Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Iepurile, nu ai voie la butoi. Stai departe de el ca ma apuca si pe mine si ne bat fetele astea dragi. Bine? eu sa treaca.
Tabi, vreo veste buna iubita? pt amandoi
Fetelor, eu mai am un pic si innebunesc. Dr nu imi mai raspunde la telefon, dar incerc si eu pana o vrea sa vorbeasca cu mine. Oricum am inceput sa fiu nervoasa, sa am un gol in stomac, si ma rog sa fie la al meu sot o problema de la testosteron si nu alte cauze care nu pot fi remediate cat de cat cu tratament pt ca asta l-ar distruge.
Imi vine sa plang de nervi. Acum sa vad cu ma fofilez sa merg la epilat ca nu voi mai avea timp sa merg acasa dupa-amiaza la ora 18 cand termin eu serviciul.
Si mi-e frica de mor, nu alta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Iepurila.. iesi din butoi rapid! pai ce... lasam noi nenorociti de rusi sa ne sperie...
si la mine se intrevad.. cu toate simptomele mele... ma doare burtica ca si cand mi-ar veni!.. asta e.. ma doare rau si pe mine.. dar nu sunt speriata... nu vreau in butoi!!! o luam de la capat!

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Draga Oanabbb,

Am facut pregnyl in dimineta zilei in care mi-a facut si prima inseminare. (adica luni 24 iulie)
Dupa aceasta inseminare am avut dureri de ovare foarte putrnice si o secretie ca un albus de ou- probabil ca am ovulat.
Testul de ovulatie era pozitiv inca cu o zi inainte.
Dar oare testul de ovulatie se pozitiveaza chiar daca foliculul nu se sparge?
Multumesc mut ca m-ati primit printre voi.

Pupici la toate cate sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetili, va multumesc mult de tot. Sunteti niste ingerase. De iesit ies eu si din butoi si la capatul drumului. Dar din ce in ce mai greu in fiecare luna. Mai nou, de doua zile stau si plang (nu la servici) si ma uit pe pereti, in gol. De zici ca cine stie ce.... Nu dati cu bataita ca teoria o stiu foooarte bine. Mai am de lucrat la practica.

Surioara scumpa sarumana pt gandul tau bun si pt portia de barza. Da la cate berze am vazut eu anul asta....ca ma stii ce usarnica sunt....faceam 3 echipe de fotbal (si ceva suporteri in tribuna). De barfit poate ne barfim curand_deocamdata nu am calculatorul acasa (doar in Weekend si atunci joaca Bubu FIFA).

Danyalo si Katty cate un pupic dulsi moldovinesc.

Si la toate ca am de unde.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Marilou
acesta este inconvenientul testelor de ovulatie! Iti spun cand se apropie sau chiar e in plina desfasurare dar nu si daca foliculul se sparge! Doar eco transvaginala iti poate spune asta!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

iepurash, fata frumoasa

Eu cred cu tarie ca intr-o zi visul tau se va implini... TREBUIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Relya, ce dor mi-era de tine!!!!! Te pupacesc

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

iepurash, si mie de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Nu mai pot. Simt ca ma urc pe pereti ne stres si agitatie.
Mai ales cand mi-a spus dr la telefon ca azi suntem doar la stadiul de discutii si ca de abia dupa 15 septembrie incepem cu spermograma sotului si Histero pt mine.
Momentan i-am luat capsule de branca ursului si telina, dar vreau sa il intreb si pe dr ce sa ii dau pana la noua spermograma.
Mishulina, multumesc pt PM. Imi pare rau ca nu iti pot raspunde, dar nu ma simt in stare.
Dany, nu cred sincer ca ne cunostem.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carme spune:

Buna.
Eu scriu pentru prima data, dar va citesc de ceva timp...
Azi sunt f suparata, pt ca din nou a venit ciclul...
Eu incerc de 2 ani, am facut 9 luni si tratament naturist Favisan, mi s-a parut prea greu si m-am lasat pe tanjeala.
Am ciclul neregulat, foarte, foarte rar, ovare care din cand in cand fac chisturi... pana acum nu m-a interesat problema, dar de cand vrem si noi bebe, mi-am dat seama ca e o problema foarte serioasa.
Eu acum sunt la tratament cu Duphaston pentru provocarea ciclului, din ianuarie deja. De luna trecuta trebuia sa incep stimularea cu Clostilbegyt, dar nu mi-a venit ciclul.
Medicul mi-a dat in mai Dostinex pt scaderea prolactinei, in urma unor rezultate din ianuarie, pe care mi le-a dat atunci alt medic sa le fac .... Dostinmex am luat doar o luna, l-am suportat fgreu - am si probl cu fierea - si de atunci - de 2 luni incoace- ciclul vine tot mai tarziu, desi iau Duphason in continuare. I-am spus dr meu ca eu cred ca e de la Dostinex, a spus ca nu.
Ciclul meu nu venea -eram in ziua 35 - si m-am dus la el la eco transvaginala. A zis ca nu se vede nimic, doar ca mucoasa e f groasa, si ca el crede ca e o veste buna ! I-am spus ca nu am nici un semn de sarcina si ca nu cred eu sa meraga asa de simplu...
Si azi, la 5 zile dupa, mi-a venit ciclul !!!
Nu stiu, ajm auzit si eu de clinica aceea de la Debrecen, dar sotu spune sa nu schimb medicii prea des... rabdarea nu prea ma caracterizeaza, recunosc.

Mergi la inceput