Fibrom uterin (15)
Raspunsuri - Pagina 3
dj_mama spune:
Mai intai, transmit condoleante lui Kim. Este un moment cumplit.
Draga mea Noela, nervii tai sunt surescitati la maxim din cauza nesomnului si aceasta face sa vezi si mai in negru totul.
Odihneste-te si sa nu renunti sa lupti dar incearca sa nu-l mai tulburi pe sotul tau mai mult decat e cazul; uite, vorbeste mai mult cu noi si evita sa-l mai toci pe el cu problemele tale; este greu sa lupti de una singura dar poate ca e mai bine, pt. moment; lui, cu siguranta ca ii este mai frica decat tie si nu stie cum sa reactioneze;
... si relaxeaza-te! nu este un capat de tara nimic, nici macar rezultatul la analiza de care vorbesti; iar in privinta stalactitelor si scuamelor, probabil ca asa avem cam toate doar ca nu ni le-am vazut la cinematograf;
hai, fii iarasi vesela si optimista si important este sa va bucurati in continuare de viata, cu sau fara copii;
daca nu te-nveselesti la loc, te tratez eu asa sau asa , inca nu m-am hotarat;
viata e frumoasa ! Lasa-le incolo de ganduri. Ce-o fi o fi! Noi sa fim sanatosi
kim spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Am ajuns cu bine in Romania, zborul si drumul obositor pt micutza, iar azi a fost o zi grea, am condus-o pe ultimul drum pe mama, dar ma linistetste gandul ca murit impacata si fericita pt reusita fratelui nostru mai mic (de o zi intrat la facultate) si s-a dus acolo unde e si tata de 12 ani.Nu a mai apucat s-o vada insa pe nepotica ei (decat in poze si pe net)de care era atat de indragostita, la toata lumea arata poze cu Alicia. Micutza a fost ca un ingeras de cominte la inmormantare si la restaurant, a dormit ore in sir si cat a fost treaza ne-a inveselit cu zambetele si pofta ei de viata.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
noela_carmen spune:
kim
sincere condoleante...abia acum am vazut...imi pare tare rau.daca te ajuta, gandeste-te ca a plecat catre o alta lume, mult mai buna,si ca poate e chiar fericita acolo, chiar daca voi nu mai sunteti langa ea...bine ca nu a suferit.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
dj mama,
ai si tu drptate..nervii mei sunt in pioneze, dar nu de acum...ehehei...din vremuri imemoriale...
ieri eram trista, azi, sunt asa si asa, sunt ceva mai vesela ca am mai reusit sa dau jos de pe mine ceva kg...
insa, in ceea ce-l priveste pe scumpul meu sot...hm...ma abtin de la comentarii prea dure.
problemele mele sunt si ale lui, si invers daca ar fi fost el in locul meu. poate ca vreau prea multe, dar de un lucru sunt sigura, si anume ca pentru a face un copil, e nevoie de amandoi...sau nu?
posibila lui frica ma lasa tare rece, eu am avut momente in care am crezut ca o sa mor de frica...si...n-am murit. m-am saturat sa-l cocolosesc ca pe un copilas...
saracul...ca el nu stie, ca-i e frica...da ce eu sunt superwoman? peste o saptamana va implini 40 ani...
crezi ca ca ar trebui sa-l mai legan???
eu parca l-as cam intzarca
pot trece peste multe, si crede-ma ca am facut-o de milioane de ori in 17 ani de cand ne cunoastem, insa nu-i pot ierta faptul, ca ma poate lasa sa trec prin chinurile iadului, fara ca sa fie in stare sa-si faca o spermograma din proprie initiativa.si nu-l pot ierta pentru ca stiu ca dac as fi fost in locul lui, ar fi fost primul lucru pe care l-as fi facut...insa el ar fi fost in stare sa ma lase sa merg sa ma tai...in conditiile in care zice ca-si doreste un copil cu disperare...
what ever...
nu stiu ce as mai putea face, in fara de operatie, ca sa nu renunt la lupta...
cred ca am sa-mi caut strict de sanatate, si sa-mi traiesc viata si partea de tinerete care mi-a mai ramas, si daca va putea sa tina pasul cu mine va fi perfect,daca nu...
sorry, viata e asa de scurta!
speranta imi va muri doar la menopauza, pana atunci voi mai face o gramada de teste de sarcina!
