Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fiul meu a fost invitat la un "rupt de turta" si pana sa i se dea fetitei tava se tot plimba nasa cu ea prin sufragerie. La un moment dat trece pe langa Calin care intinde o manuta si husti - rapeste hartia de 100 de euro.

Sper sa nu uite miscarea cand o veni vremea sa ia de pe tava lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Hello duamnelor!

Mey, de ieri ma tot chinui sa scriu si eu doua amarate de randuri si nu-mi iese dom'le...trebuie sa apara ceva sau cineva sa ma inoportuneze

Ruxi sper ca si-a revenit Matei cu burtica si nu mai aveti probleme Luca e in extrema cealalta, face saracul niste bilutze de zici ca e oitza

Dana Frantzuzoaica sa va fie de bine concediul si asteptam poze cu Monseur Antoine

Codruta felicitari ptr achizitiile Petrei Asa da! De abia astept sa ma duc acasa la Luca si sa incep sa lucrez cu el la puterea exemplului

Kristinutza Ca un lord mananca Raducu! Imi place foarte mult stilul

Kidule si eu am ochit tricicletele alea ... da mi-a dat husbandu interzis la Miniblu, chiar a vorbit cu vanzatoarea (care i-a fost colega de scoala generala) sa nu ma lase sa cumpar nimic . De bantuit am voie !

Irina multi pupi ptr Vladut...ca ne-ai cam privat de updatari

Cristina Destept Victor! Nu se dezice de spiritul antreprenorial ... Eu am sa-i pun lui Luca urmatoarele pe tava: bani, niste bani, vreo doua bancnote, niste maruntis si o carte de GMAT.

Sofia esti criminala, ce ciuda poti sa ai pe caruciorul ala ...adevarul este ca, si aici recunosc cu mana pe inima, e cam tzeapa...numai fata e de el, eficienta cam lasa de dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare! N-am timp in clipa asta sa citesc, dar sper sa-mi revin. Stiti cand v-am povestit de febra Alexiei? sambata ne-a vizitat dr si concluzia a fost ceva de genul "faringo-amigdalita" luata de la alti copii (se transmite de la max 5 m distanta), perioada de incubatie 7-10 zile. Asa ca suntem contagiosi. Cica febra de la dinti e poveste. Ca tratament i-a dat antitermice 2 zile (max 3, in fctie de evolutie) si ospamox 6 zile. Asa ca am facut si noi inaugurarea la antibiotic . Ma gandesc ca am avut noroc cat de cat, ca daca mai dura incubatia 2 zile dr pleca in concediu. Sa speram ca in urmatoarea luna nu vom mai avea nevoie de el. Acum copila e bine, putin cam maraita. Sambata saracuta era tuflita rau de la febra. Dimineata avea 36,5 asa ca nu-i mai dau antitermic. Nu ne-a dat interdictie la nimic (mancare, plimbare, baita), doar sa ne ferim de alti copii sa nu-i fericim si pe ei. Hai ca revin mai incolo, o zi buna!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ho-pa, c-a aparut un picut si anya! deci trebuie sa gasesc subiecte care sa rezoneze, nu? ce-ti fac voinicii?

sanatate alexiei si multumiri simonei!

cge, spune-i lui victor s-o invete si pe ancuta ce si cum sa ia de pe tava.

m-am suparat si am strans tona de jucarii. i-am improvizat cateva (un carlig, un pahar de plastic, doua sticlute de plastic de medicamente umplute una cu apa, alta cu monede mici, o strecuratoare si inca niste prostioare). sa se joace cu astea. o sa incerc in fiecare zi sa scot ceva nou, ca mi-e ca s-a saturat de atatea jucarii. sunt prea multe, puse gramada si cred ca nu-l mai atrag din cauza asta. vreau sa i le schimb zilnic, sa i se para ceva nou.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

quote:
Originally posted by Simo74

Sofia esti criminala, ce ciuda poti sa ai pe caruciorul ala ...adevarul este ca, si aici recunosc cu mana pe inima, e cam tzeapa...numai fata e de el, eficienta cam lasa de dorit!

Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)

Pai imi permit ca nu am dat eu banii, deci nu iert, nu iert nimic!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Facem un pupi la cei ce isi sarbatoresc azi lunita

Sofia,Simo mersi

Mimsi sanatate la puiuta

fetelor dar ce sint stelele acelea la inceputul subiectului ?!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna mamici si copilasi.
Imi cer scuze ca sunt una dintre cele din umbra, citesc dar nu reusesc sa scriu, deh... lipsa de timp...asa ca va iert ca nu ma mai tineti minte
Raportez Eva are 82 cm si 11kg,spune mama, tata, pa,papa se striga singura dar zice doar va va va,merge f. bine de o mana sau in ham, in wd a papat singura perisore de vitel si legumele din ciorba, normal ca dupa am facut baie,mi-a dat si mie sa pap,dar cand a vazut ca chiar pap intindea mana pana la gura mea si o ducea repede la gura ei si papa smechera foc. Am laudat-o destul azi va mai zic si maine ce de mai face.
Am o intrebare mai ales ptr fetele din Buc. care au patut Baby Care(1m/0.70)din ce a-ti luat saltea si de unde...Eu aveam de gand sa ii fac ortopedica dar patutul tine 20kg si salteaua are cam 5-7kg si cu 11 de copil...asa ca urgent raspunsuri va rog...
Hai sa ma si lamentez un pic ca in prezenta vostra imi permit, de o luna am incept munca si e tare naspa cu acomodarea ma apuca un dor de gaza mea de imi vine de 3-4 ori in 8 ore sa o tai acasa ,fericite sunteti cele ce puteti sa stati acasica cu pui vostri. Gata ca iar ma apuca jaletea.
Pomit sa scriu des si in curand pun si pozici.
Sanatoate bebeilor bonlaviori.
Multi pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am ajuns la concluzia ca imi tot aduc aminte de alte lucruri care stie sa le faca Petra. Intradevar sunt multe si nu pot fi puse pe o lista ....

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sofia, Simo, Kristinutza

Codruta mama, iar ma simt complexata de cate stie Petra sa faca. La tot mai multe, draga de fetita desteapta!

Matei pare sa fie mai bine, dar am dat din lac in put, adica ii ies dinti. M-am chinuit ieri sa-l adorm de nu mai stiam ce sa-i fac. Si s-a trezit si noaptea, nu a vrut nici apa nici tzitzi, pana la urma a adormit singurel la loc. Ma intristeaza ca mananca foarte putin.
Da' lasa ca ne ies si dintii astia nesuferiti ... aaa, si pe urma ce urmeaza? Ca sigur urmeaza ceva, nu se poate sa am liniste.

Simo , io ca sa fiu sigura ca pune mana pe gmat deja il antrenez, am o cutie cu study cards care ii place la nebunie. Le imprastie peste tot prin casa.

Noi avem deja tricicleta, nu e de la miniblu ci de la un magazin de biciclete de pe 1mai, e colorata si pustiul e foarte incantat. Naspa e ca are butoane cu muzici si toata ziua numai pe ele ar apasa.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mimsi, Anca a avut tot faringita dupa spusele dr., dar ei i-a trecut cu Oscilo + antitermice.
Sofia, Anca tot ragusita este. Taica-sau zice ca o trimite la "Nasu' " in emisiune.
Si eu o invat sa zica: "I'll make you an offer you can't refuse" .

La motul lui Victor, a fost faza misto: sotu' e IT-ist, io la fel.
Si cand a luat kupilu' disketa, socrii se jurau ca il mosteneste pe taica-sau, ai mei ca pe mine.
Asa ca e treaba delicata cu tava. Aveti grija ce puneti !!

Tricicleta nu e un "must to have", atata timp cat stau in carucior.
Mai degraba, "nice to have".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput