Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Shobo, eu din Selgros am luat si mai aveau si acum. E spray simplu, nu colorat, dar cand dai cu el si asta e albastru deschis , dar pe piele e incolor, iti ramane putin pe mana, dar se ia cu un servetel umed.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kris/kris.jpg)
kris spune:
Tomasa, arati superrrrrrrrrrr! Si Tudor e un dragut! Chiar, in ce statiune ai fost?
Crinuta, sanatate lui Rayan!
Cum se comporta puii vostrii prin casa? Nu va muta lucrurile dintr-o camera in alta? Nu va cara incaltamintea de la intrare? Nu vine sa va incalte? La noi de vreo 2-3 zile cam asa se intampla..Oare se intampla, cele mai sus mentionate, pt ca avem o luna de cand mergem singurele?
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Kris, stai linistita ca nu e singura .
Boacanele lui Vladut:
-imi baga incaltamintea in masina de spalat
-scoate toti ciorapii lui din sertar si ii baga in masina de spalat (si zice "apa" si imi umbla la butoane, cica el spala rufele )
-scoate iar ciorapii si ii arunca in patut la el
-imi baga jucarii in masina de spalat(odata nu stiam ce zdrangane in ea si era un cutitas de plastic de jucarie )
-dupa ce goleste un sertar ma cheama si se mira ca e gol, isi duce manutele cu palmele in sus la nivelul capului, intelegeti voi cum
-i-a incarcatorul de mobil si il baga in tel. lui de jucarie
-imi fura portofelul din geanta, deschide singur fermoarul, si se piteste dupa sifonier si incepe sa scoata tot din el
-se incalta cu papucii nostri prin casa
-imi deschide usile neblocate din bucatarie si mai scoate cate o oala, apoi deschide sertarul cu linguri si se ridica pe varfuri si fura de acolo o lingura, ceva(o data a luat un cutit , eu aud insa cum zdrangane si ma duc si i-l iau cu sufletul la gura)
-vrea sa stea cu noi la masa(asta nu e boacana ), se urca si coboara singur de pe scaun
Daca imi mai amintesc mai scriu...ca la ora asta frec bucataria , mi s-a pus pata pe faianta, mobila si aragaz! Revin!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![](images/user_woman.png)
catiflo spune:
amaya, gabi a avut conjunctivita de vreo 2 ori pina acum si ii puneam picaturi antibiotice in ochi, probabil ca trebuie vazut copilul de un doctor sa-ti dea reteta.
shobo, sa nu rizi dar eu folosesc tot sunscreen pentru copii ca mi se pare mai putin grasa
crinuta, mi se pare normal sa te hotarasti greu cu plecarea, e ceva ce te va afecta toata viata!
maimutza mea re-aranjeaza cratitele, capacele, farfuriile, castroanele de prin dulapuri, inca nu reuseste sa se urce singur pe scaun pt ca e cam inalt (maninca cu noi la masa pt ca scaunul lui nu s-a mai potrivit la masa noua de bucatarie). ii place muzica si lalaie si el dupa mine...
pupici
crinuta spune:
Asa e Catiflo, ma bucur ca ma intelegi.
Si Rayan sta pe scaun normal, se urca si se da jos singur, asta de cateva luni.
In scaunul de masa sta rar, si asta doar cand il pun eu pentru time out, in rest nu sta.
Kris, face la prostii de daca ma apuc sa le scriu acum stau jumatate de ora.
Nu te ingrijora, e normal.
Ce ma deranjeaza pe mine e ca de vreo saptamana da cu capul in tot ce apuca. De unde o avea asa un obicei?
Crinuta si Rayan
tomasa spune:
Fetelor, multumesc frumos de complimente, mi-au facut placere, dar, sincer nu le merit. Poate ca arat mai bine in poze, probabil sunt fotogenica, chiar nu stiu. Cert e ca in realitate nu sunt asa "bine"....fetele care ma cunosc si "live" stiu ca spun adevarul . Si de altfel a fi slaba nu e totul, eu chiar stiu ca barbatii prefera femeile care arata mai a "femei", nu genul adolescentin si filiform. Cat despre varsta....prefer sa nu o marturisesc, dar, din pacate, cu siguranta nu ma numar printre cele care au facut copilul la "tinerete"
.
Noi am fost in Eforie Nord, dar am stat in capatul dinspre Agigea, pe plaja de la Steaua de mare si intr-adevar era ceva mai liber decat in restul statiunii.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Amaya, bine ca s-a rezolvat, ca ai gasit dr. Cum mai e ochisorul?
tomasa spune:
Crinuta, trece-l pe regim si saruri, ceva de hidratare. Eu i-as da si smecta. De fapt cred ca deja ai facut asta...sanatate multa.
crinuta spune:
Tomasa, tot in Eforie Nord am fost si noi, dar era tareeee aglomerat.
In ceea ce-l priveste pe Rayan, nu a mai facut nici un scaun moale, asa ca inca nu am trecut la masuri radicale.
Ieri doar i-am scos sucurile de fructe si vad ca a fost ok.
Il voi urmari si azi si sper sa fie ok.
Of, tocmai si-a prins degetul la usa
Crinuta si Rayan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adita/adita.jpg)
adita spune:
azi am ajuns si eu la dr, l-am mai vazut putin pe bebe. e totul ok, din pacate n-a putut sa-mi zica si daca e fetita sau baietel. ar trebui sa nasc intre 27 si 30 ianuarie,dar probabil o sa ma opereze mai devrememamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)