Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
m_monique spune:
paula, scuze. acum m-am uitat in outbox si am vazut cum ti s-a transmis mesajul.
iti scriu al mesaj. 19 + cu
Nunta noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexandra_25 spune:
dandusa multumesc pentru compliment......da m-am tuns si imi e mult mai bine asa.....intradevar sunt fericita ca stau aici si dovada e ca l-am facut si pe sotul meu sa vina aici....el e din moldova....nu as putea sa-mi schimb locul....nici nu mai am cum,acum ca, casuta ne e gata.....si cate locuri frumoase mai sunt aici in Maramures.....!......
p_onu...nu face nimic....si eu am fost ajutata la inceput...ma bucur ca ai reusit....si am vazut si eu pozicile....tu ai burtica micuta....a mea e maricica tare....
bebyta sa stii ca pigmentarea fetei nu depinde de sexul copilului....eu de exemplu nu am pe fata ci pe gat si pe piept...mai putin vizibile....si cremele le folosesti dupa sarcina...dau roade...dar petele astea sunt specifice sarcinii....unele le au..altele nu...fiecare ne comportam diferit...stai fara griji....vor disparea...
Vad ca unele plecati in concediu si eu la servici.....
Dolores pe unde esti?....cum te simti....sper ca ne dai vesti bune..
Miro te asteptam sa ne povestesti cum ai petrecut in weekend.....
Sunt atatea fete care nu au mai dat un semn de viata.....mai fetelor nu ne lasati sa ne ingrijoram....
As face eu listuta cu zilele de nastere pentru august.....dar nu stiu cum....
Va pupicesc pe toate gravidutzele si pe bebei vostrii si va doresc o noapte racoroasa....
alexandra 25+
poze
Donia spune:
Burticute, eu plec pentru o saptamana in concediu, nu stiu daca voi mai avea timp sa intru maine dimineata sa va salut. Dupa ce am alergat cu limba scoasa de-un cot in ultimele zile, avem macar bucuria ca am gasit o casa frumoasa de inchiriat de la 1 septembrie, asa ca macar plecam cu inima usoara in concediu. Sa aveti grija de voi!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
Buna dimineata, burtici!
Donia, si tu sa ai grija de tine si vacanta placuta iti doresc...sa te relaxezi si sa te intorci cu poze...Ma bucur ca v-ati gasit si casa...
Simo, pupici si tie !
Dandusa, multumesc de complimente
Bebyta, 2-3 tigari/zi...nu prea poti spune ca ai fost fumatoare cu adevarat...si daca le-ai lasat si pe alea inaintre cu 6 luni de a ramane insarcinata, poti fi sigura ca organismul tau e "clean"! Eu fumam sau mai bine zis savuram zilnic cate un pachet, insa de cum am aflat ca sunt insarcinata, le-am lasat de tot....important e sa nu continui sa-l intoxici pe bb...Cat despre pete, eu nu m-am confruntat cu o asemenea problema, insa am acnee mai nou si asta ma dispera...
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa...
Oana 19+
alexandra_25 spune:
Buna dimineata mamicilor.......vad ca tot asa se subtiaza randurile....plecati in concediu.....unii la servici.......
Azi e ultima zi de destrabalare..........de maine la munca....
Fetelor si eu am fost fumatoare......si am mai fumat mai rarut dupa ce am aflat de sarcina.....si dupa aia numai asa cand mi se facea pofta....daca nu mi-a fost rau deloc in primul trimestru...
Ieri am constata cu stupoare ca nu mai imi este buna nici o pereche de pantofi.....innebunesc...am niste butuci....voi cum stati la capitolul asta?.....
Va pupic si va astept la palavrageala.......
alexandra 25+
poze
leyla spune:
ehei, si eu am constatat acelasai lucru, ca pantofii mei 37 nu-mi vor mai fi de folos toamna asta ca atare ma pregatesc sa dau o raita sa-mi achizitionez macar 2 perechi marimea 38 acuma cat mai sunt la reduceri...
Leyla 22
quote:
Originally posted by alexandra_25
Ieri am constata cu stupoare ca nu mai imi este buna nici o pereche de pantofi.....innebunesc...am niste butuci....voi cum stati la capitolul asta?.....
Va pupic si va astept la palavrageala.......
alexandra25+
poze
roxana c. spune:
Buna dimineata va spun si eu. Mi-am dus copilul la autocar , gata, a plecat, vine lunea viitoare. Mi se pare o vesnicie! Are telefon la ea si o voi suna ,dar ...Sotu radea de mine, ca m-a busit plansu dupa ce-a plecat autocarul, dar dupa aia sa-mi spuna ca i-a mai dat si el 500mii aseara.Asta pe langa banii dati de mine, de care stia si el.
L-am visat pe bebe, nascusem si ii dadeam sa suga si parca tot nu prea aveam lapte(nici la fete n-am avut). Voi v-ati gandit la pompa ptr muls? Au fost si discutii pe forum pe tema asta si am auzit ca Avent Isis e cea mai buna, nu stiu ce sa fac, as lua, dar daca tot nu voi avea lapte, de banii aia mai bine iau lapte praf.
Dandusa, dar chiar voi n-aveti niciun weekend in care sa fiti doar voi doi? Si prietenii aia nu stiu ca esti ?
Alexandra, si eu tot acasa, la servici, in concediu am fost, nu stiu daca vom mai pleca prin septembrie cateva zile la munte, iar la mare deja astept sa vina vara viitoare.
Cu butucii...si eu am, dimineata am umflata laba piciorului si foarte putin glezna, iar seara te sperii daca ma vezi. Si culmea este ca ma abtin de la sare, dar tot mi se umfla. Ma gandesc ca ma vede ginecologul si ma interneaza iar cu 3 zile inainte de nastere sa-mi faca tratament , care tratament consta intr-o injectie cu nu-stiu-ce care ustura al naibii. (sunt patita)
Asiza, te-ai lasat de tigari asa, brusc, sau pe parcursul a mai multe zile, saptamani? Eu ma chinui cu Marius, fumeaza de rupe, cel putin un pachet pe zi, singurul lucru bun ca nu fumeaza in casa, se duce pe geam, pe balcon, stie ca de cand sunt nu suport fumul de tigare, dar i-as lua ceva sa-i dau sa le lase de tot.
Donia, vacanta placuta!
Paula, vad ca si tu te pricepi ca si mine, las ca ne facem noi mari
Dolores, pe unde umbli?
Restul fetelor, oare toate-s plecate in vacanta? Sunt multe care n-au mai dat un semn de ceva timp.
Roxana23+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
danita spune:
salut fetelor
raportez: eu nu sunt in vacanta:)
Duminica am fsot deranjata rau la stomac dar a tecut cu ceai de menta . o alta problema ce o am e hemoragia nazala in timpul somnului ... aveti si voi ?
pupici si numai bine
D 22+
BeBelusca
kokorina spune:
ALEXANDRA_25,frumoasa manastire,da' si tu esti frumoasa.eu iubesc sa merg pe la manastiri,de prin partile de unde esti tu nu am ajuns niciodata,dar pe cele din moldova le-am vizitat in proportie de 90%.pe cele mai micute nu le-am vizitat,dar este timp.
fetelor,imi curge din cand in cand cate o picatura dintr-un san,dar numai dintr-unul(si care e mai mare putin decat celalalt).oare sa fie laptic numai intr-un san?
v-am vazut pozele la toate.ce mai,santeti toate burtici de burtici.fain,toate mi-ati placut si toate santeti frumoase foc!
roana spune:
buna Burticutelor,
noi suntem bine, mai ales ca s-a mai racorit vremea
si ne place tare asa mai racoare.
Si eu m-am lasat de fumat cum am aflat ca sunt gravida (fumam destul un pachet la zi aproximativ). dar nu as fi conceput sa fumez cat sunt gravida deloc ca sa nu ii fac rau la bebe. m-a ajutat si faptul ca mi-era rau de la fum dar o faceam oricum. acum mi-e pofta cateodata de tigara dar nu ma mai gandesc. o sa am vreme dupa ce termin cu alaptatul ca am zis ca si daca nu ma mai apuc vreodata o tigara cu o cafea tare si o cola e visul meu si tot o sa mai fumez.
poate si de-aia m-am ingrasat asa mult ca m-am lasat de fumat. in 26 de spatamani (cat zice calculul, dar 27-28 dupa ce zice doctorul) am luat 14 kilograme . cred ca sunt campioana. bine nu sunt diforma si nici nu m i se pare ca sunt foarte grasa am burtica mare si eram slaba inainte am vreo 64 de kilograme acum. dar incerc sa ma linistesc si ma gandesc ca slabim noi dupa, nu-i asa? asta dupa ce am disperat o vreme din cauza asta acum ce sa fac? bebe sa fie bine.
va pupicesc pe toate