Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna dimineata!mai bine nu mai scriam de nici o sarmala,pt ca vad ca v-am facut pofta.acu' imi pare rau,ma simt cu constiinta incarcata,mai bine nu mai spuneam eu ce mancare grozava am facut eu ieri.iertati-ma!
DANDUSA,este foarte interesant ce ne-ai povestit din cele citite de tine.tare mult mi-as cumpara si eu cartile astea,dar mie aici imi este foarte greu sa intru in posesia lor.poate am sa-i rog pe ai mei de acasa,sa mi le cumpere si poate daca vine sora mea cu mama in decembrie sa mi le si aduca.dar interesante lucruri in orice caz si logice.poate ne mai scrii din cand in cand,cate 2-3 randuri din cele citite.de unde le-ai cumparat?dintr-o obisnuita librarie sau de undeva anume?
apropo's de sarmale grecesti.mancarea mea preferata este cea greceasca.am aici un preferat restaurant chiar in zona unde locuiesc,absolut fantastic.imi place tot ceea ce tine de tara asta,cultura,oamenii,mancarea,muzica,peisajele...tot!culmea e ca nu am fost niciodata,dar oricum era in plan ca si urmatorul concediu.abia astept!eu cand am inceput prima data sa lucrez aici in austria,am lucrat intr-un restaurant celebru chiar din centrul orasului,la bar.suna cam..."barmanita"...da' barmanita,dar nu in conceptie romaneasca.ba chiar a fost fain.nu credeam ca pot sa fac si asta(de la secretara-contabila,ce faceam in romania...),dar uite ca omul invata cat traieste si oricum intr-o tara straina esti nevoit sa faci de "toate".in fine nu asta vroiam sa scot in evidenta.am vrut doar sa spun ca acolo am cunoscut un grec frumooooooooooooooooooooos,andreas il chema.vorbeam cu el in engleza,ca el nu stia germana si era turist pe deasupra(si nici eu asa bine,mai ales ca eram la inceput),si vreau sa va spun ca a ramas atat de fascinat de discutia noastra.nu si-a inchipuit,ca stiu atat de multe lucruri despre grecia.iar el mi-a spus ca si el stie ceva despre romania.ca sant cele mai frumoase femei in romania.si asa este.va spun cu mana pe inima.am ocazia sa vad o groaza de nationalitati aici.romancele sant fooooooooarte frumoase,destepte,talentate,descurcarete si pot da lectii de viata multor altor femei de alta nationalitate.sa fiti mandre ca santeti romance!eu ma dau asa de mare...
m-am intins la povesti,nu e asa interesant ce-am spus,dar mi-a starnit amintirea, sarmalele grecesti.sarmale turcesti am mancat de la o colega de a mea,nu de la restaurant.sant si alea bune,dar mai bune le gasesc pe ale noastre.sant tot din foi de vita,dar subtiri(cam de grosimea unei carioci) si mai lugi.
haideti sa nu mai vorbim despre mancare.

23 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ziua buna. M-am intors si eu din concediu. Am fost cateva zile la mare. A fost asa bine, cu multa balaceala... Ieri am fost la un botez, iar astazi sunt hotarata sa ma odihnesc.
Fetelor, cred ca am o problema ca am racit. Si nu prea stiu ce sa iau, am incercat cu paracetamol si lamaie dar nu are nici un efect. Si incepe sa ma doara si capul. Imi e tare frica pentru ca atunci cand racesc fac forme foarte grave, se complica foarte repede. va rog frumos spuneti-mi si mie ca as putea lua.
Ma duc la stau un pic in pat.

Va pup pe toate .

Monica 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Am mai crescut un pic

