Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
dandusa spune:
Sa nu uiti sa iei si rabdarea cu tine! Sa ai un buzunar unde sa ascunzi teama si sa iei toate zambetele din lume cu tine, oricum o sa-ti para prea putine cand ii zambesti bebeului. In celalalt buzunar pune optimismul ; toate visurile pe care ti le-ai facut despre bebe nu mai sunt de gasit pentru ca se materializeaza…. Vine bebe! Si cand iti tii puiul in brate prima data, multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot si bebelusului ca te-a ales pe tine sa fii mamica lui / ei.
Va place acest fragment?Pe mine m-a emotionat ,citeam de lista pentru spital ,acte,ce trebuie sa faca tati....si asta era la sfisitul listei!!!
PAULA,un concediu placut iti urez si sa va simtiti bine!!
Tati doar se amuza?!?![]()
![]()
dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta 
dandusa
daniela nunta
asiza spune:
Dia, atata timp cat bb e in banda albastra, totul e ok...intr-adevar carnea e extrem de importanta...ia mareste-i tu garsoniera la bb, ca stiu ca poti...macar un confort I, daca nu apartament cu o camera, ok?!? ![]()
Dandusa, intr-adevar asemenea carti merita citite, insa totul e logic si absolut normal...chiar daca nu citesti asa ceva, fiecare ar trebui sa stie ca "bataia nu e rupta din rai", dimpotriva iti face copilul foarte agresiv, iar urletele si tipetele iar nu sunt o solutie...eu ma mai uit din cand in cand la Super Nanny si emisiunea asta mi se pare asa o expunere clara a esecului parintilor in ceea ce priveste educatia copiilor!!!!!
Miro,
tare tare...
Kokorina, vezi ce bine-ti sade cu semnatura!!!
Cat despre sarmale, eu am facut prima data cand am locuit in UK...eram disperata, ca mama nu mai era langa mine sa-mi faca si sa vezi telefoane in Romania pentru reteta si apoi cautari de frunze de varza...si eu acolo am gasit foi de varza in borcane la magazinele turcesti...ai dreptate, nu erau ca la noi, insa tot mai bine decat nimic...
Dandusa, sa stii ca Sanosan e bun intr-adevar...eu folosesc acuma crema de corp cu ulei de masline ...e la fel de buna pentru gravide, desi e pentru bb-ei...
Aka, bine ai revenit...ai grija cu raceala aia pacatoasa, stai in patut si bea muuult ceai cu miere si lamaie...si ia-ti temperatura constant...daca faci febra, suna urgent medicul ca e foarte periculoasa...
Paula, intr-adevar...emotionant momentul cand simte si tati pe bb...aproape ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut cat e de fericit...Despre problema ta...sorry habar n-am ce sa-ti spun...ai grija de tine!
Dolores, mama, repara odata calculatorul ala si vino inapoi la noi ca ne e dor de tine...
!
V-am pupacit pe toate...merg la Casa Ambient sa vad ce mai e nou pentru bb...
Oana
20+
dandusa spune:
www.clcromania.ro/a496/kay-kuzma.html" target="_blank">carti
KOKORINA,uite ce am gasit pe net....,eu va vorbeam de cea din mijloc si de ultima,pe prima nu am citit-o.Poti sa le comanzi si prin posta.
dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta 
dandusa
daniela nunta
saryta spune:
Salut, mamici cu burtici.Am si eu cartea "Intelege-ti copilul" si mi-a placut iti da o gramada de sfaturi pe care de obicei uiti sa le aplici.Eu am primit-o de la cineva, dar stiu ca a cumparat-o de la un tip care mergea din unitate in unitate avea o geanta plina cu carti.Are si un nr. de tel.:021 323 00 20 daca va intereseaza.
Marti cred ca mergem la mare cum e vremea?
Mai vb. Pa.
Mariana - 24+
cu
ANTONIA
Mamicuta de printese -ANDRA si SARA
p_onu spune:
multzumesc de urari, dandusa....
nu pot da detalii despre cum se "amuza" tati...![]()
despre carti,imi place cum suna.... am intrat si eu pe linkul pe care l-ai facut si le-am comandat.....
asiza sa vezi ce incantat va fi tati cand vor incepe sa comunice mai mult... mie mi-e asa drag de tati cand il vad cum vorbeste cu burtica...cica ma barfesc pe mine!!!
va pup pe toate, fetelor
pupici pe burtici
aveti grija de voi si de bbei!!!
asa o sa fac si eu...
Paula
24+ cu
Octavian
Poze.
Mirona spune:
fetele, ia aruncati un ochi pe mailul comun in directorul PASTRARE este un mail Carti BB.
Acolo veti gasi in format electronic cartea recomandata de dandusa noastra: Intelegeti copilul.
pupici
Miro
26+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Dia1609 spune:
cleomoni, asiza, merci de incurajari... am inceput sa mananc ai multa carne, ca sa-i maresc casuta lui bb :))
p_onu, si eu fac alergie la tampoane, cand nu eram insarcinata foloseam numai tampoane interne (ob-uri)... acum nu mai folosesc de nici un fel, am noroc ca leucoreea mea nu e asa de abundenta... folosesc numai chiloti de bumbac si ii schimb de cateva ori pe zi... si in casa mai umblu si fara chiloti... cred ca asta e cea mai buna metoda ca sa acapi de iritatie... si clateste cu ceai de musetel, ca pe caldurile astea cremele nu ajuta
miro, sa ne zici si noua mai multe despre atelierul piticilor; aseara am prins chiar numai finalul de la "in pantec" (vreo 15 min)si mi-a fost ciuda, ca de mult am vrut sa vad filmuletul....acum vreo 2 luni am prins tot finalul, dar numai vreo 5 min, iar noaptea la ora 4 nu eram in stare sa ma trezesc, asa ca am ratat-o iarasi.... daca stii cand se mai da in reluare, sa ne anunti
Dia
22+ cu 
Dia1609 spune:
am trimis pe mailul comun GHIDUL MAMICII INCEPATOARE, care sper ca ne va fi de folos peste cateva luni :))... eu nu am avut timp sa-l citesc acum, numai am aruncat un ochi, sunt selectii de articole din revistele pt mamici si copii... cu siguranta ca il voi citi cand voi fi in concediu prental
Dia
22+ cu 
asiza spune:
Draga Miro, te rog frumos uita-te putin aici! Cam asa vreau sa arate peretii in camera lui bb...acuma nu prea stiu de unde s-o apuc si cum sa fac, de aceea vreau sfatul tau...Cum crezi ca ar trebui s-o fac? Sa fac niste sabloane?(habar nu am cum as putea sa le fac). Ce vopsea/acuarela crezi ca as putea folosi in asa fel incat culorile sa fie vii?
Astept si alte sugestii, daca mai are cineva idei creative...ca eu la capitolul creativitate-design-inventivitate sunt repetenta...
Oana
20+
alexandra_25 spune:
buna seara fetelor....azi am fost cuminte....numai v-am citit....nu ma simt tare bine.....am niste dureri de cap....si tensiune nu am....azi am lenevit toata ziua....ne-am rasfatat cu sotul meu si am incercat sa ne petrecem tot timpul impreuna....de maine o luam de la capat....acelasi lucru...aceleasi zile monotone.....
Voi ce luati pentru durerile de cap?
Nu pot sa nu-i multumesc lui Dia pentru acel ghid....e superb....multumim ca l-ai impartasit cu noi....

Asiza asa de mult ma bucur ca ai simtit bebelinul....si mai ales tati.....

Dandusica azi ai avut timp de noi.....

Miroeu nu am gasit ce a trimis dandusa in mailul comun...
Va pupic pe toate burticile.....

alexandra
25+
poze