Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 23
patriciaRO spune:
Eu sunt la bucatarie fac o ciorbita ca decand a inceput Alex sa pape bine, ca ne-am revenit la program, ii tot gatesc... Si mananca orice.. si pe ma-sa! daca s-ar putea.. ca mai nou musca din dragoste si imi lasa semne!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
monu spune:
Ola, acum am culcat si eu fata care s-a trezit ca niciodata la ora 9. si pana am mancat pana ne-am foit s-a facut 10 si afara cald de mori, asa ca am stat in casa. acum cica ar trebui sa doarma in liniste, dar avem iar program de forari si taiat copaci asa ca e ca la nebuni aici. si are si niste cearcane vinetii!!!! presupun ca or fi de la oboseala.
si e o cladura in casa de nici aer sa respir nu am.
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
patriciaRO spune:
Eu fac acum o ciorbita si apoi iesim in spate la piscina, ca e si la noi cald...
Monu, dar cum se observa cearcanele astea la copii? Pune o poza! cred ca de la oboseala, apar... Ai intrebat medicul...?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
hello fetele!
ma tin de cateva zile sa va intreb daca copiii vostri papa hrana la borcanase, ma gandeam sa-i iau cateva pentru munte dar noi pana acum ce am incercat nu i-au placut. Ce le place copiilor vostri in materie de asa ceva? Eu am incercat ceva de la Hame parca, cu conopida si de la Nestle mazare cu curcan. Pe asta din urma chiar ma mir ca nu a mancat-o, deoarece lui mazarea ii place mult. Pliiz, asteptam niste pareri de la voi!!!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
A, si am uitat, Omustata nici eu nu am avut nici un simptom in urma intarcarii,banuiesc tot din cauza ca numai aveam productie prea mare....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
monu-vad ca ati inceput sa calcati pe urmele noastre. Daca ne intalnim vreodata poate se nolipseste si Alexia de la Maya sa doarma mult. Si Maya s-a sculat azi la 9, dar eu tot am iesit cu ea pe la 10.30 si am stat pana la 12.30. Stiu, sunt nebuna, dar in casa innebunim amandoua.
Andutzy-Maya este fan borcanase. Ii plac de toate felurile, marimile si marcile. Hame nu am incercat, dar Nestle si Hipp sunt preferate. Singurele dupa care nu se omoara sunt alea cu peste, dar daca ii este foame le mananca si pe alea.
Lili-pai problema mea este ca Maya nu vrea biberon absolut deloc. Deci seara o culc pe uscat cum s-ar spune. Adica ii dau niste apa si cam atat. Ea nu accepta nici un fel de lapte, in schimb mananca lactate destul de mult.
Mai fetelor, fii-mea este atat de pofticioasa ca daca o tine in ritmul asta ajunge obeza. Azi m-am intalnit cu fosta mea profa de chimie din scoala generala si m-a intrebat daca nu mi-a zis nici un medic ca-i prea grasa. Nu putem sa mancam nimic in fata ei ca vrea si ea imediat. Dar nu este genul de copil care mananca orice. Studiaza indelung mancarea inainte de a o baga in gura. Dar daca-i place, mananca bine. Mie nu mi se pare exagerat de grasa, dar recunosc ca sunt copii de varsta ei care sunt cam jumatate din ea. Oare sa incep o cura de slabire cu ea? Stiu ca majoritatea aveti exact problema inversa, asa ca intrebarea este retorica.
Hai ca ma duc la treaba.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Bea, cu cearcanele e simplu. pur si simplu sub ochi are o paloare rosiatic-vinetie.
Andutzy si noi mancam de la borcane. mancam! ca de cand a facut anul au inceput si figurile si nu mai serveste mancare de la borcan. o scuipa.
Olga ar fi bine daca ar lua de la Maya si pofta de mancare
. Cat despre cure de slabire la copiii mici nu este cazul. Acum sunt in crestere si ar fi pacat sa ii dereglezi organismul. Doar ai putea fi atenta ce ii dai sa manance. Ca daca nu ii dai gras si ii dai lactate si legume si fructe in cantitati rezonabile inseamna ca asa e organismul ei. O sa vezi dupa ce creste.
