sarcina in timpul alaptarii?vi s-a intamplat?
slt dragele mele,pt cele care vor sa-mi raspunda..se poate ca dupa 40zile de la nastere,sa raman iarasi insarcinata?in cazul in care alaptez si nu mi-a venit ciclul inca.teoretic stiu ca se poate,ma lamuriti si pe mine?
Raspunsuri
hristina spune:
Draga ladidi,
eu am nascut la sfarsitul lui iulie si am alaptat doar o luna! In septembrie mi-a venit ciclul si apoi pauza! Am ramas gravida imediat! In octombrie nu mi-a venit si am crezut ca m-am dereglat.La inceputul lui noiembrie am facut un test si a fost pozitiv! Pe 10 noiembrie,sarcina avea cam sase saptamani si m-am chiuretat!
Am o prietena care a nascut in mai,iar in octombrie a ramas gravida!! Ea inca mai alapta cand a ramas!
Deci se poate!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
emaaimee spune:
fata mea avea 8 luni cand am ramas insarcinata si alaptam si atunci.
din pacate bb 2 s-a oprit din evolutie![]()
de fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
mariana tache spune:
ladidi, sunt stupefiata! Cum sa ramai gravida la 40 de zile dupa nastere, cand nu e voie contact sexual 6 saptamani dupa nastere ??? (6x7=42 zile!)
Nu cred ca esti gravida.
Edit: eu am ramas gravida cu bebe2 la 7,5 luni dupa nastere.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
gabibarta spune:
Totul e posibil... insa s-ar putea sa nu-ti vina CM inca cateva luni dupa nastere fara sa fii gravida. Mai bine protejeaza-te daca nu vrei inca bb2
kristinutza spune:
chiar daca alaptezi, poti ramane insarcinata. alege-ti o metoda contraceptiva si foloseste-o.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
daniella4 spune:
Ladidi, e o legenda faptul ca, daca alaptezi, nu poti ramane insarcinara. Nu mi s-a intamplat, dar cazuri am auzit cu duiumul.
KSorana spune:
Eu am o pritena care a ramas insarcinata in timp ce alapta.Sint femei carora le vin ciclu cind alapteaza si altele nu .dar asta nu inseamna ca nu pot ramine gravide.
ladidi spune:
am facut test de sarcina,nu sunt gravida:),o sa iau anticonceptionale numai risc.va salut pe toate!