Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
loreen spune:
Buna dimineatza...
De ieri am senzatia ca azi e vineri...si ce soc am avut acuma de dimineatza sa constat ca e abia joi...da vorba aia numa maine nu-i poimaine...
Anca saru'mana de aprecieri ...ieri a fost cateva momente buna cand fata mea isi revenise din crizarile din ultima vreme si ca atare m-am bucurat de ele la maxim...inclusiv o tura prin magazine dar de data asta numai pentru mine si tac-su ...si n-a fost rau deloc![]()
Cu Raluca mai vorbesc de la birou pe net ...sunt bine ,treaba multa...
Monu m-am topi la poza cu rezematu de canapea...este terorist de seducatoare...
Saryta felicitari pentru cea de-a treia fetita...sa fie sanatoasa ... ai un mare curaj sa te inhami la o noua perioada stresanta cand nu s-a terminat cea de-a doua...insa atata timp cat este vointa si dorinta restul par fleacuri...nu ti-a fost frica sa faci analiza asta?!
M-am uitat si la poze si-s frumoase tare mai ales costumul de morosan...atata dor imi provoaca ca amu mi-as da demisia si as emigra in Ardeal...
Elisor spor la facut bagaje ...sa aveti drum bun si racoros...si astept sa ne vedem...we asta este cam aglomerat pentru mine ca-i cu aniversari in familie,insa sigur de luni putem petrece ore impreuna...dar sa stii ca daca ai nevoie de ceva ma poti suna si vin imediat...astept oricum sa spui daca sa-ti aduc caruciorul si patutul...
Olguta din Canada bafta multa la doctor...asteptam vestile...
Cuscra da nu stii mai ca numa femeia e "di vina"...nu ti-era clar?!Si iti trimit un car de
sa-i treaca lui Filipu' buba ...si sa va faceti bine ca mai e un pic si ai zis ca vii incoace...
La mine cand se strica ceva in casa pun mana si repar din proprie initiativa ca daca trebuie sa-i zic lu barbatu ce s-a stricat raspunsul este invariabil"da ce eu is cu prizele sau becurile prin casa asta,exista oameni care se pricep la schimba becu"...
Nelia cum a trecut Tudora noaptea?!
Io nu-s printre veterane...de departe ma iau la vechime Mickky, Cornelia, Gabitza, Androix...
Ioana mai bine azi?!
Stefania voi pe unde ?! Clara ?!Ca restul fetelor lipsesc de atata vreme ca nici nu stiu de care sa intreb...
Hai ca fug la treaba ca sefu s-a trezit cu ea pe stanga si este ciufut tare...dar mai revin![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Laura, hai ca nu-s cu mult mai veche decit tine pe forum, doar cu o luna si ceva.
Ieri n-a dormit aproape deloc Andrei asa ca aseara era terminat, la noua jumate dormea demult. Dimineata aproape de 7 cind m-am dus eu la baie, am auzit scancete. "Na, belea! Ce ne facem acum?" am zis. L-am pasat disperati de la unul la altul, s-a impleticit printre picioarele noastre pina ne-am spalat, imbracat, mancat, baut cafea, facut sandwich, etc. Intre timp il mai lua ta-su si la o repriza de pupaceala si dragaleala, numa' bine sa-l apuce disperarea cind ne-a vazut ca plecam. Da-i urlete! Am plecat cu niste nervi pe Costi de-mi sarea camasa de pe mine.
Am sunat cind am ajuns la servici, Dora zicea ca s-a linistit destul de repede, a mancat, si-l auzeam chicotind si razand, si m-am linistit si eu.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
Danelutza spune:
Buna dimineatza si o zi buna
Saryta sarcina usoara, frumos numele Antonia, si Isabella are al doilea nume Antonella.
Androix si a mea a luat o trinta de pe pat, asta pentru ca a facut roata, nu stiu cum a facut a ridicat picioarele in sus, s-a dat peste cap si a nimerit linga pat. ![]()
NewMami multzumesc, numai miine nu-i poimiine si dispar din cadru, sper sa ma odihnesc un pic
Mai fetelor, mi-a dat Isabella o lectzie dimineatza de m-a terminat. Asta apropo de palmutza pe care i-o dadusem ca a facut kk linga olitza. S-a asezat dimineatza pe olitza, apoi dupa vreo 2 minute s-a ridicat, a luat papusha, i-a tras doua palme peste fatza si a pus-o la oala, dar se uita la mine sa vada ce zic
. Gata, n-o mai lovesc, asha ca vedetzi ce facetzi in prezentza lor ca inregistreaza totul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Cornelia spune:
Buna!
Eu sunt pe ultima suta de metri la birou, ca de maine sunt in concediu. ma simt f. rau de trei zile, cat sunt acasa zac pur si simplu. la birou vin doar pt. ca mai aveam de rezolvat o groaza inainte de concediu. Sper sa imi revin repede, ca in ultimul timp copii m-au vazut numai in pat. Nu stiu ce e cu noi. Toata vara am fost bolnavi, cand unul, cand altul.
Saryta, felicitari pt. fetita!
Sanatate copilasilor!
Pupam copiii cuminti si pe cei neastamparati!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
andutzy spune:
fetelor, sunt plina de nervi! MI-a ciupit un purice baiatul de picior cred ca in vreo 20 de locuri si asta in juma de ora cat am stat in parculetz! Pai cred ca daca o mai prind pe nenorocita aia cu javra ei ii fac manusi pe amandoi! Revin putin mai tarziu dupa ce culc copilu'!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
neaparat, felicitari Sarita pentru fetita! Lasa ca-ti va fi mai usor asa, ca nu mai exista necunoscute pentru tine in ce priveste fetitele!
- 31.05.2005
Androix spune:
V-am povestit cum am facut eu kk la lumanare 2 saptamani?
Bubuia de mama focului becul din bucatarie, aveam o plafoniera si cum aprindeam becu bubuia si sarea siguranta. Am rugat eu barbatul casei sa vada ce si cum, s-a uitat el ca vitelul la poarta noua si a decretat ca nu poate face mai mult decat sa scoata becul si sa nu mai folosim plafoniera. Noroc ca am si doua neoane aplicate pe mobila care dau o lumina mai slaba dar macar dau ceva. boooon. Si da sa puna siguranta la loc. Buuuuuuum
Deja bubuia fara sa mai aprindem becul, deci a concluzionat sa lasam siguranta scoasa ca asta e, el nu stie ce sa faca si nici electrician nu are de unde aduce. Cica sa caut io aci pe net ca tot stau toata ziua. Doar ca pe siguranta aia era si becul de la baie (unde NU am alte surse de lumina!) si cel de pe hol. Si am stat eu la lumanare vreo doua saptamani timp in care il tocam marunt daca nu e capabil macar sa gaseasca dreq un mester ceva. Pana la urma m-am suit pe scaun si am desfiintat aplica din bucatarie, ca bubuia sub ea, se topise izolatia firelor si d-aia bubuia, am departat firele si am reinstaurat siguranta. Si am desfiintat lumanarea din baie, ca umplusem dreq totul de ceara pe-acolo.
Ce sa va zic: nici in ziua de azi nu am lumina pe tavan in bucatarie, am un alt hol fara bec ca nush ce dreq s-a stricat si la ala (nu m-am enervat inca incat sa ma sui iar pe scaun si sa repar singura), precum si multe alte kestii care stau sa cada desi am renovat integral de mai putin de doi ani.
Sa va mai zic ca ma pregatesc sufleteste sa-mi izolez singura peretii peste cateva saptamani, probabil cand om veni din concediu? Sa va zic ca ma pregatesc ca daca tot umplu totul de moloz in jur sa dau si o mana de vinarom in dormitor si in sufragerie?
Spuneti-mi pe cine sa impusc 
Cornelia, fa-te bine!
Danelutza, asa busituri ocazionale a mai patit si Filip, dar in somn niciodata. Nici nu stiu cum am auzit si cum am stiut in prima secunda ce s-a intamplat, ca nici nu incepuse inca sa urle cand il culegeam de pe jos. Oricum pupici acrobatei 
Saryta, felicitari si de la noi! Chiar ca ai mare curaj cu trei copilasi.
Eu acum vreau sa fiu gravida cu bb2 si peste 5 minute incep sa sondez piata muncii.
