Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

catty, ma bucur ca s-a mai calmat sotul tau. e chiar foarte cooperant! succes cu tratamentul! si fruntea sus!

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Mia-u dat prima mea steluta!!!!

Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Nu stiu ce sa fac acum. Cum ii spuneam si lui Amely, ma bate gandul sa il spun dr sa imi dea o trimitere pt analize, sa i le fac in Pitesti si apoi sa merg din nou cu el la Bucuresti si daca nu ii convine ceva sa mai repet analizele acolo. Si as vrea sa ii fac spermograma la inceputul lui septembrie ca pana atunci sa ii dau ceva naturiste si poate se vede vreo imbunatatire. Sau poate ca o sa ii dea dr tratament sau altceva. Acum sa vedem ce spune si dr.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna fetelor!Lamuriti-ma si pe mine cu ceva ,va rog frumos.Am gasit pe unele site-uri ca in ziua ovulatiei tre sa prestezi penrtru ca ovulul nu supravietuiestte decat 12-24 de ore.Daca am prestat chiar in ziua cu mucusul am vreo sansa sau trebuia sa mai astept 2-3 zile si abia apoi?Avand ovare polichistice(depistate la eco vaginala + analiza a 4 hormoni) io nu vad ovulatia decat fff rar.Deci asta ar fi fost sansa mea!Va pup si astept raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

doxinu
Asta e si dilema mea!!
Fetele... heelp! azi dim. am facut un test de ovulatie...cam negativ... a doua liniutza se zareste dar la ceva vreme dupa! dar acum la baie...ce sa vezi!! albushul ditamai..cam mult si dintr-o data! Au inceput durerile/ intepaturile de ovare! sunt in ziua 11 si abia maine am programare la eco la dr. Cocei.daca a sosit albusul cand vine ovulatia? cand ar treb. sa fac pregnylul? inainte de inseminare...logic...dar cu cat timp exact? aoleu...am intrat in panica!
NU VREAU SA RATEZ INSEMINAREA ASTA!!! vreau sa o nimeresc din plin!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Va pup fetili,

Eu incerc sa ma ridic. Sunt in z3 dupa o intarziere de 2 zile. Stiam ca nu sunt insarcinata ca ma testasem si ajunsesem sa ma rog sa vina odata. Si cand au venit am picat. De la o luna la alta mai rau.

Luna asta nu mai fac stimulare, ca imi ajung 4 luni consecutive. Sa vad daca o pun de un HSG ca de cand ma chinui....

Mishu, iubita ma bucur tare mult pt cum ati petrecut voi aniversarea si pt linistea si bucuria pe care v-o daruiti zilnic. Si vezi sa va tineti de promisiune. Te pup si mi-e tare dor de-o barfa cu tine.

Catty, si pt tine ma bucur enorm. Sunt pasi foarte importanti cei pe care tocmai i-ati facut. Stiu ca vestea e inca proaspata, dar ai sa vezi ca incetul cu incetul nu iti va mai parea o tragedie si urmand tratamentul veti avea si rezultate. Crede-ma ca stiu ce spun.

Tabi sper din tot sufletul ca te-ai mai linistit si ca esti bine tu si puiutul tau.

Va pup pe toate si sa aveti zile fertile.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

iepurila
dau manuta ca sa te trag dupa mine!! Acum cat mai sunt optimista ca pe urma...cand voi fi pe buza butoiului nu mai sunt buna de nimic!! O alta luna alte sperante . Gata...e arhisuficient 4 luni...ai chiar una-n plus peste normal...mergi pe naturel...poate e mai bine!
Dau na-na daca esti in picaj... Trebuie sa avem un tonus ridicat ca sa mergem mai departe...si sa ne incurajam reciproc...vom reusi! Treb. sa avem putintica rabdare!!

Tabi
Te asteptam cu vesti care sa te linisteasca si sa ne linisteasca si pe noi! Eu stiu ca mi-ai raspunde si la intrebarile de le-am pus mai sus!
un si pt. tine si pt. samburici!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Surioara,fugi de langa butoi! Ma doare sufletul sa vad ce ti se intampla si stiu cat e de greu pe luna ce trece! Uite,impart berzele cu tine,ca doar am vazut doua si tu esti prima la care m-am gandit....Trebuie sa "iasa soarele" si pe strada noastra,ca nici eu n-o mai duc mult asa....
Hai capul sus,ca nu te las sa pici asa cum nici tu nu m-ai lasat pe mine!
Te dulce si ma gandesc cu drag la tine!

P.S: chiar ca trebuie sa te mai prind intr-o seara la o "barfa"....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

danyalo, doxinu: albusul precede ovulatia care poate avea loc la 2,3, 4, chiar 5 zile de la aparitia albusului. Cel mai bine e sa faceti cate un test de ovulatie in fiecare zi, dupa amiaza, la aceeasi ora, sa nu beti lichide cu 2 ore inainte si cand a doua liniuta va iesi imediat, cel putin la fel de intensa ca prima, doar atunci veti avea un test de ovulatie pozitiv. Iar 24 ore dupa testul pozitiv va avea loc ovulatia. sper ca v-am ajutat cu ceva

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana
multam fain! sa dea D-zeu sa reusesc...pana vineri caci dna dr. pleca in concediu si io raman cu buza umflata!
Mishulina te si-ti urez bafta!
DANY

Mergi la inceput