Epilare inghinala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Corina, si eu vreau sa apelez la epilare definitiva. Eu am probleme mari la epilatul clasic, fac infectii serioase si am ajuns sa imi fie groaza de fiecare data cand ma epilez.
Sa inteleg ca esti multumita de epilatul definitiv? Of, de n-ar costa atat de mult..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ina nu ma pot pronunta daca sunt sau nu multumita...la inceput am fost f multumita pt ca, chiar de la prima sedinta mi-a picat destul de mult par....dar apoi a inceput sa creasca la loc. Am vorbit cu fetele de la cabinet si mi s-a explicat ca radacina parului cedeaza treptat...adica dupa fiecare sedinta pica parul si apoi creste din nou, dar cu o radacina slabita care dupa 4-5 sedinte pica definitiv si nu mai creste....Acum sunt dupa a 4-a sedinta (care a fost pe data de 11 iulie) si mai am doar vreo 20-30 de fire...astept sa vad cate mai cresc la loc...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tot off-topic, cu scuzele de rigoare : da, Corina, mi-amintesc de tine si de sora ta! de fapt, si pe parintii tai ii recunosc. Erai prietena si cu CLaudia nu-i asa? Felicitari pentru casatorie si numai bine! ai fost o mireasa si o nasa superba!

Eu una, nu ma bag nici la epilare cu ceara de unica folosinta ( ca ma doare rau), nici la cea definitiva, ca as avea de munca vreun an! tot epilatul clasic e mai bun, depinde insa si unde te duci, ca sa nu te umpli de una-alta!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput