Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Inni pai scapi tu vreodata pe cineva?

L-am cunoscut pe Toshi(asa il cheama) in Boston la niste cursuri de limba Engleza unde erau toate natiile posibile..,trbuia sa conversam inre noi si eu tocmai am cazut cu el (la conversatie) si asa a inceput totul...sa tinut scai de mine vreo 3 luni...si apoi ma sunat in Rom timp de 7 luni, a venit apoi in Rom,dupa acea mi-a facut invitatie si am stat 3 luni cu el in Jap...apoi am decis sa ne casatorim! e o poveste mai lunga ,dar nu pot sa scriu mai mult din cauza lui Shion,care sta in bratele mele acum...
Na ca ti-am povestit si despre mine...

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Tina, aici cred ca sunt spre 30 de grade, dar aerul e statut.

Inni, tu unde stai? ca in Militari nu adie nici un pic de vant.

Simona, n-am facut injectiile pana acum, dar cred ca o sa fac saptamana asta prima doza. Nu i-am zis doctoritzei ca nu le-am facut, iar ea mi-a prescris doze din 2 in 2 saptamani. A zis ca dupa saptamana 32 nu mai au efect. Mai il intreb si pe Tutunaru saptamana asta.

Larisa 27+ Horia Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

si cum conversati ? in engleza sau in japoneza ?

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Io stau cam prin sientru... Sunt tare
Nerva Traian...Mall Vitan...intre astea e un bloc...acolo-s io..la et 3

E mai multe blocuri pe aici
Inainte tot in Militari am stat..pe strada Valea Lunga (pana la 16 ani..adica pana in '91) dupa aia m-am mutat.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Laliq, eu am o prietena care a nascut la 33w4d ca i s-a rupt apa. Si i-au facut injectii in cele 10 ore care au trecut de la internare pana i-au facut cezariana. Deci au efect si dupa 32w.

Mergi la inceput

Eli cum e cu cutremurele in Japonia ? Le simti asa in fiecare zi ? Sau acolo unde esti tu nu e falia asa zbenguita?

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Ref. la preoti... nici eu nu prea-i mai suport de cand mi-a spus socra mea ca dupa ce am nascut s-a dus la cateva biserici ca sa roage un preot sa-i faca slujba Ilincai inainte de a o ingropa si au refuzat-o pe motiv ca fetitza n-a fost botezata. Adica se presupune ca un copil nascut mort nu-i tot om si trebuie ingropat ca un animal. Pana la urma a gasit intelegere la unul, dar m-a scarbit atata fatarnicie.

Larisa 27+ Horia Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

inni conversam acum mai mult in japoneza, timp de 2 ani am fost aici la scoala si m-am chinuit cu hiragana,katakana si Kanji care e alfabetul cel mai greu,mai am de invatat vreo 2 ani cred.. dar atunci m-am oprit ca am ramas insarcinata cu Shion...

amarantina nu sint asa veche pe forum,m-ai intram din cand in cand sa ma interesez de anumite chestii..eu acum am 29 de ani on oct.

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Nu stii cum se zice prin alte parti ale tarii (moldova mai ales) cand vine nasu cu bb de la botez si i-l da mamei "mi-ai dat un pagan ti-am adus un crestin"...mi se par de prost gust cuvintele astea.

Ce naiba...ca doar nu veneai cu bb mort sa-l botezi ca apoi sa-l ingropi.

Mie stii ce mi-a zis popa ala de care tot vorbeam ?
Ca numai daca ma cunun la biserica lui o sa am bb ? Pe cuvantul meu de onoare ca asa mi-a spus. Ca toate perechile pe care el le-a cununat n-au avut probleme.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

A, mi-am amintit ceva. Fratele meu care-i mare petrecaretz,are in gashca de cheflii un preot, asa-i si spun "Parintele". Si daca trebuie recomandare la vreun restaurant, Parintele e omul cu legaturi pe la toate localurile din bucuresti. Vorba lui Inni, cred ca dupa ce se imbata bine face Parintele o cantare si ii spala de pacate in grup.

Larisa 27+ Horia Matei

Mergi la inceput