Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
locca spune:
Multumim tare mult pt. urari
.
Cristina, Matei bea din cana sau biberon apa, dar cum i-am pus pliculetul cum nu a mai vrut sa puna gura. Are asa un simt de a detecta. Apropos, tot asa nu a vrut sa bea nici apa in care dizolvasem oscilo acum ceva timp.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ruxandra, Anca e fata
si deh, nu se prinde cu Oscilo dizolvat in suc.
Dar buzele tot asha le strange si intoarce capul cand vreau sa ii dau mancare.
Diana, si eu tot asha intens am trait primul tuns al lui Victor.
Da, dupa i-a crescut parul mai altfel, dar mai frumos.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
maddy77 spune:
locca,kidd,kristinuta,cge,diana,marinela,lori multumim de aprecieri si ca ne-ati admirat
locca,uf,imi pare rau ca a facut matei diaree..bianca facea kk normal cam dupa vreo 2-3 zile de regim.Eu smecta o amestecam cu ceaiul ei,asa o pacaleam...mai poti incerca cu seringa.Sanatate si bafta cu regimul.
kristinuta,mortal Raducu mancand iaurt.M-am uitat cu fii mea la poze si radea in hohote..se pare ca i-a placut pustiu![]()
diana,te inteleg...si mie mi-a trebuit mult timp sa ma decid s-o tund,dar mi-a fost mila de copil ca-i era prea cald si o chinuiam cu elasticul.
kid,sa-i fie de bine lui Alex cu baita!
codruta_grg spune:
Eu iarasi am venit la orele astea acasa si nu apuc sa fac nimik.
Dar am facut o lista cu ce stie Petra sa faca, ca daca nu scriu aici si acum, nu mai am unde (cu snatierul asta nu am nici pix si nici hartie - dapai agenda ei, in care scriu tot). Peste 2 zile implinim 1 an si scriu ce stim face:
-spune: mama, tata, apa, pa (face si din manuta), papa, da, mi-mi (intinde degetul si arata ce vrea si cred ca spune mie, mie), ao (duce telefonul la ureche), ticatica, dugu-dugu-dugu, tic-tac, mam-mam (la catel), la minge (MI-MI)
-umbla singura, se opreste in fata pragurilor si ridica piciorul sa treaca.
-pune jucariile in galetusa si le scoate
-ii spun sa arate dintii si deschide gura si ne arata dintii de jos, face ca si calul (cu limba tra-tra), ca si broscuta testoasa (isi strange buzele)
-ne pupa, ne face draga-draga si ne strange de gat, stie cand vine cineva la usa si se bucura foarte tare
-stie si arata unde e nasul, piciorul, buricul, becul, magnetul mamaruta de pe frigider care il plimba pana il scoate,
-daca o intreb: miros picioarele? Ea isi duce piciorul la nas si miroase si face din cap ca nu si rade, la fel si cu sosetele, care daca le are in mana le duce spre picior sa se incalte singura.
-face cucu-bau si se ascunde
-danseaza si cand aude muzica ridica o mauta si strange pumnul ca si cum ar pocni din degete si se misca in ritmul muzicii
-ii spun sa duca la tata ceva, si duce. Sau se face ca da lucrul apoi trage mana si rade si nu il mai da.
-se da pe tobogan si pe hinta (hutza)
-rasfoieste cartile de la dreapta la stanga, fila cu fila si e foarte atenta la paginile lor
-are un telefon cu clapeta, care il stie deschide, apoi apasa pe butoane si duce telefonul la ureche sa asculte
-daca ii intra sub pat mingea, se pune pe burta si intinde mana sa o scoata
-are 4 dinti sus si 2 jos
Mi-am mai adus aminte si editez: spune bui-bui (la bunica sa bunicu), isi baga singura suzeta in gura si o arata, scoate capacul de pe biberonul cu apa, BI-BI (biscuite), ia telecomanda o indreapta spre TV si apasa pe butoane
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
alinam spune:
wowwwwwwwww Codruta cate stie sa faka Petra .... eu degaba ma okup de al meu ca imi da ignore stie si el doar unde e puta sau foosa cum ii zice tasu
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Diana30 spune:
Codruta,bravo pentru Petra si pentru cate stie sa faca.Bravo si tie ca ai avut rabdare sa pui pe lista atatea.Mie mi-e lene si sa stau sa ma gandesc ce stie sa faca,d-apoi sa mai fac si lista.Si nu pentru ca ar sti Mihnea foarte multe.
Ne-am intalnit duminica in parc cu mariana(tache) si cu familionul ei.Are doi flacai pe cinste.Simon are niste ochi minunati si un zambet de te da gata.
Jadi,mai spune-ne si noua ce mai faci.Daca nu vrei sa spui despre tine,musai sa ne zici ce face Vlad.Mi-ar place sa vad poze noi cu el.
Cristina,m-am linistit in legatura cu reactia mea la tunsul lui Mihnea.I-am zis si sotului ca nu-s singura.Avea oarece dubii in legatura cu integritatea mea mintala.Desi nu recunoaste si lui i-a parut rau ca l-a tuns asa scurt.
sofia_misicu spune:
Chiar ca wow Codruta! Felicitari. Dar cum a ajuns de exemplu sa zica mie mie. Ca ea aude vorbindu-se cu ea la persoana a II-a. Eu tot nu inteleg cum inteleg ei...Sa o pup ca e tare dasteapta
.
Alina, Vlad al tau stie esentialul: unde e putza. Restul sunt detalii.
Am vizionat noua Bianca cu 30% mai putin par si cu 100% la fel de frumoasa.
Ruxandra, imi pare rau de spaima prin care imi inchipui ca ai trecut. S-a facut bine?
Kristina, acum ca l-ai invatat sa manance singur tre sa il inveti sa si stearga dupa el, sa spele vasele, hainele, scaunul, pe jos...Oricum felicitari!
Cristina, insanatosire grabnica micutei ragusite. Acum profita si invat-o sa spuna: "I'll make you an offer you can't refuse"
MArilena, ai grija cu ochisorii. A mea avea intr-adevar conjunctivita, n-a trecut cu Tobex (sau cum i-o zice) si a dus-o socri-miu la spitalu de ochi, i-au dat alte picaturi si i-a trecut roseata imediat. Din pacate s-a tot frecat la ochi si acum e zgariata.
Bianca l-am admirat si eu pe plimbaretul Milan. E frumos foc iar datorita calitatii pozelor e bun de pus pe produse.
Diana americana, poti sa ne scoti de pe lista pentru Zana Maseluta. De azi suntem mandri posesori ai unui dinte pe care stim chiar sa il folosim: la muscat mame si galuste cu prune. S-a marait, a ros patul d-a a iesit pana la urma.
Hai ca ma intorc la munca...desi asa nu vreauuuuu
Nuka si Mama la Nuka
codruta_grg spune:
Sofia, eu cred ca vrea sa zica MIE, ca arata cu degetul si zice mi-mi-mi, si exact obiectul ala trebuie sa i-l dau. Daca ii dau altceva, imi da peste mana si continua mi-mi. De aia cred ca zice mie
. Spune MI-MI, nu mie-mie. m-am axprimat eu gresit. Am corectat.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
b_irina_c spune:

Am intrat doar sa va salut si sa va zic ca suntem bine. Am ramas tare in urma si pe din'afara. Mi-e asa de dor de voi, dar zau ca nu apuc sa intru in vreun ritm...
Am citit cate stie Petra sa faca! Super!!!
Eu ma chinui sa-mi notez si nici asta nu apuc :(.
Vladut e innebunit dupa pepene pe care il numeste "pe-pe". Daca vede un pepene e disperat.. musai sa manance, abia reusim sa ajungem acasa ca cere tot drumul "pe-pe".
Am reusit sa ajungem un WE si la munte la Bran, respectiv Rasnov. A fost super si Vladut peste asteptari de cuminte.
Ioana am receptionat pupicii si trimitem si noi
ca tare ne e dor de Mirunica!
Noapte buna
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Cge
sa stii ca ma gandesc mereu la tine cand plec cu Vladut taras prin diverse locuri! Ma "cantam" eu mai demult de cum ma voi descurca si mi-a pove tu cum te-ai dus peste tot cu Victor si acum cu ambii! Asa ca te pomenesc mereu
!
pt Ancuta ca am citit ceva de temperatura...
Acum ma duc la culcare ca sunt franta...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze