Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
Buna seara 
Vodafone
Nici eu nu stiu ce s-a intamplat dar m-am pomenit ca nu am net
si astazi surpriza....
Fetelor nu stiu ce s-a intamplat intre timp, nu am apucat sa citesc dar va multumesc pt. urarile din 29 iulie
Agelos este bine, un rasfatat si jumatate
Socrosenia a venit din Grecia si i-a adus o masinuta care in nici un caz nu este pt. varsta lui ca se poate lovi cu ea si un joc Fisher Price cu multe butoane, lumini si cantece in greaca
Pe langa astea a mai adus doua carti de povesti in greaca si un dvd pt. copii ...ma obliga sa-i pun bebului ca sa invete greaca
A mai facut si o nesarata care ma determina sa nu il las niciodata cu ea
S-a dus cu copilul in brate in bucatarie sa intoarca niste carnati care sfaraiau in tigaie
Bineinteles ca am fugit in bucatarie sa vad ce face si m-am luat de ea
Giova se apropie ziua de 19
Aici s-a schimbat vremea, este frig si ploua de cateva zile, inca nu mi-am cumparat tinuta pt. botez
Fetelor revin mai pe seara...Mirela ce faci?
Pupicei la bebelaci 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
MARAKI bine ca ai aparut! Deci asa cu socrosenia 
In sfarsit am evacuat-o pe Diana la plimbare,sper sa nu inceapa sa ploua ca se cam chinuie.
Am uitat sa va zic cum papa ea cand face mofturi.Impreuna cu pantera si iepurasul
.O linguritza Diana,una iepurasul,una pantera - sa vedeti cum se uita la ele cu gura cascata,cu o mutraaa ... si pe urma la mine sau la Ghita, ca si cum ar zice,"mai astea chiar mananca ,sau va bateti joc de mine???" Si asa o mai convingem,ca nu ii place deloc sa se apropie cineva de papa ei
,mai ales cand o vrea (piure de fructe
) e jale mare,maraie si se uita urat
.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
pisoi3 spune:
Asa, Ano fata, vorba lui Lili, o puneti de intalniri secrete si la altii nu va ganditi!
![]()

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
pisoi3 spune:
LILI, bravo lui Nicolas pentru dintisor si la cat mai multi si cat mai putin durerosi!
MONI, si al meu se da la cartile mele de germana, cum vede hartie cum sare sa apuce, sa se ia de mana cu Diana!
MARAKI, bine ai revenit! Da-i la cap socroseniei 
si zi-i sa isi faca ea copil si sa il invete greaca daca vrea!
Acestea fiind zise nu mai stiu ce voiam sa zic, asa ca ma intorc la neamta mea!
la toata lumea
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
anasebe spune:
Da mai Ando a fost intalnire secreta!!!
Da' ne-am gandit si la voi, si am zis ca poate punem de-o intalnire saptamana viitoare in IOR sau pe undeva, unde sa putem intinde o patura doua sa se destrabaleze puradeii. Ce zici?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Dana Ti-am trimis pe gmail 2 poze de la o intalnire din 9 iunie, pt. site (daca vrei).
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
miraklucker spune:
Toanca, David al meu a fost un mosturos fara pereche de cand s-a nascut....si acum tot asa e
.......cand era vorba de legume era jale, eu ii puneam in lingurita apoi pe varful linguritei putin iaurt dulce, si manca.....stiu iaurt cu legume da daca asa mergea si lui ii placea, eu eram fericita si asa.
Incearca poate da rezultate!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
dana_ene spune:
AnaS, le-am primit. Le-am si transferat !
Astery, ti-am dat un PM.
Giova, superbi pantofii tai
. Abia astept sa vad marturiile.
V-am spus ca avem deja 2 dintisori ???
Unul dupa altul au aparut, slava Domnului ca asta a trecut fara plansete la fel de mari ca la primul.
In rest suntem bine, dar ne chinuie la greu caldura din apartament.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
Dana Le-am vazut! Super! Felicitari si pentru al doilea dintisor! Mare noroc ati avut ca nu a durut. Si ca sa te stresez ti-am mai trimis 4 poze de la alta intalnire.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
paula2003 spune:
Astazi printul meu a facut 7 luni. E un dulce si un smecher...abia astept sa mearga si sa se joace.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003