu-i place...
Alex, felicitari pentru
...da' de ce nu ti-a zis medicul sigur ce e, ca la varsta asta a sarcinii se vede fara dubii...nu statea intr-o pozitie favorabila???? Pupici...
Ama.lia, bine ai revenit!
Bebyta, intra pe mail-ul comun si vei gasi si acolo unele legi, OUG care ne privesc...
Saryta, concediu placut!
Aelita, ce frumos ti-ai pictat burtica!!!! SUPER...pune-o la noi , la Funny Faces, nu vrei? 
Pupici la toate...
Oana
20+
kokorina spune:
ma confrunt si eu cu o mica problemuta.de cateva zile simt un disconfort atunci cand merg la toaleta.de exemplu:cand ma sterg la "aia mica",parca ma ustura dar asa....pe departe(nu stiu sa explic).adevarul este ca eu am primit de la clinica unde sant,niste manusi sterile din plastic si pe degetul aratator al manusii este lipita o bucatica de "ceva" cu care imi masor singura valoarea PH-ilui.sa va spun cum functioneaza.deci,imbrac manusa,si degetul aratator care detine acel "ceva",mi-l introduc in "aia mica".astfel acel "ceva" se coloreaza,mereu si slava domnului in culoarea portocalie,care este absolut normal sa fie asa.pe spatele cutiei am si scara de valori si scara de culori,asa ca,,,e bine.poate sant si in romania aceste manusi,si stiti de ele,dar eu nu stiu daca sant si de aceea am venit cu explicatii.toate bune si frumoase pana aici,dar ce fac cu acest disconfort,cateodata ma ustura(dar putin) la sters,si ma mai jeneaza chilotul,tamponul CAREFREE(pe care il schimb de 7-8 ori pe zi).nu stiu ce sa fac?eu abia saptamana viitoare am termen la doctor,oare sa ma duc mai devreme?sa mai astept pana atunci si sa ma spal intre timp cu ceai de musetel?sau sa ma duc de urgenta?o fi o infectie urinara?precizez ca nu ma deranjeaza si nu ma ustura intr-un mod extrem,dar totusi vorbesc de un disconfort.nu stiu ce sa fac?sa ma panichez sau nu?
23 + cu
si 
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor.....singura care m-a felicitat a fost aelita.....
....multumesc de felicitari....nu a-ti vazut ca v-am scris ce am in burtik?......![]()
aelita ti-am ascultat sfatul si m-am semnat....
pupici la toate
alexandra
26+ cu 
poze
alexandra_25 spune:
ba uite si asiza a vazut.....
....poate ca si-a luat marja aia de eroare......
....ai vazut tu cate fete au fost ba cu fete....ba cu baieti...
alexandra
26+ cu 
poze
roana spune:
Buna fetelor.
Alexandra felicitari pentru baietel. e iti doreai?
eu azi am fost la analize setul de luna 7 ca cica ieri am intrat
in luna 7 dupa masuratori si maine merg la eco abea astept.
mi dor tare de bebe Alex care isi face simtita tare prezenta.
cand va aud cu asa putin kg la bord imi vine sa inebunesc. eu am luat muuuult vreo 16 pana acum si va dati seama ca mai iau ca de acum cica crestem mai mari. ce ma fac nu stiu
.
aceeasi pb o am si eu cu hainele. nu ma mai incape nimic si azi dimineata am luat singurii blugi care inca ma incap si ma gandesc cu groaza ca tb sa mai imi cumpar cate ceva. daca era cald era bine ca o rezolvam cu rochitici si fustite largi dar asa...
no cam asta despre noi.
va pupicim pe toate
monis spune:
alexandra_25 felicitari pt. baietel si scuze ca nu am facut asta mai devreme, sa cresca sanatos, frumos si destept
chinico
pt. sotul tau
kokorina incearca pana mergi la medic sa te speli cu apa cu bicarbonat
moni
22+ 
Raluca_u spune:
Neata fetelor
Alexandra felicitari pentru baietel, sa-ti traiasca si sa fie sanatos. cred ca cel mai important e ca e bine nu daca e baiat sau fata, deci chiar de se mai schimba tu tt bucuroasa vei fi ca e bine.
nu stiu ce e cu mine dar si ieri si azi m-am trezit la 10. si am o multime de lucru, ca aseara am stat pana la 10 ca de mai si trageam intre timp la masina. asta e daca m-a apucat acum o sa ma tina o vreme.
va pup si aveti grija de voi
Raluca
26 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
asiza spune:
kokorina, eu zic sa nu mai folosesti deocamdata manusa aia, pentru ca deja esti destul de sensibila la "aia mica"...nu e neaparat sa fie o infectie urinara, mai ales daca urina nu miroase urat...poate fi o "ciupercuta"...ceva...pana mergi la medic, incearca musetel sau apa cu bicarbonat...
Roana, cuma ai intrat tu in luna a 7-a???? Cate saptamani ai?
Nu te mai tot ingrijora de kg...cand voi avea varsta ta a sarcinii, probabil voi fi pus pe mine la fel ca tine daca nu mai mult...asta daca te consoleaza cu ceva...![]()
Simo, oare v-ati intors din Germany???? V-ati luat ce cautati? 
Melinda, tu pe unde mai esti? ce mai zici? Dar tu, Miruna? Cum esti? Ai mai fost la medic? Sper ca sarcina ta merge bine...mai intra din cand in cand sa ne spui ce mai faci, ok? 
Oana
20+
roxana c. spune:
Salutare tuturor!
Alexandra, felicitari ptr baietel. Tu ce-ti doreai?
Roana, stai calma, ca nu esti singura. Ne luam de manuta, eu am pus vreo 11-12 kg, si in ultimul timp vad ca pun cam 2 kg la 3 sapt, pana cand nasc cred ca nu voi mai avea loc pe usa. 
Asta este, iar cu datul jos dupa nastere iar nu-s asa de optimista, ptr ca eu una nu prea am dat jos. Lasa sa fie sanatos bebelul, si vedem noi atunci, trecem in gasca la femina intim, la vreun subiect de slabit.![]()
Chris, lasa ca se face bine iepuroiul, nu-ti face probleme. Si eu sunt cu animalele, de toate felurile. Iepure n-am avut, dar ala-mi mai lipseste(am caine, pisica si porc de guineea)![]()
Fetelor, sunt cu gandul la Ruxmax, a spus ca azi se duce la eco, nu? Sa ne rugam toate sa fie bine.
Va las, plec la medicul de familie, sa vad daca voi capata reteta de Materna. Sunt cu ochii aici sa vad cand vine Ruxmax.
Am uitat sa va spun ca parca mi s-au desumflat picioarele de vreo 2-3 zile, de cand este mai racoare. Se mai umfla seara, dar nu ca inainte.
Va
pe toate, sa fiti cuminti!
Roxana
24+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

!