Monica 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Da,daca vrei am sa-ti mai spun ceva si mai interesant,KOKORINA.Daca nu-ti faci timp sa-i acorzi afectiune copilului tau ...,va incerca singur sa si-o cistige si asta chiar cu un pret mare!!!Ex:daca el este invatat cu bataia...,stie ca la un moment dat daca tu uiti sa-i acorzi afectiune ...,trebuie sa te enerveze ...,sa-l bati si mai stie ca dupa bataie urmeza portia de afectiune mult asteptata.Dr zicea ca "de ce sa astepatam sa faca ceva rau ,sa-l batem,sa ne enervam ....cind putem din prima sa-i acordam afectiunea dorita si gata".Copii sint si foarte razbunatori in aceste situatii...stricatori...,de fiecare data cind fac ceva grav prin casa,strica ceva...,inseamna ca are nevoie de atentie si daca asta est felul in care o va primi...se conformeaza.Sint o mie si una de lucruri interesante si foarte logice.Imi place mult sa le citesc si sa le si pun in aplicare...,pentru ca adepta bataii nu am fost niciodata.Dr zice ca trebuie sa le multumim copiilor nostrii pentru faptul ca ne-au dat sansa sa devenim parinti!!!...si nicidecum sa-i batem si sa-i jignim!!!
Mi-am luat cartile astea de la o taraba din incinta primariei ,daca vrei ma pot uita sa vad daca le mai gasesc.
Daca aveti de gind sa mergeti in Grecia v-as sfatui sa mergeti in SAN TORINII,este un loc de vis,un loc care te va marca pe viata!!!Si noua ne-ar place sa mergem intr-un concediu de genul asta dar...cine stie cind o-m mai putea....!!!Deocamdata ne-am multumi si cu trei zile la munte ,dupa ce se termina nebunia cu sezonul,probabil prin Septembrie.

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

m_monique, mersi de raspuns, m-ai linistit, cred ca nu-l mai sun pe medic...

dandusa...promit sa cer lista de la sora mea, dar dupa ce ma intorc din concediu, inainte sigur nu mai am timp..... De unde ai cartile de care ziceai? din librarii? le ai in format electronic?

asiza...e frumos momentul in care tatal simte miscarile bbului...emotionant, nu?

kokorina, stai linistita cu sarmalele, nu e chiar asa...n-ai de ce sa-ti para rau....nu era un repros....

in rest, fetele, eu vreau sa va intreb ceva mai delicat....eu imi pun tampoane zilnice si m-am cam iritat... ustura pe partea de labii externe care vine in contact cu chilotul...am incercat cu crema de galbenele si inca deranjeaza...aveti vreo alta ideee? oricum am hotarat sa nu mai pun tampoane, mai ales ca sunt in concediu si pot sa-mi schimb chilotzelii de cate ori pe zi vreau eu acum...

Paula 24+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

AKA,insista cu lamiie,miere,ceai si paracetamol.Doza de paracetamol maxima permisa nu o stiu....,dar lamiie ,miere si ceai ci cuprinde.Daca te ia tusea ...,ceai de ceapa ,este foarte bun .
Ai grija sa nu faci temperatura,daca simti ceva ,ceva...bagi sosetelele tale preferate in otet si apoi le pui in picioruse si repeti operatiunea cind se usuca soseata.Ai grija de tine si bea ceai muuuuult!!!

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

PAULA,unde pleci in concediu?Cit stai?
Cartile sint carti normale si miine am sa le fac o poza sa va arat ,pentru ca eu le citesc la magazin...,acasa ma ocup de voi dragutele mele!!!

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Referitor la problema ta ,PAULA...,eu tot crema de galbenele as folosi in aceasta situatie...,dar alt remediu....aaaaa,stiu ,stai dezbracata daca poti cit mai mult timp,fara chilotel...,sigur te vei simti mai bine.
Ce tampoane ai folosit?Au parfum sau sint normale?

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

dandusa, solutia cu stat dezbracata cat mai mult o folosesc deja...spre amunzamentul sotului meu... am folosit alldays, fara parfum, dar e o problema a mea mai veche cu tampoanele...de asta la menstra foloseam doar tampoane interne... sper sa treaca...o sa mai incerc si cu infuzie de galbenele si musetel...trebuie sa treaca, nu?

ma duc doua zile la amara, pentru o baitza (si pentru ca soacra mea e acolo...), apoi plecam spre Neamt, spre origineile sotului meu...abea astept...imi place mult la munte...eu nu prea iubesc statul la soare, asa ca pe mine mersul pe litoral ma lasa rece... o sa mergem probabil la Cheile Bicazului si la Duarau...n-am hotarat inca...suntem liberi ca pasarea cerului...

Sotzului meu i-ar fi placut sa iesim plecam din tara, dar pe mine nu ma incanta ideea de a sta atata in masina...

Paula 24+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

scuze am scris cu o multime de greseli, acum am vazut.... sper ca ai inteles...

Paula 24+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput