N-am curaj sa conduc (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Esty, exista asfel de copiloti? Nu ni-l imprumuti si noua, sau mie (asta ca sa nu se supere fetele ca dau comanda de copiloti in numele lor)? Pai cu asa copilot tot sa te plimbi! Eu zic ca ar trebui sa-ti invingi teama si sa profiti de ajutorul celui de langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

Marci draga iti multumesc de incurajari, cat despre copilotul meu drag,da exista,daca nu era el eu nu as fi facut nici macar scoala,mereu am tendinta sa ma subestimez.cat despre imprumut am sa ii propun.va doresc mult curaj la condus.

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Nu stiu daca ai citit tot ce s-a scris la subiect, dar toata lumea a avut trac la inceput. Putini sunt cei care se urca la volan si au siguranta dupa o saptamana de mers cu masina.
Teama va dura intre o luna si trei luni, dupa aia va disparea. Nu suna incurajator, stiu. Cand mi-a spus o prietena de-a mea ca timp de trei luni ii transpirau mainile pe volan si ca se ruga la Dumnezeu sa i se strice masina ca sa poata pleca cu mijloacele de transport in comun, am zis ca exagereaza. MI se parea ca sunt masochista daca o sa rezist cu palpitatii timp de 3 luni, dar am rezistat, n-am avut de ales.
Sa fiu mai clara, teama dureaza atata, dar se diminueaza, treptat- treptat, pana la disparitie.
Bafta si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu va spun ca daca vrei poti. Am luat carnetul si nu am condus cam 5 ani. De cand am fetita am vrut nu am vrut am fost nevoita sa ma urc la volan si sa conduc in Bucuresti. E greu, nu vreau sa-mi amintesc prima saptaman, injuriile luate si micile busituri din prima luna....dar au trecut si dupa 2 luni am avut curaj sa dau lamaia jos din geam. Aveam si replica pentru politai daca ma intreba de lamaie ....si cu timpul am prins o dexteritate ....nu am nici un accident pana in prezent si doar o amenda de parcare in loc interzis.
Curaj ca nu te taie nimeni.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetela. N-am mai intrat ca ma simt cam rau in ultimul timp( cred ca e caldura).
Am vazut ca mi-ati scris si mie de copilotul meu.Nu vreau sa intelegeti ca sotul meu ma maltrateaza psihic. Nu-mi vorbeste urat in general.Niciodata. Dar la condus isi pierde controlul si se enerveaza.Nu-i dau dreptate, normal. Numai eu stiu cum conduc.......

Si eu pur si simplu am nevoie sa conduc. Deja am pierdut un job din cauza ca n-aveam mijloc de transport.Citesc incontinuu ce scrie fiecare fata si ma regasesc cate putin in fiecare.

Ma gandesc ca in tara am condus singura. Aici e un trafic ff mare.N-as vrea sa devin nici eu dependenta de copilot, dar deocamdata nu sunt sigura pe mine sa ies singura cu masina aici.

Cat despre prietena cu care sa ies....am mai zis, am doar una cu permis si lucreaza. Pur si simplu nu am cum sa ies cu ea. Singurul care-mi ramane este sotul meu. Cu un instuctor am facut 5 ore acum 2 ani in tara si-mi zicea ca totul e perfect, am mers doar la drumuri intinse, si dupa ce am terminat tot n-am iesit singura ca n-am fost sigura pe mine...deci tot sotul meu.....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca-ti doresti cu adevarat poti. Eu as muri sa stiu ca depind de sotul la cumparaturi, spital, dr.,.... si pe unde mai umbul eu. Stiu cum este sa te rogi de cineva sa te duca undeva si sa nu poata, nu vrea....sau sa-ti conditioneze timpul in care este soferul tau. Asa ca ...nevoia te invata. Toti se ingrozesc cum se conduce in Bucuresti dar se poate conduce si de catre o femeie. Recunosc ca mai sunt unele...pe care si eu le mai spun cate ceva de dulce dar nici cu barbatii nu-mi e rusine. Cele mai mari, grave si urate accidente tot de barbati sunt facute, asa ca ....hai in trafic fetelor!

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce inseamna mai fetelor sa stai in pantofii altuia...
Ieri a avut sotul meu a doua sedinta de condus. A venit acasa putin suparat ca a facut greseli. L-am linistit ca e firesc ce se intampla, e la inceput, era obosit dupa serviciu. Si il intreb ce-a patit. Cica "nu puteam sa pricep cum faci domne de opresti masina". Zic aha, ti s-a intamplat si tie si incepi sa pricepi? Si a recunoscut ca la semafor ramane cu piciorul pe frana si uita sa accelereze la plecare sau nu accelereaza suficient si nu-si face bine jocul de picioare.... Asa ca i-am zis ca ma unge pe suflet cumva experienta lui, pentru ca asa va intelege mai bine ca masina reala se conduce altfel decat aia de pe calculator.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

aissa s-a apucat sotul de scoala de soferi?multa bafta!
Mey eu de fiecare data cand ma urc la volan mi se intampla cate o chestie..parca sa ma descurajeze(stiti ca mie imi este frica de accidente..sa nu intre careva in mine..)No..de cand am luat permisul numai tampenii mi s-au intamplat..ba un mos cu ambulanta(papuc din ala)fara girofare fara nik..sta frumos,ca avea stop..vin eu de pe drum cu prioritate..si trebuia sa-mi dea prioritate..cand sa iau virajul tasneste in tromba de era sa intru un el..Mai tarziu il vad la o carciuma la marginea orasului..brrr..vai de cei care au nevoie de el..
No..alta data la fel..Nu acorda astia prioritate,nu respecta legea de nici o culoare.. ..
Alta data veneam de la Cta si era foarte aglomerat..coloane..si un destept iese din coloana si intra pe sensul meu..si cu viteza inca..sa mor de inima nu alta..era sa intru in sant!(asta am patit-o de mai multe ori).Ba se baga,iti iau fata..
No..alta e cu pietonii...ba dau de din astia de merg de mijlocul drumului si nu se dau la o parte..efectiv te trateaza cu indiferenta si sictir..ba de din astia pe care ii pocneste traversatul..pe unde nu trebuie si tasnesc in fata masinii asa..de-odata!
Cand ii povesteam cuiva pataniile mele..radea si spunea ca astea-s semne sa nu ma mai urc la volan..
Ieri de ex..a tasnit o tanti in fata masinii fix cand am ajuns io langa ea..cand am claxonat-o a trecut in continuare..nici n-a interesat-o..iar pe mine ma trecusera toate transpiratiile..Si uite asa imi fac o groaza de nervi...si nu-mi vine sa mai pun mana pe masina..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didona spune:

Buna, soferitelor!

M-a bucurat subiectul! Am carnet de 10 ani. Stiti cum e, dupa ce te vezi cu el, urci in masina lu' taticu, cu taticu in dreapta si arata-i ce poti. pana urla prima data la tine ca nu ai apasat ambreiajul pana la fund si a carait masina la scjimbarea vitezei. Si de aici, la fiecare tipat incepi sa tremuri si sa realizezi ca, degeaba l-ai 'fentat" pe politist, ca nu vei fi in stare.
Si s-au dus anii, ti-ai luat barbat si alt domiciliu si dupa alti ani, masina. Si conduce sotul, ca e experimentat si, oricum, pt tine si o pista libera e motiv sa te panichezi, dar traficul Bucurestiului...
Numai ca ne-am mutat in afara Bucurestiului si trebuie naveta. Si asa am urcat in masina (fie ce-o fi) si a mers...Dar nu intru in buricul targului, ca ma iau aia remorcata. Sa nu mai vbesc de parcari...
Nu stiu cum o voi scoate la capat dupa terminarea "stagiului" de mamica si aparitia necesitatii de a ma intoarce la lucru.
Eu urez succes indraznetelor si proaspetelor soferite si sa nu va pierdeti increderea in voi, in reflexele voastre. Banuiesc ca daca am luat proba de sofat, nu am luat-o degeaba (vbesc de cazurile in care s-a luat "pe bune').

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Mai fetelor, repetitia e mama invataturii.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput