Epilare inghinala

Epilare inghinala | Autor: Anca Vlad

Link direct la acest mesaj

Voi cum reusiti ca mie nu prea imi iese! pana acum am tot dat cu lama (cred ca a fost o greseala pt. ca s-a intarit firul de par)! O data cu epilatorul si m-am umplut de bubite!!! Acum incerc cu ceara si desi mi se pare ca e destul de lung nu se smulge (decat secvential!). Cred ca am sa apelez la ajutor specializat (cosmeticiana!) desi nu prea mi-e la indemana sa ajung acolo pt. o chestie din asta! Mentionez ca ceara folosita e cea clasica calda. Voi folositi altceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu ma epilez cu ceara de unica folosinta si sunt tare incantata!
Inainte foloseam ceara traditionala sau aparatul.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

de regula folosesc aparatul dar cand nu am chef dau cu crema si atunci nu mai iese nici o bubita nimic. Parte aproasta e ca nu tine mult:(.
Poti merge linistita la cosmeticiana pt asta, eu am vazut tipe care merg doar pt epilare inghinala, eventual si sub brat, nu neaparat tot piciorul.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu ma impac acum bine cu crema depilatoare, desi e adevarat ca trebuie repetata actiunea cam la 4 zile. Dar cel putin nu doare si nu taie. De la lama ma iritam foarte rau.
Am incercat si cu ceara calda. Ma epilam eu singura acasa - si cred ca nepriceperea imi cauza dureri de 2 ori mai mari. Probabil ca la cosmetica merge mai repede in primul rind, deci doare mai putin.

Lulu, am si eu o intrebare timpa: care e diferenta dintre ceara de unica folosinta si cea traditionala?

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu merg la cosmetica pentru asta, acasa nu am curajul sa incerc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Kya

Lulu, am si eu o intrebare timpa: care e diferenta dintre ceara de unica folosinta si cea traditionala?

pot sa zic io? cea traditionala e aia pe care o pui in oala la loc si o reincalzesti data viitoare.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Iar cea de unica folosinta este incalzita intr-un aparat special ,se aplica pe piele tot cu acel aparat , este mult mai igienica .
Este indepartata de pe piele cu o hartie speciala de epilat.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Eu folosesc cu suppces cosmeticiana (aia traditionala...nu cosmeticiana de unica folosintza :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multam de lamurire.

Inseamna ca eu am o ceara mix intre cele doua! Adica incalzesc cutia in cuptorul cu microunde, si ceara o indepartez cu niste fisii de hirtie.
Ceara folosita daca vrei o arunci, daca nu o pui la loc in cutie si o refolosesti, dupa ce ai filtrat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Deci la cosmetica ar fi mai sigur! Ce nu pricep eu e de ce nu se smulge! Nu ma tem de durere (in nici un caz de genul asta de durere!) asa ca trag de ea cu simt de raspundere. Mai incerc odata home, daca nu.... Multumesc pt. raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mergi la o cosmeticiana care se pricepe nu face ca mine si intra in primul salon intalnit.Cauta niste referinte despre tipa ca sa nu iti para rau ca ai mers.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput