Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Acum vad si eu cite mesaje are fiecare. Nu stiu de ce, dar in afara de nume, nu am citit niciodata ce scrie pe acolo. Urmatorul meu mesaj va avea numarul 1000!!! Loreen, tu esti veterana?! 1871 de mesaje! Moamaa!

De fapt, intrasem sa o felicit pe Saryta! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Esti o mamica tare curajoasa!
Beatrice, ma bucur ca s-a rezolvat cu bagajele! Chiar, daca nu le gaseau, ce se intimpla?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina si Nelia nu aveti idee cat va pot admira pentru calmul vostru si linistea pe care o insuflati copiilor! Cand eram gravida visam sa fiu o mama asa cum sunteti voi, acum insa cand o citesc pe Laura parca ma citeaza pe mine...NU ma pot abtine sa nu-i ard cate una la pampers mai ales ca de multe ori face chestii cu zambetul pe buze si cu ochii pe mine doar pentru ca stie ca ma enerveaza si cand ii dau cate una(bineinteles nu tare) plange de rupe pamantul, dar se vede clar ca e rasfat si nu durere, pentru ca daca vede ceva nou sau ii cant ceva tace deodata si rade...Sotul meu ma blameaza ca ii mai dau cate una, dar n suport sa vad ca da cu mare placere cu palma petse fata mea si tot felul de chestii de-astea. Si "nu" ul spus imperativ catre el nu stranseste decat un zambet ironic....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia, pai ne dadeau o amarata de suma care probabil nu acoperea in nici un fel bagajele la un loc.... ca deh noi am mers cu economy class... adica nici un drept prea mare!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Bea, ce bine ca v-ati recuperat bagajele! Ce s-ar fi intamplat daca nu le mai gaseau? Va dadeau despagubiri? Ce-a zis Alex cind s-a vazut iar in casuta lui?

Gabitza, asa cum ii ziceam si Neliei.. Ne dadea o suma asa de economy class, adica una care nu ne acoperea cheltuielile.. Nu va mai zic ca gemantanul mare era spart, adica incuietoarea, apoi placuta cu numele nostru era smulsa, nu se mai gasea, apoi barnele care tin incheieturile geamantanului stricate si indoite si acum trebuie sa-l aruncam. Alti bani, alta distractie... Bine ca nu ne lipseste nimic din el ca faceam spume...

Cand Alex s-a vazut acasa primul lucru s-a dus la cortul lui si a inceput sa cerceteze zona... A luat mingiile, si ce avea inauntru si le-a studiat, ursii lui i-a luat la pupat... Mai, nu ne venea a crede ca le-a simtit lipsa... Zici ca nu stiu de una de alta, dar se pare ca simt si ei cand pleaca!

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Fetelor, stiati de asta?

http://www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8

fata lui Pavel Stratan, Cleopatra... e super fain!

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Saryta, felicitari pentru bb fetita.

Eu nu mai pot de oboseala. am fost in vizita si ca un facut pe cat nu a manacat fata acasa la ea a mancat la altii - sunca de curcan, branza topita, chec, bombonele cu nuca de cocos si acuma a halit tot bibe cu lapte.
Va admir calmul fata de bb-ii dar pe mine oboseala ma termina si fizic si psihic. nu stiu cat o mai tarai asa.

11+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Azi dimi la 6 Filip a furat o tranta din patut. Partea rabatabila s-a dezintegrat de vreo doua zile, si cum la mine e casa de vaduve , pana nu oi lipi eu stinghiile la loc asa vor sta. Am intors partea aia catre perete dar tot degeaba ca patul avand rotile s-a departat la cat s-a zvarcolit. Dupa ce a avea febra si nu a dormit deloc bine, si noi pe langa el, cand am atipit cu totii am sarit ca arsa si l-am cules de sub pat. Inutil sa va zic cine e vinovatul Eu zic ca Mihai (ca s-au dezlipit alea de doua zile si el nimic) el zice ca eu (ca am coborat eu latura aia a patului si cand s-o ridic la loc au cazut toate.)
Din lac in put: adik cu febra tot asa, gatul e putin mai bine dar mai nou are diaree si varsa. Azi am fost la pedi si suntem iar pe tratament si dieta de kkcios.

Imi pare rau ca nu pot sa mai raspund la fiecare in parte. Vreau doar 3 lucruri sa zic:
Gabitza, bafta in continuare!
Loreen, nervi de otel, poate e ceva trecator.
Gusta, multa sanatate!
OlgaT, sa vii cu vesti bune, am inteles eu bine ca azi mergi cu Tonila la medicu de corazon?
Nelia, cred ca esti o mamica foarte distractiva. Mi-as dori sa fiu si eu asa de spontana si inventiva ca tine.

Va pup si astept cu nerabdare sa recuperez cititul in amanunt si sa va scriu iar mesaje kilometrice. Nu stiu daca si voi sunteti la fel de nerabdatoare.

PS intreba cineva de Andreea.A E in vacanta cu Eric si cu Andrei, in grecia. Sunt bine se simt excelent, le place, iar eu le-am ramas dadaca la pisici.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Ieri am stat acasa cu Patrick si a fost tare bine. E asa de cumintel daca nu-l supara nimic. S-a trezit la 7:30 si la ora 10 era inapoi ptr. nap-ul de dimineata care a tinut pana la 12:30 timp in care mami s-a chat-uit cu mami si prieteni din Romania. Dupa ce s-a trezit i-am dat sa manance si ne-am dus in State in Mall la playground unde i-a placut la nebunie. A fost nebunie curata, chiuiala si distractie care intr-o ora l-a pus pe butuci. A mai dormit 1 ora in mall in carucior timp in care am facut ceva shopping majoritatea ptr. el si pe cand sa ajung sa incerc ce mi-am ales ptr. mine s-a trezit si n-a mai avut rabdare. Dar nu-i bai ca luni sunt libera din nou si am rugat-o pe baby sitter sa stea cu el ca sa ma pot duce shopping ptr. mine. Eu sunt ca loreen cand vine vorba de astia mici parca mi-am uitat limita. imediat o sa-mi invadeze Patrick si dulapul meu.

OlgaT, asa cum spunea si OlgaM Gymboree e super desi scumpe cand au sale merita- i-am luat ieri niste tricouri ptr. la anul cu $2.99 (portocaliu cu palmieri si caluti brodati si unul albastru cu broscute galbene brodate - pret original $19,99). Apoi ieri am gasit o firma e prima data cand o cumpar OkieDokie deosebit de frumoase lucruri ptr. toamna si ieftine. Mie cel mai mult imi place sa merg la cumparaturi in Greate Lake Crossing - 1 ora din Sarnia (Auburn Hills) ca au si Children's Place si Carters si Oshkosh si multe altele. Niciodata nu vin cu mana goala de acolo si intotdeauna au sale-uri bune.
Astept sa ne dai vesti despre Tony caci dupa cate imi aduc aminte azi urma sa mergeti la doctor.

Elisor, asa de mult m-am bucurat ca ne-am auzit ieri. Iti doresc concediu cat mai placut si astept multe, multe, multe poze. Sa ai grija de scumpetea blonda sa nu se prajeasca de prea mult soare .

OanaC, sanatate multe Evei. Vad ca fetele au fost rapide si te-au pus in tema cu dezhidratarea. Si Patrick a avut o viroza la stomac si la fel s-a manifestat. Doctorul ne-a dat atunci niste formula speciala ptr. diaree. Important e sa bea cat mai multa apa ca sa nu se dezhidrateze, nu-ti fa probleme ca nu mananca. Imi aduc aminte ca saracul de el slabise 1 kg in 3 zile. Dar dupa ce virsul isi termina de facut de cap o sa recupereze greutatea pierduta. Multa, multa sanatate.

Adina, iti dau perfecta dreptate cu teoria "starea mamei se reflecta in comportamentul copilului". Eu sunt o fire linistita, optimista in general ma enervez greu. Poate de aceea si Patrick e asa de cumintel. Dar am vazut ca atunci cand nu sunt in toane bune chiar daca mie mi se pare ca nu ma comport diferit ca in alte zile totusi tensiunea se simte si Patrick e diferit.
Ma bucur mult de tot ca te simti asa de bine acasa la Cluj atat tu cat si papadia mica si scumpa.E un oras tare frumos, acolo mi-am petrecut 5 ani de studentie si tare mi-a mai placut. Iar apoi mi-am continuat Master-ul la Brasov unde am si ramas sa locuim. Nici de Brasov nu ma pot plange.

Loreen, mai nu stiu ce sa spun despre Delia sau ce metoda sa aplici ca sa-i schimbi comportamentul. Tot ceea ce pot sa-ti spun e ca ma topesc dupa ea, ca e scumpa foc si atunci ii trec cu vederea micile "iesiri". Ieri am vizionat din nou filmul cu ea si pisica. Patrick s-a de ea cred, caci a trebuit sa il revad de cel putin 10 ori.

Danelutza, concediu cat mai placut si asteptam sa revii cu cat mai multe poze si impresii de calatorie.

Astazi la noi a fost din nou o caldura infernala. AC-ul a mers in continuu si tare bine mai e in casa. Patrick a fost la daycare si de dimineata le-au pus piscina afara. Mi-au spus educatoarele ca de abia au reusit sa-l mai scoata afara din apa. Ehe, parca nu-mi cunosc eu marfa.
Azi dimineata mi-am dat seama caci lui chiar ii e dor de daycare si ii place. Cum am ajuns s-a dus direct la jucarii ceilalti copilasi iar cand am plecat n-a trebuit sa-l ia nimeni in brate, a chiar venit la geam si mia facut tai-tai. Plec asa de impacata cand il stiu pe el fericit. Doarme bine, mananca bine (mancare de acolo asa ca nu-mi mai bat eu capul ce sa-i gatesc si sunt tare multumita de meniul lor). Eu cand era acasa cu el, sincer nu-i faceam si dadeam asa diversificat.

In weekend suntem din nou plecati la un 1st Birthday Party si sper sa fie vreme la fel de calda si frumoasa ca acum sa putem profita de piscina din curtea prietenilor. Ne-am hotarat ca dupa ce culcam copii sa ne petrecem si noi parintii asa cum se cuvine iar tinuta va fi - cel mult costum de baie ca oricum e deja seara si nu ni se mai vad grasimile .

Va las ca trebuie sa adun de prin casa si mai am ceva de terminat ptr. servici pe maine. O saptamana cat mai placuta.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

OlgaT, vezi ca la Wal Mart in Canada au bagat o gama destul de variata de produse Gerber (am vazut puffys, borcanele, mancarici, ceva deserturi).

Mai stie cineva de Lucas?

Pisik4ever, n-ati gatat cu mutatul?

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Neata fetele,
m-am trezit cu devreme desi imi este somn. aiurea nu?

Loreen, ce mai face Delia?
NewMami, se pare ca ai un baietel tare cuminte!
Androix, pupam bolnaviorul si cucuiul. Nasol cu patul.
Adina , ce linistitoare sunt mesajele tale! Vreau si eu la Cluj poate se calmeaza si mandra mea.
Florentina ce mai faci mami? sunteti bine?

11+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput