Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

studiaza-l si pe urmatorul, daca e la fel si a mancat altceva intre timp poate e ceva. daca nu, dupa unul singur, eu una nu m-as ingrijora.importanta e si starea lui generala, daca kk pute, dar el e vesel s vois.....asta e......mai pute cateodata.uitasem.......f imp e si culoarea. de asat nu spui nimic, inseamna ca nu e f diferita de "obisnuita"........ei poate l-a s produs pe urmatorul intre timp si ai scapat de griji.cacaciosul

pe aici ploua de rupe-19 grade

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Razvan, Paul, Sebastian si Peter !!!

A venit mama, astia cu rochia inca nu m-au sunat.
Ea se ocupa de bebe, ii spala masa de papa, doamne ce bine e cu un ajutor in casa. Mai spre dupa amiaza mergem sa-si caute toaleta de nunta.
Mi-a facut niste marturii superbeeeee. Nu credeam ca ies asa frumoase!!!
Cand am timp pun poza.
Andiaroro am trimis melodia. sper ca ai primit-o.
Mira bafta, doamne ajuta sa iei postul.
Cosmi nu stiu ce sa zic. Marco tot timpul facekk urat mirositor.Poate or fi dintii.
Si pe noi ne supara, azi noapte iar am plans putin, si numai dupa ce l-am masat cu Calgel a a dormit.

revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova- merçi.......deja gheorGHITZA exerseaza coregrafia(el cu dansu le are deocamdata)..si asa ii zicem noi gheorghe spre disperarea bunica-mi care la fiecare convorbire ne spune: da sa-i ziceti copilului alex!daaaa! parca pe tataie nu l-a chemat gheorghe ......in sfarsit, panoplia e laaaaaarga: gheorghe, mamaligaru, polentaru, cacanaru, zgabeartza.....si mai sunt.....toate in ac registru...chiar......voi cum ii alintazi? hai sa insiram aici si asa raman pentru eternitate sa sa poate le notam si le tinem minte peste veacuri.....eu am fost bulversata cand am gasit jurnalul lui mama in care vorbea despre "margelush".....cine credeti voi ca avea ochii ca "margelele"?in sf, mai era si un jurnal al lui "oaie"- ala era frate-miu si stiam eu ceva de chestia asta.....dar , pe bune, in prima faza m-a trecut un fior: oare a mai avut mama un copilash, dar cei cu numele asta?...dar cand m-am lamurit ca era vb despre mine o luna incheiata citeam si rasciteam....

mira- am asa "o senzatie" ca totul va fi ok

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am venit de la plimbare. Am fost in parculet cu Nico, nasa Dariei, si Bee. Vai ce bine a fost!!!!!!!!!!!!!!! Eu, una, m-am simtit foarte bine. Si Tiberiu la fel, nu a plans nu a facut figuri nu nimic.
Am luat cu mine o paturica si au stat copii pe ea. Bey, e nora-mea u scumpa. Se agata de orice si mai ales oricine (adult sau bebe) sa se ridice. Si daca pica, se ridica fara nici cea mai mica problema inapoi. Sta in toate pozitiile. Si, intre noi fie vorba, cred ca-l place deja foarte mult pe YTibi ca l-a cam calarit!
Daria........Daria a crescut enorm de cand nu am vazut-o! Si e o dulce. Vorbeste, rade si miscacioasa rau si ea. Fii-miu evident e cel mai bolovan dintre toti.
No, trebuie repetata figura, ca a fost tare bine.
Poze ... mai tarziu.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua dragelor!

Inca de astazi de dim ma apucasem sa scriu mesajul insa m-am trezit cu vizitatori neasteptati si neanuntati ( ca intotdeauna dealtfel), nimeni altcineva decat socra-miu cu sora-sa.

In primul rand multumesc din suflet tuturor pentru urari si scuze pt ca n-am reusit sa intru ieri insa am mai avut ceva vizite chiar daca “marea” petrecere va avea loc sambata.
Asa ca… Ana de France multam de sfat insa deja sunt zombie si nu cred ca am cand sa ma mai antrenez si voi fi in aceeasi situatie de « snitel » ..sapt viitoare.

Nicolas e un super smecher si mi-a facut un cadou f personal. Dupa ce anul trecut de ziua mea mi-a tras primul « sut » , anul acesta mi-a prezentat primul dintisor ( asta ptr ca tot ma plangeam de el ca a ramas codasul sectei).
Cu ocazia asta m-am lamurit de iritatia denumita ba dematita atopica, ba eritem de la pampers.. asadar pipi acid de la dintisori a fost de a produs problemele.
Si cand ma gandesc ca de o sapt s-au holbat pe la gingiile lui si medici si noi .. si am primit si asigurari ferme ca nici gand de dinti curand... nah ca motzatul meu manz mi-a aratat inca odata ca face DOAR ce vrea el dar mai ales cand vrea el.

Astery – masinuta e cea de la Chicco – Qua4ttro…. despre care va spusese Gio si eu o aprobasem.

Acestea fiind spuse, merg sa citesc din urma mai in amanunt insa pana una alta vad ca o puserati de o intalneala pe ascuns

Pupicei tuturor !

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe, Bee, Nico ma bucur ca a fost fain la intalnire. asteptam poze!!!
Liliana chiar ca ti-a facut un cadou misto. saracul, uite prin cate a trecut. si noi ne apropiem de dintisori....

Mergem sa ne imbracam, caci plecam sa colindam magazinele, deseara la dentist.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

HEEEELLLLLLLLLPPPPP.....
Fimiu nu vrea de o saptamana sa mai manace piureul de legume; nu vrea decat cereala si fructe; fara carne, fara legume, fara ou.
CE MA FAC?
Ca-i trebuie si altceva in afara de cereale si fructe.
Voi cum ii pacaliti sau ce le mai dati sa manace?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, de cate ori te citesc, imi amintesc ca pe 19 am si eu ditamai evenimentul important, ca doar sunt nasa maaaare (am tot 69 de kile...). Boooon, si nu mi-am cumparat inca nimic de imbracat... de incaltat va fi o problema cu piciorul meu beteag (despre care presimt ca asa va ramane...) In schiiimb, azi i-am cumparat carut baiatului . M-am saturat sa-l astept pe cel de la RECLAMA ILEGALA, ca nu dadeau nici un semn si-am plecat la cumparaturi . Sunt multumita.
Liliana, bine ca ai zis ce masinuta era. Mi-a placut rau de tot de Nicholas in ea! Pupa mama dansatoru'!
Toanca, nu stiu ce sa-ti spun. Al meu pur si simplu deschide gura la masa, nu trebuyie sa-l pacalesc cu nimic, nici macar nu-i vorbesc uneori. Poate ca-i este cald, poate ca are si el mititelul o toana, nah... POate vrea ceva din borcanel, sau tocmai borcanelul il refuza?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Ce sa-ti spun. Al meu cand nu a vrut sa pape decat lapte a fost din cauza dintilor, si nu l-am putut cunvinge in nici un fel. Acum papa, dar tot mai trebuie sa-l babalesc: ba vine gaza, ba vibne avionul..... adica il fac sa rada si deschide gura. Dar nu tine prea mult figura, ca daca nu mai vrea, nu mai vrea si gata cu toata escadrila de avioane. Lasa-l in pace cateva zile, niic macar nu mai incerca sa-i dai legume, si apoi incepi tiptil, tiptil (eventual cu ce-i place lui cel mai mult din legume).

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare fetelor si de la noi
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Ana,BEE,Nico fain de voi,acu abia astept pozele! Mie mi-e cuida ca atunci cand a fost Giova in Arad,n-am putut pune patura pe jos,ca era umed,plouase inainte. Tare as fi vrut sa-i vad pe Diana si Marco,cum se comporta.Poate altadata.
TEOLINDA felicitari pentru dintisor! Si spor la pregateli.
GIOVA bine ca aia ajutor pe mama ta,poate te mai calmezi un pic,inainte de eveniment,spor la cumparaturi.
ASTERY bine ai facut,acum da-ne amanunte si pune si o poza.Se inchide? Poate si dormi in el? Cat a costat?etc. Si pe mine ma cam bate gandul sa mai iau unul, ca in ala "tip umbrela" nu poate dormi (decat ca in chez-long,cam carna) Iar celalat e cam masiv,incape in lift,dar in masini in portbagaj e nasol... inca n-am indraznit sa-l inchid,stiu ca se poate,dar e cam complicat.
MIRA bafta cu serviciul,daca ai curaj sa te bagi

Noutati n-am,doar ca ma doare capul,m-a apucat de la birou,de cat ne-am stresat,maine e iar de lucru,ultima zi inainte de concediu.

In rest o pazesc pe Dia care,face ce face si tot paraseste salteaua Papa destul de bine,dar cand nu mai vrea e jale,pur si simplu,pleaca din scaun E pe jos ,balansoarul ala,ca n-am cumparat scaun special,mi-e groaza de inaltimea aia ,ca nu sta nici legata,se tot intoarce,se balangane in toate partile etc. Pe jos - macar ce-i sigur e sigur.Traiasca salteaua! Cateodata o mai ducem in bucatarie,unul o tine in bratze,altul ii da papa.
Acum i-a venit pe chelie ca vrea actele mele (am intr-o plasa pe jos cateva de la o firma) si tot la alea ajunge si trage de plasa.
Vaaai,cand o umbla, ce s-o alege de cartile,bibliorafturile mele,casetele lui Ghita etc.Ca nu mi-a dat prin cap cand am proiectat mobila ce urmeaza.Am rafturi si jos,sertarele n-au incuietori ...

Acum astept sa binevoiasca Ghita sa plece cu ea afara,sa pot lucra un pic,pana acum am dormit si eu si Diana.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput