N-am curaj sa conduc (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Azi m-am fofilat .Trebuia sa plecam si stiam ca ma pune barbata-miu sa conduc io si mi-am facut un gin tonic ,chiar inainte sa plecam .Asa mare curaj de condus am.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hahahah! Esti mai rau ca mine...pe mine subit ma apucau crizele de nervi sau burta si nu puteam pleca de acasa! Dar de baut nu mi-am pus.
Azi am mai condus si eu...ca deh era timpul sa o mai misc si asa cum ma asteptam la intoarcere erau 2 pe locul meu asa ca a trebuit sa o pun aiurea, pe un camp...ooof, nu fac astia niste parcari supraetajate la blocuri? Ar fi cazul nene.
Oricum...am mers fara gres! Sunt multumita super de mine.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Desigur ca ar fi mai bine sa ma uit singura ,dar vreau sa intreb fetele cu logan ,liniile din dreapta inseamna nivelul apei de racire ?in stanga sunt liniile de la rezervor .voi ati umblat vreodata la "recipientul cu apa"? . 4 linii erau cand am cumparat masina in mai ,4 sunt si acuma ,dar am mers 1620 km ,ei,stiti vre-una?Multumesc .

Mergi la inceput

Nu am umblat niciodata...nici sa imi pun lichid la spalat parbrizul unde chiar ar trebui sa imi bag nasul...(cum torn cu bidonul ala mare sau cu ceva mai mic?). Am 1100 km.
Dar liniile alea de care spui sunt asa: in stanga e nivelul carburantului in rezervor, iar in dreapta arata temperatura lichidului de racire (deci nu nivelul). In carte scrie ceva de genul "de regula, in mers, sunt aprinse 4 pavele". Deci 4 liniute inseamna ca e ok. Daca arata mai multe inseamna ca a crescut prea mult temperatura....moment in care nu stiu exact ce trebuie facut...scrie in carte.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Am facut un an de cand am permis. De condus conduc in continuare foarte des, fricile au trecut destul de mult (mai am eu tresariri periculoase), gropile tot nu stiu sa le evit mereu (de fapt daca nu stiu groapa o iau sigur!) insa cred ca ar fi mai usor pentru toti daca si ceilalti din jurul nostru ar fi mai intelegatori, indiferent de vechime sau lamaie.

Ma uit ca incepatorii nu sunt lasati sa "se bage" ca deh, se trezec cu o catastrofa de depasit in fata. La semafor sunt claxonati imediat cum se pune verde, sa fie siguri ca pleaca la timp. Asa ca, oricat de bun ar fi "materialul" conditiile sunt grele!

Ieri ce sa mai zic ca s-a luat de mine o femeie in varsta, pieton. Am gasit si eu loc de parcare bun (ala de tiruri) si fericita trag repede pe dreapata. Pana sa vad ca era statie nu va spun ce mi-au auzit urechile. Dadusem deja semnal dar veneau masini...m-a facut in toate felurile. Mi-am cerut scuze si i-am arat ca ies...degeaba, desi statea pe trotuar a fost deranjata doar de "gest".

Aissa, lichidul de parbriz se gaseste si la pungi care au un capacel mic, mai mic decat cel de la sticlele de plastic. Sunt mult mai practice decat bidonul. Apoi fiecare masina are "rezervorul" (sau cum se cheama) mai mic sau mai mare dar in general poti pune destul de usor.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Briantis, da mana cu mine... Si eu sunt un dezastru, prind putin curaj, apoi mi se spulbera pur si simplu.....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Anca nu stiam ca sunt si pungi, eu am luat un ditai bidonul de 5 l... iar despre cat de mare e "rezervorul" habar n-am ca daca ma credeti...nu am ridicat capota niciodata, nici nu stiu de unde...ca oricum as ridica-o degeaba... Chiar nu stiu cum arata la motor.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Pungile sunt mai practice. Si eu am avut la inceput bidon dar era greu. Prima data cand am pus mi-a luat 1 ora, spre deliciul curiosilor. Nu reuseam sa gasesc butonul pentru capota. Apoi sa irdic capota, are o siguranta...intr-un final a iesit. Manualul este de baza insa il aveam acasa!

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Iliuta, curaj!
Azi am fost in Tineretului si m-am descurcat admirabil, zic eu. Nu fac jonglerii, nu sunt in stare, nici nu stiu daca am sa fiu, dar important este ca nu tb sa-mi stabilesc traseul de acasa, sa-mi fac calculul pe ce banda tb sa fiu. E o mare realizare ca am ajuns sa ma orientez la fata locului si asta fara sa incurc pe nimeni.
Mi-am schimbat serviciul, sunt f departe de casa, dar nu am curaj inca sa merg cu masina.Saptamana asta o sa merg cu mijloacele de transport in comun si duminica fac drumul cu un prieten de-al meu. El cunoaste f bine orasul si vreau sa-mi arate cel mai scurt traseu.
De luni am sa circul zilnic cu masina, si nu la 2 pasi de casa. O sa va povestesc cum este, abia astept sa vad cum ma descurc.

Mergi la inceput