Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)
Raspunsuri - Pagina 31
ALINATXA spune:
ADELA si la mine e cam la fel daca e sa fie fetita in sensul ca a afirmat ca si-ar dorii tare mult baietel si daca ar fii fetita ar fii foarte suparat.Eu nu bag in seama chestia asta si sunt sigur ca indiferent ce este il (o) va iubii foarte mult din prima clipa.El de acum a inceput sa vorbeasca cu bebelul si sa pupe burtica.Asha ca nu iti mai face probleme si roaga-te la cel de sus sanatoasa sa fie.(am inteles ca deja ai confirmat sexul).
Marea majoritate a barbatilor sunt insensibili si tampiti.Nu isi dau seama ce scot din gura si ranesc.Eu zic mereu:asta sa fie problema.Nu mai fii supi ca totul va fii bine in cele din urma.Catalinuta iubita sa nu uiti sa ne anunti cand te intorci .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
dulcetika` spune:
Adela, nu te supara si tu. Bebelina simte cand esti trista. O sa vezi, o sa fie bine. Cand va tine copilasul in brate, nu va mai avea importanta ca este baiat sau fetita. Sotul meu nu are preferinte. Nu vrea decat un bebelus sanatos. Eu eram cea care si-a dorit mereu ca primul copil sa fie baietel. Dar chiar si cand am aflat ca este fetita, nu am avut nicio dezamagire. Este bebelina mea si o ador deja!!!! Ma topesc toata cand o simt ca misca la mine in burtica. Este foarte activa :). Abia implinse 16 saptamani cand am simtit-o prima data. Acum nu se mai opreste!!!!Mai ales seara, se agita mereu. Imi dau lacrimile cateodata de emotii.
Asa ca, Adela, nu te mai gandi la reactia sotului tau. Poate a fost doar prea dezamagit/socat daca s-a gandit prea mult ca va avea baietel. Se va obisnui cu ideea si o va iubi pe bebelina:)
Pupici la burtici !!!
17+
Miruna Maria
marinar spune:
Catalina te pup si sper din suflet sa ne aduci vesti bune.
Adela, asa cum au spus si fetle, poate s-a gandit prea mult ca va fi baietel si nu a realizat ce face. o sa-si revina. sotul meu a vrut mai intai sa afle daca bb este ok si apoi sex-ul, iar cand a aflat a uitat sa respire
. daca era baietel cred ca reactia era aceeasi. acum mi se umple sufletul cand vine seara acasa si intreaba : ce fac iubitele mele???
stiu ca mai este mult timp, dar noi deja ne gandim la nume pt fetitza. am vrea 2 prenume, din care unul de sfant, insa nu prea ne place nimic. offf
Marina
16+
burtika
adela2006 spune:
tocmai asta e problema ca eu stiu toate chestiile astea ca va fi topit dupa ea mai ales ca fetitele sunt mai mult dupa tatici cand sunt mici cred ca are impresia ca nu e destul de barbat ca nu a facut baiat mai ales ca sunt atatea glume pe chestia asta
treaba lui, eu sunt happy ca e fetita ,e bebelina mea si o iubesc foarte foarte mult asa cum o va iubi si taticu ei cand o va tine in brate prima oara
cel putin asa sper
aelita spune:
adela,nu te mai supara ! e un moft care o sa ii treaca! nu pune tot la suflet.ca el e dezamagit acum,bebelina habar nu are,dar ca tu esti dezamagita,bebelina simte! asa ca protejeaza-ti copilul si lasa mofturile sotului sa-i treaca singur .Eventual spune-i ca ce a pus acolo,aia are!
Al meu probabil joaca teatru bine,ca e tare incantat de fetita.Si inaite sa aflam,eu eram cea care voia fetita NEAPARAT,asa ca de pe atunci discutam si nu admiteam discutie de baiat! Asa ca el s-a obisnuit ca nu are voie sa zica ceva de baiat,si la ecorgafie s-a bucurat mai mult ca eram eu fericita ca a iesit ca mine.
Probabil si tu trebuia sa ii bagi in cap de mult ca vrei fata,poate asa se obinsuia.
Eu,cand il intreba cineva pe el daca vrea baiat,saream eu cu gura:ce baiat,vrea fata! adica putin mi-a pasat daca vrea sau nu.nici macar nu l-am intrebat vreodata daca are preferinte,eu l-am luat mereu cu asalt ca e fata! mai facea el cate o gluma ca e baiat,ma uitam urat la el si tacea.
oricum astea sunt glume,nu m-ar deranja pana la urma sa se transforme in baiat la mine,desi imi dorec o fetita si sunt sigura ca e fetita!
dar dezamagirile astea nu le inteleg,asa ca nu le-as pune la suflet.
mai bine da-o cu el pe gluma,spune-i cum i-am spus eu ca e mancat cu urechi cu tot,cu doua p***e in casa ,ca o sa ii mancam sufletul ,sa nu creada el ca il lasam asa cu una cu doua.
hai,nu fa din asta o tragedie cu el,ca ajungeti la discutii,mai bine ia-l cu glumele,in loc sa ii explici cat de mult o sa il iubeasca fetita ,spune-i ca e MANCAT ! de acum incolo.
sa vezi tu cum isi revine.
la mine lovitura de gratie a fost cand i-am spus ca o sa ii manjeasca fii-sa peretii cu machiaj ! peretii lui drragi proaspat vopsit! si ca o sa se impiedice in tocurile ei prin casa .
terapie inversa :)
CINE SCHIMBA CAPITOLUL ??
19+
Haricleea spune:
Pupici pe burtici!!!
Adela,mama ce sa spun...am citit despre reactia sotului tau.imi pare nespus de rau...dar stai ca si la mine...al meu pupa burtica mereu si vb cu ea:"tati te rog eu sa ai putica"si aproape ca ii dau lacimile.pe 28 avem programare la dr Iosup.asa ma intreb si eu daca e fetita.dar daca nu ii convine:
draga mea nu ma intereseaza!e copilul lui daca e un imbecil asa sa fie ca nici nu il las sa-l atinga si plec si la mama.Ca sincer nu l-am facut doar eu!Daca ma lasa Domnul cu puterea de a decide sexul ok; dar asa...Deci,este absurd.nu te mai consuma si cu asta basta.spune-i doar ca este...scuza-ma inuman.pt ca e sange din sangele lui!dar ai sa vezi ce disperat va fi cand se va naste bebelina!!!
aelita,multumesc tare mult pt sugestie.inca nu m-am hotarat.dar cine stie...mai avem un picut de timp!am sa mai vad pareri si tre pana la urma sa ma decid,nu?
maria72,cate saptamani aveti?am inteles ca esti din Pit.Unde te-ai hotarat sa nasti?si la ce medic esti?
va pupic pe toate
Catalina spune:
Fetelor va pup si va multumesc din suflet pentru ca v-ati gandit la mine si v-ati rugat pentru mine. M-au bagat in fata la CMU - fff draguti - si am aruncat o privire la bebe. Colul era bine zice dr, inchis si lung (zice el, eu nu stiu ce valori sunt ok, a zis 3,9) si bebe era bine, se misca si lichid era destul. A zis ca nu vede nimic alarmant si sa iau un nospa asta seara sa vad daca e mai bine.
Despre presiunea pe care o simteam mi-a zis ca e de la gaze, in combinatie cu sarcina si tot, simteam colonul f sus si mi-a pus mana exact unde simteam presiunea (fara sa ii zic eu inainte).
M-am scuzat ca l-am deranjat aiurea si a fost f dragutz, ca nu, sa sun cand mi se pare ceva in neregula ca o gravida e speciala. Chiar mi-a placut.
Sa-l fi auzit pe tati cum ofta de usurare cand a vazut inimioara batand.
Acum nu ma simt decat obosita ... psihic.
Va multumesc inca o data la toate pentru ganduri bune.
Cata 18+
marinar spune:
Cata ma bucur ca te totul bine. pupici pt tine si pt bb
aelita trebuie sa ne gandim si la faptul ca fetitele sunt mai apropiate de tati. sotul meu imi face in ciuda cu treaba asta... va fi un om asa iubit!!!
Marina
16+
burtika
adela2006 spune:
catalina ai un dr super ma bucur ca e totul bine cu bebeu ai grija de tine si de el
cine face listuta (ca-mi scapa acum)sa nu uite sa ma treaca cu bebelina va rog
va pup
+
alexandra