Epilare inghinala
Raspunsuri - Pagina 2
lulu77 spune:
Anca , daca aplici ceara si tot tragi ,si tragi si iar aplici ,in acelasi loc ,risti sa ai probleme .
Pielea se poate arde ,se pot sparge vase de sange .....
Mai bine mergi la o cosmeticiana..si asa cum a zis si Asi, la o cosmeticiana buna !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
sweetkarina spune:
eu una nu as putea supravietui fara cosmeticeana.Ma duc la ea pt ca e mai usor,plus ca sunt gata cu totul in 20 de minute lucru pe care acasa cred ca l-as face intr-o ora.Ea stie mai bine cum sa aplice plus ca trebuie sa stai intr-o anumita pozitie ca sa se prinda ceara de firele de par.Asa ca go-go la o cosmeticeana si epileaza-te pt k totul va fi ok.
andicu spune:
Cred ca sunt putin off-topic, dar tot de epilat inghinal e vorba :
imi puteti spune si mie ce crema depilatoare folositi pentru inghinal ?
ca la mine e cu probleme si inafara de ceara clasica n-am incercat nimic, ptr ca ma irit f tare.
Multumesc.
Imi vine si mie randul...
/Pozele mele
ellinia spune:
Andicu eu foloseam inainte crema de la Farmec. Dar tot ma iritam ingrozitor, ca si la lama de altfel.
Eu merg la cosmeticiana numai pentru inghinal, nu vad care ar fi problema. Am la epilator dispozitiv pentru zone sensibile da' doare tare rau asa ca prefer sa merg la salon, dureaza mai putin si doare mai putin.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
liliac1 spune:
Tot la cosmeticiana te sfatuiesc si eu sa mergi. Mi se pare un pic cam crunt sa te chinui acasa, mai ales ca e vb de inghinal, o anumita pozitie, poti sa mai "ocolesti" unele fire, poate nu te cureti chiar cum trebuie de resturile de ceara si sa vezi apoi tragedie daca te imbraci cu...kilotzei...
Eu am incercat o singura data sa ma fac la domiciliu (ca doar eram meshtera in toate, fiind studenta
) si doar pe picioare. Nu va pot povesti ce urmari a avut. De-atunci doar la cosmeticiana.
Lolly spune:
Eu merg la cosmeticiana.
Am fost la un moment dat la alta tipa - pentru ca a mea cosmeticiana a fost plecata din tara - si mi-am plans de mila. A trebuit sa trag singura de ceara - tipa nu pusese ceara de unica folosinta - pentru a o lua de pe mine. 

Cred ca lasase prea mult ceara sa se usuce, sau nu stiu care fusese problema. cert e ca arata ca si cum s-a fi mazarat, la un moment dat.
Dar, in ciuda prostiei aleia - caci deja nu mai e vorba de lipsa de experienta - tot merg la cosmetica pentru epilarea inghinala.
gabitza_ro spune:
cand sunt in tzara merg cu mare placere la cosmeticiana pentru inghinal...e o anumita pozitie in care tre sa stai si se si termina repede...cand sunt acasa, ma fac cu ceara traditionala, adusa tot din tzara...inceputul a fost greu, dar acum ''mi s-a format mana'' si merge super...
am incercat si cu unica folosinta dar nu sunt prea incantata, ceara este mai lipicioasa si doare mai mult...
ps:cand eram in tzara, mergeam numai la cosmeticiana....
Gabitza cu Dennis
andicu spune:
Merci, Ellinia. Si eu tot la cosmeticiana ma duc, dar mai sunt
cazuri cand nu sunt in oras sau am urgente si nu poate cosmeticiana; nu ma risc sa merg la cineva necunoscut, ca mi-e teama de vreo infectie si ma si irit ingrozitor, chiar si dupa epilat.
Imi vine si mie randul...
/Pozele mele
irinaelena spune:
Buna fetelor! Imi puteti recomanda si mie o cosmeticiana buna? Ca si mie mi-e frica sa ma duc fara o recomandare.
Ar fi de preferat sa fie in zona Pipera - Barbu Vacarescu - Floreasca (langa servici) sau Apaca (langa casa), dar merg si in alta parte, numai sa stiu ca ma rezolva cum trebuie ![]()
Irina
BraveGirl spune:
Off-topic- citind ce ati scris pe aici am intrat sa vad pozele Andreei (Andicu)...si am avut o surpriza placuta...
Andreea-am fost vecine in Constanta...cand ti-am vazut pozele de la nunta mi-am amintit cum stateam eu la geam si incercam sa-ti vad cat mai bine rochia si coafura.Ai fost o mireasa super frumoasa.
On-topic- eu am apelat la epilarea definitiva...ceva cam costisitoare, dar zic ca se merita. Astept sa vad rezultatele cand termin cu sedintele....
==========
Corina
Albumul meu