jocuri si jucarii sexuale

jocuri si jucarii sexuale | Autor: alinas

Link direct la acest mesaj

am vrea sa incercam ceva nou si ne-am gandit la niste jocuri si jucarii.fetele,care stiti cat costa un dildo?si ce alte jucarii mai cunoasteti si recomandati?si inca ceva.fantezia aceea cu asistenta medicala,imi puteti spune unde as gasi in bucuresti de cumparat?nu trebuie sa fie nou,e bun si second hand.si exista in bucuresti un centry de unde se pot inchiria costume mai sexy?merci fetele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Initial creeata de alinas

am vrea sa incercam ceva nou si ne-am gandit la niste jocuri si jucarii.fetele,care stiti cat costa un dildo?si ce alte jucarii mai cunoasteti si recomandati?si inca ceva.fantezia aceea cu asistenta medicala,imi puteti spune unde as gasi in bucuresti de cumparat?nu trebuie sa fie nou,e bun si second hand.si exista in bucuresti un centry de unde se pot inchiria costume mai sexy?merci fetele.

Ai internetu in fata,pina sa iti spuna cineva de aici cit costa un dildo,gasesti singura ceva ce iti place.Ce nu trebuie sa fie nou,dildo-ul? Sper ca nu la asta te refereai!Halat de asistenta si boneta cred ca le gasesti in vreun spital cu 2-300.000 ciubuc.Dildo nu au acolo,da poate gasesti un stetoscop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

costume sexy cred ca iti poti 'crea' si tu..cu putina fantezie..uite de ex eu mi-am comandat niste colanti de slabit (deh, cine mai arata la fel dupa sarcina e NOROCOASA!!!), sunt galbeni, ca o folie, fishie, deci numai buni pentru o partida SF

cat despre dildo..sper ca nu secondhand..gasesti la diverse preturi, magazine sunt destule, si on-line si in oras...

insa ai mare grija cu stetoscopu ala

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Asa ceva sigur nu prin spitale gaseste;)Mergi si tu la citeva sex shopuri tre sa gasesti ceva sa-ti placa. Fa-ti intii idee pe net si spor la cumparat. Si la fun;)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

alinas, dildo-urile sunt de la 600 de mii (lei vechi), la 1 milion, depinde de unde cumperi si de model. De asemenea, pentru "exercitii" prelungite poti achizitiona din farmacii Lidocaina - spray si gel Durex. Eu imi improvizez costumatiile, pentru ca am o adevarata colectie de lenjerie intima...

Mergi la inceput

Uite si o scolaritza.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

Uite si o scolaritza.

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Vikule,ne mai inscriem la ceva scoala impreuna?Nu conteaza de care,scoala sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by akella

alinas, dildo-urile sunt de la 600 de mii (lei vechi), la 1 milion, depinde de unde cumperi si de model. De asemenea, pentru "exercitii" prelungite poti achizitiona din farmacii Lidocaina - spray si gel Durex. Eu imi improvizez costumatiile, pentru ca am o adevarata colectie de lenjerie intima...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

Io stiam ca asta anesteziaza! Ce sa faca cu el?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

sugestie

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yank
quote:
Uite si o scolaritza.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Vikule,ne mai inscriem la ceva scoala impreuna?Nu conteaza de care,scoala sa fie...Life`s a bitch and then you die
Noo io-s la facultate, ca sa zic asaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by yank

quote:

Uite si o scolaritza.

Vikule,ne mai inscriem la ceva scoala impreuna?Nu conteaza de care,scoala sa fie...

Noo io-s la facultate, ca sa zic asa

Facem un MBA atunci,intensiv

Mergi la inceput