La noi e ziua anului!!!! de facut nani. de dim s-a trezit la 9 acuma e 15.13 si inca mai doarme fiind culcata la ora 11. Asa o zi nu mai pup eu multi ani de acum incolo![]()
![]()
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Danelutza spune:
Laura cum se mai simte Delia ? Dar degetzelul, mai are puroi sau i-a trecut cit de cit ? 
Olga M si a mea e zbenguita de nu ma lasa sa respir. Cit despre mincare, n-ar fi rau sa intrebi un doctor. De regim nu poate fi vorba la un copil asha mic, doar ca trebuie sa-i dai mai multe verdetzuri, astia aici te innebunesc, verdetzuri si iar verdetzuri. Eu nici piine nu-i dau prea multa, daca papa o feliutza pe zi e mult, cred ca de asta are doar 10 kg, dar in schimb e lungutza. Motzata mea, multzumesc
, seamana cu tatsu, doar in zonele ascunse cu mamasa ![]()
Lucas
, nu ma supar deloc, daca mai avea si cuc era chiar toata tatsu, asha am noroc ca are pasa ![]()
Iuliana eu trebuie sa duc indelungi lupte de lamurire cind e vorba de pampers, cum e fara el scapa si se uita in urma sa vada daca n-o ajung, cind reusesc intr-un sfirsit sa i-l pun, asta dupa urlete si dat din picioare, cere ihii (adica kk), asta ca sa i-l dau iar jos.
Iote asha, toata ziua pune pampers, da-l jos, si iar de la capat.
Beatrice si a mea composteaza dar puternic si mai ales de picioare, dar sint multzumita ca l-a mushcat si pe tatsu, asta din dragoste pentru noi
, ne iubeste de ne ciopirtzeste.
Andutzy nici a mea n-a papat niciodata de la borcanele, asha ca acum serveste ce se afla in farfuriile noastre.
Fetelor va salut de azi
, ca miine... 
Sa auzim de bine, va pupicesc pe toate, inclusiv copilashii, sa fie sanatoshi, mincacioshi si sa doarma bine 

Tdi spune:
Ciao!
bine c-am citit de Beatrice si ciorba ca am evitat sa umplu casa de fum
...aveam si eu mancarea copilului pe foc dar prinsa de vestile voastre am uitata complet de ea si s-a cam prajit!
no hai ca vreau sa ma si laud: am rezolvat la politie!
am actele in regula asa ca putem pleca linistiti, ramane sa ne hotaram cum si cand.
alte vesti bune...Alyssa s-a vindecat la ochi!...si afara sunt 22°C![]()
cu tusea e tot asa, o apuca in somn sau dupa ce bea laptele si o tine cam mult...sper sa nu fie nimik serios.
va las deocamdata ca mi-e rau de mor, nici nu mai vad ce scriu, trebuie sa-i dau si papa lu' pitik...revin deseara!
Sanatate la toti puiutii!
Loreen -
sa-i treaca buba Deliei!
Lucas - concediu super si drum bun!
Album Alyssa
loreen spune:
Buna ziua fete...
Vai da ce cald este si aglomerat...am facut aproape jumatate de ora pana acasa,in situatia in care fac cam 10 minute in mod normal...
Delia este bine...vanataia s-a colorat frumos...cu mov un pic de verde kaki si ceva galben acolo pentru contrast si ape mijloc si-a facut un model pastel cu crusta...iar degetelul din gogosar s-a tranformat in ardei gras...Am fost la spital sa ma uit de chirurgi...unu prezent trei lipsa si in final nu am dat de nimeni.Am sunat acuma la cabinet sa-mi dea trimitere ca oricum fara aia nu pot face nimic si sa vad ce naiba fac...clar sambata si duminica o tin pe comprese cu rivanol...
Daniela conceiu placut va doresc cu distractie di odihna multa...
Andutzy Delia manca borcane acuma nu prea...insa preferatele erau jambonul cu paste de la Nestle si vitelul cu puii si paste de la Hipp...si tot de la Hipp mai mananca NachBrei,cereale cu lapte si fructe...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"