Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tomasa spune:
Crinuta, am vazut pozele. Dupa ce am scris mi-am amintit ca de fapt eu te mai vazusem si acasa la tine, in poze "din tinerete". Mie imi place mult cum iti sta acum cu suvite si imi place si cum esti tunsa. In rest, sunt foarte de acord in privinta "stilistilor". Eu n-am gasit inca o coafeza/stilist, etc. care sa ma tunda cum mi-ar placea. Si crede-ma ca am cautat.
Si, ca tot vb. de tuns, am inteles ca te-ai chinuit cand l-ai tuns pe Rayan. De ce nu iti iei o masina de tuns? Mi se pare cel mai practic, mai ales cand ai baiat, fiindca vei tot avea nevoie. Eu am una marca Remington, am dat pe ea vreo 700 mii, am luat-o din Cora la o promotie si sunt foarte incantata. Copilul sta cuminte, e silentioasa, are diverse niveluri care se ajusteaza in functie de cat de lung vrei sa fie parul si il tund de cate ori imi tuna sau mi se pare ca i-a crescut prea mult. Ca sa nu mai spun ca mai nou imi tund si barbatul (daca tot avem masina, ce sa mai mearga la frizer ), l-am tuns si pe Stefu al lui Gabiu
, deci trec deja la profesionisti.
Bestutza, cred ca esti super fericita. Ai si de ce, ai doua minuni acum si e atat de frumoasa Ilinca! Sa-ti traiasca amandoi si sa va aduca numai bucurii.
VErica, dar v-ati mutat? Sau de ce renovezi? Ca eu una nu mai sunt la curent cu multe...
Ubi, imi pare tare rau. Offf, prin ce o sa mai trecem si noi....ne facem casa, suntem in plin proces, a se citi santier si mi-e groaza cand ma gandesc ce ne asteapta. Las' ca trece, desi ramai cu o gramada de neuroni morti, care nu se mai refac.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
crinuta spune:
Tomasa, ai dreptate in privinta masinii de tuns. Si eu m-am gandit la asta si de fapt avem una, dar in Saudi, insaaaaa problema este ca nu stiu cum sa tund cu ea.
Daca zici tu ca e usor promit sa incerc.
Erica, va doresc sa terminati cat mai repede renovarea, ca imi dau seama ce stresant trebuie sa fie.
Crinuta si Rayan
Shobo spune:
crinuta, m-a tuns si vopsit o coafeza de la un salon cam scump ce-i drept. la inceput nu prea mi-a placut si am zis ca nu ma mai duc sa arunc banii asa, chiar ma enervasem pe mine cum m-am pacalit asa apoi incet incet parca a inceput sa-mi placa tot mai mult iar acum cred ca e chiar potrivit mie...
bestutza, ti-am vazut comorile, imi faci chef de bb2 dar ma mai gandesc ceva timp...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Shobo, daca nu-i secret zi-ne si noua cam cat ai platit, ca rezultatul oricum e bun.
I-ai cerut sa iti faca ceva anume sau te-ai lasat pe mana ei?
Crinuta si Rayan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kris/kris.jpg)
kris spune:
Buna seara!
VErica si Ubi, spor la smotru! Imi pare rau ca nu a-ti gasit mesteri pe masura...dar cand veti termina...cine va fi ca voi?
Bubu, Vladutz cum se mai simte? Noi ne-am reglat scaunele., dar o voi tine si maine, poate si poimaine pe regim. Nu tine un regim strict...dar tinem si luam si medicamente.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
BDana spune:
Tomasa, nu te supara ca intervin, dar hidrasec-ul este chiar un antidiareic, nicicum sare de rehidratare. Din contra, trebuie administrat impreuna cu sarurile de rehidratare. numai bine si spor la construit.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
tomasa spune:
quote:
Originally posted by BDana
Tomasa, nu te supara ca intervin, dar hidrasec-ul este chiar un antidiareic, nicicum sare de rehidratare. Din contra, trebuie administrat impreuna cu sarurile de rehidratare.numai bine si spor la construit.
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Dana, scumpa, cum sa ma supar? Bine ca mi-ai zis, ii dadeam copilului aiurea. De fapt, recunosc sportiv...chiar i-am dat aiurea
![](icon_smile_blush.gif)
mama de BAIAT
![](icon_smile_approve.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Vladut este bine, ieri nu a facut febra deloc, azi e bine in continuare. Nu stiu de la ce a facut, o fi de la maselute...alt simptom nu are absolut deloc.
Kris, multumesc de intrebare!
Crinuta, si Rayan ce face? Mai are mucisori?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kris/kris.jpg)
kris spune:
Tomasa, nu-ti face astfel de complexe. Sunt dr, care nu stiu cu ce se mananca medicina si se mai dau drept pediatrii....
BDana, multumim pt explicatii. Dar oare calciu carbonic o fi bun pt copii? Mi l-a recomandat o farmacista, in loc de smectra. Eficient am vazut ca e, chiar de la prima adminstrare.
Bubu, ma bucur pt voi. Sanatate, oricum!.
O ZI CAT MAI LINISTITA !
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00