si daca Doamne Doamne, va gasi de cuviinta ca suntem vrednici sa ne daruiasca un copilas, vom fi poate cei mai fericiti parinti din lume, daca nu...
cu analiza aia nu e de glumit...nici nu mai vreau sa ma gandesc la ea.
si drept sa-ti spun mi-a cam pouat in gura cand am vazut carnaciorul ala pe care vroiai sa mi-l oferi drept mita pentru optimism...primesc oferta,insa peste o saptamana, ca vreu sa mai tin regim din ala sever si saptamana asta si pe urma aplic regim de "conservare".
va invit pe toate sa-i facem sotului un surprise party!
te pup draguta mea, azi sunt un pic mai acra dar o sa-mi treaca.
arinna
eu stiam ca e bine sa iei acid folic cu vreo 3 luni inainte de sarcina, insa nu cantitati asa mari, de ordinul gramelor. numai in sarcina trebuie luat mai mult.
cauta niste vitamine care sa contina si acidul folic.cu siguranta ca-ti vor face numai bine. eu asa iau de cand tin regimul asta sever si recunosc ca ma simt mult mai bine de cand le iau.
si un sfat de la Bran Patzitul(ca nu pot spune Stan,ca prea-s dolofana):
bebeul lasa-l vina cand vrea el...nu te stresa din cauza asta, ca vei intra intr-un cerc din care cu greu vei iesi, si daca vei reusi sa iesi, vei fi al naibii de ametita.
numai bine la toati fetili
dj_mama spune:
mai, e adevarat ca bb vine cand vrea dar dupa 40 ani chiar ca nu mai e timp de pierdut; daca nu actionezi in nici un fel si doar astepti sa vina e cam riscant pt ca timpul nu trece orisicum ci f repede
aveti doar 12 sanse pe an in cazul in care ovulati lunar; problema e ca dupa 40, multe ocvuleaza poate la 2-3 luni si sansele deci sunt de 4 ori pe an (am dat exemplu); daca in Canada se compenseaza 3-4 FIV, nu trebuie ratat;
Noela, curaj!
Kim, felicitari pt. reusita fratelui; si pe noi tot prezenta copilului ne-a salvat in tr-un moment similar; avea pe atunci 2 ani; atentie la fratele care va ramane cam singurel (ma rog, cu iubita, prieteni) ca lui ii va fi mult mai greu ; probabil ca nu are inca o fam. intemeiata
noela_carmen spune:
mai dj mama,
hai ca ma faci sa rad...
ai un fel de a fi...ma faci sa intru iar priza!!!
sau pun eu "botul" ?
de fapt cred ca mi-ai cam ghicit felul de a fi...imi trebuie ata de putin ca sa-mi iau avant!!!
trebuie doar sa-mi dea banci cineva.
pacat ca nu e sotul meu acel cineva!
sau poate ca sunt labila psihic, de trec asa de usor de la o stare la alta...
kim spune:
Dj-mama,
asta e ca ramane frate-meu cam singurel, de aceea noi stam aici cu el 2 luni, si acum e ok ca e casa plina, dar ne gandim cum sa facem mai incolo...
Arinna,
mersi de telefon, te pup
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
dj_mama spune:
Noela, nu esti labila psihic. Este modul tau de autoprotectie ca pana acu' erai la balamuc dak nu-ti trecea. Sau ramaneai posomorata forever si cine te-ar mai fi suportat?
Kim, gasiti voi o solutie . Intre timp face insa si facultatea, care este important sa o aiba oriunde s-ar afla. Sa v-ajute Dumnezeu.
... si dupa ce te-ntorci, vezi sa nu te iei cu treaba si sa uiti sa faci bb2
noela_carmen spune:
dj mama
stie cineva ce e cu stelutele care au aparut ???
se da ceva moaca pentru ele???!!!
daca da , vreau si eu!!!
dj_mama spune:
dupa un anume nr. de mesaje "te-ngalbenesti" si dupa alt nr de mes. se-nmultesc stelele
noela_carmen spune:
iubi, dar eu nu ma refer la stelutele personale, ci la cele care tocmai au aparut in dreptul subiectelor.(5 buc. aurii!)
sau numai la mine se vad???
vai de capul meu, acu am inceput sa vad si stelutze ?