SI nici Mihai nu ma ajuta deloc in luarea acestei decizii. Am incercat o discutie cu el si mi-a zis exact ce nu vroiam sa aud: "cum vrei tu, eu sunt de acord cu orice" 

Filip e mai bine cu kkutza, nu a mai facut apos, dar de la sumetrolimul ala pastile s-a umplut de bube. I-am dat a doua jumatate de pastila azi dimineata dar intrerup ca e plin de bube si nu vreau sa dau in altceva. Despre hidrasec ce sa mai spun ca nu vrea deloc sa-l bea si nici nu ma mir ca l-am gustat. Nu vreti sa stiti ce infect este
Il mai tin si azi pe un pic de regim: branza de vaci cu mar ras, supa cu mult orez si cu mult morcov si pe seara banana, ceai de menta in loc de lapte si de maine intram in normal daca nu revine diareea.
A venit si maretul aparat foto. Imi prind urekile in el si sunt extrem de dezamagita de el. Este profesional si multe chestii "prostesti" pe care le face orice trompeta el nu le face pe motiv ca e aparat bazat. Deci: nu filmeaza
, nu pune data pe poze
si or mai fi si alte chestii dar nu le-am dibuit eu inca.
E si ditamai animalu' de nici nu se pune problema sa-l iau vreodata dupa mine in parc. Asa ca am cerut imperativ o trompeta care sa filmeze, sa puna data pe poze, sa mearga cu baterii cumparate (ma rog si asta merge cu d-alea dar le consuma de numa') si pentru care sa nu am nevoie de un rucsac intreg sa-l iau dupa mine. Deci fara exagerare, ca sa-l iau p-asta + toate accesoriile, obiective, baterii, blitz extern etc. e un rucsac intreg. Nu ca as avea eu nevoie de toate dar zic asa ca fapt divers...
Si gata ca iar se duce dreq programul meu zilnic de ordine si disciplina. Ma duc sa iau aspiratorul si mopul in brate 

Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Cuscra pai trebuia sa ma chemi pe mine ca te rezolvam ...eu si acuma am corniza de la Delia din dormitor cazuta intr-o rana si nu are nimeni timp si nici telefon sa sune dupa ala care-a pus-o...si exemplele ar putea continua...nu stie sa prinda centurile de la scaunul de masa al copilului,sa monteze devedeul la teveu,sa faca poze si eu am aparat normal...in schimb se pricepe de minune la dat cu matura si frecat gresia...ca nu are cui sa-i dea telefon sa vina sa faca si asta( eu nu raspund daca ma suna
)...
Vezi ca mai este o solutie de hidratare la astia mici de la Humana si este cu gust de banane daca zici ca hidrasecul este oribil...
Andutzy da purici sunt peste tot...nu neaparat de la javra lui aia...sa vezi la mine in birou cum sar daca vine unul de-afara...da-i cu fenistil...
Cornelia hai mai vino sa ne vedem si te fac eu sa te simti bine...mie dor de voi ...poate ne vedem zilele astea ...uite azi in Mamaia la fantani...adu-l pe Stefan sa vada bulanele lu' astea mici acuma cat mai sunt...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
S-a facut, daca nu mor azi (ca nu aveam ficatul destul de chinuit, si am baut si un ness
) venim la fantani. La ce ora?
Androix, din motive de super aparat enorm eu nu am niciodata aparatul fota la mine si bazai ca vreau si eu unul mic si prost, care sa aiba loc in poseta!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
andutzy spune:
Androix, e clar, si al tau sotz e la fel de tehnic ca al meu, care nu bate un cui ca sigur si-ar bate degetele mai intai....E varza! Zici ca e mai rau decat o fata cand e vorba de partea tehnica!
Loreen eu sunt obsedata de insecte, cu atat mai rau de purici deoarece intepatura lor te mananca mai tare decat a tantarilor. Eu sunt alergica la orice intepatura, imi raman semne, etc si fi-miu ma mosteneste....noroc ca l-am dat cu Fenistil ca de la atatea intepaturi cred ca i se facea piciorul cat al meu....Oricum concluzia e una, daca traiam intr-o tara civilizata nu mai consideram"firesti" toate cacaturile astea de insecte....
- 31.05.2005