Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

A adormit inapoi, nu stiu pt cit timp.

Loreen, revin la ce iti povesteam. Dupa ce a vazut socrosenia ca Eva era pe jos, la jucarii, a oprit tv-ul si a inceput sa se "joace" cu ea; vreo 5 min a tinut-o numai in "ihi, aha, cucu-bau" pt handicapati, ca fiica-mea s-a plictisit si a inceput sa urle, de nu stia ce sa-i mai faca. Si ce crezi ca a facut? A vrut sa dea iar drumul la tv!!!
Noroc ca eu terminasem cu vasele si i-am spus sa nu dea drumul la tv. M-am asezat pe jos, linga Eva, si am inceput sa ma joc cu ea, cu jucariile pe care le are, sa comunic cu ea, sa o intreb, sa o fac sa rida, sa ii cint si sa ii spun cuvinte noi. Sa ii arat si "invatatei" care a crescut 4 copii cum se joaca cu un copilas
De 2 ori am spionat-o cu monitorul audio si ambele dati a dat drumul la tv imediat dupa ce am plecat cu masina din fata casei. O data chiar a stat 45 minute uitindu-se la tv, fara sa ii spuna un cuvint!!! Atunci i-am spus si sotului (chiar daca nu e de acord cu spionatul), ca tremuram toata de nervi si suparare; saracul copil, eu ma gindesc ca vine bunica-sa sa se joace cu ea, iar aia o tine cu ochii in tv pina vin eu acasa. De-acum inainte, cind plec de acasa, o sa "defectez" tv-ul, ca sa nu ii mai poata da drumul; sa vad ce o sa faca
Eu cred ca Delia e super plictisita, de-asta urla cind e bona acolo. O fi vreo telenovelista infocata, care nu o baga deloc in seama, iar bietul copil nu stie ce sa mai faca toata ziua. Stiu ca e greu, ca nici eu nu pot sa ii fac program Evei, dar daca se poate, scrie-i pe hirtie activitatile si jocurile pe ziua respectiva. La sfirsitul zilei, cind pleaca acasa, intreab-o cum s-a descurcat Delia la fiecare joc si activitate in parte, cum a reactionat. Ca sa stie bona ca trebuie sa respecte, cit de cit, lista respectiva (nu cred ca trebuie sa ii pui orele la care sa se joace, ca e greu de respectat asta).

Ioana, unde e optimista din tine? Stii tu ca dupa ploaie mereu iese soarele. Asa ca nu mai fi suparatica, mai ales ca Ana e bine.

Gusta, multa sanatate si sper sa aiba efect bun tratamentul cu anticonceptionale.

Tdi, vai, saraca papusica. Sper sa ii treaca repede si tu sa nu fi luat conjunctivita de la ea, sa fii bine.

OlgaT, o sa ma uit acum la Favoritele mele, ca am salvat niste site-uri cu malluri de outlets (cred ca unul mare este chiar linga Toronto)

Nelia, am avut si noi nopti de cosmar cu Eva, acum vreo citeva saptamini, cind i-au iesit caninii; cred ca de la asta este: canini sau masele.
Am vazut si mesajul cu umiditatea si caldura; de-asta fugim noi din Florida

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia-l-ai descris pe sotul meu atat de bine de parca il cunosti de cand lumea. Mi-a mai dat curaj mesajul tau.

OlgaT-va tin pumnii maine la doctor. Subscriu la magazinele de care ti-a zis Tamar. Si mie astea imi plac mult. Mai este unul, Gymboree care este scump, dar daca prinzi reduceri gasesti uneori lucruri frumoase la preturi foarte bune. Eu i-amluat Mayei bluzite foarte dragute de la ei cu $1.99.

Ioana-ce-i cu tine? Spune-ne noua tot si te racoresti. Bina ca frumoasa cu ochi albastri este bine.

Laura-eu inclin sa cred ca Delia are ceva cu femeia, ca nu-i place de ea.

Gabitza-la mine vad ca merge bine cu intarcatul. Maya s-a culcat ca de obicei. De fapt a plans la culcare, ceea ce ea nu face. Poate din cauza asta. In orice caz, am incercat si Parmalat pentru 1-3 ani si nu-i place. Cred ca asta este problema copiilor care sunt alaptati,nu accepta alt lapte. Sper sa se dea pe brazda pana la urma. Andrei mananca alte lactate?

Cat despre faptul ca ti se pare ca nu ti-a simtit lipsa, eu zic sa stai linistita si sa te gandesti ca daca ar fi plans dupa tine te-ai fi simtit si mai rau. Uite-te la Laura ce probleme are ca Delia nu se simte bine cu bona.

Ilinca-La multi ani! Nu am stiut ca a fost ziua ta. Sa ai parte de multa sanatate si fericire. Doamne prin cate ati mai trecut si voi luna asta. Eu mi-am mai facut analiza aici la Sanador si am fost destul de multumita. Au un centru acum si in Piata Victoriei din cate am inteles. Insa nu stiu cat de rapid iti dau rezultatul.

Margott-bine ai revenit! ne-ai lipsit si tu si David, baiatul cu trasaturi atat de delicate. Asteptam poze noi.

Gusta-bine ca nu-i nevoie de operatie. Drum bun spre Romania!

Eu sunt cam suparata ca uite, Maya are 1 an si 2 luni si tot nu se ridica singura. De fapt se ridica dar numai daca ii dau mana mea (fara sa o ajut, doar i-o pun la dispozitie). Numai in mana mea are incredere. Nici vorba de mers in patru labe. Nici macar nu stie sa ajunga in pozitia aia. In schimb merge din ce in ce mai bine tinuta doar de o mana si uneori, cand nu isi da seama, isi mentine echilibrul in picioare pret de cateva secunde. Uneori mi se pare ca Maya nu va face niciodata ce fac alti copii. Suntem ultimii de pe forum, ultimii din parc, ultimii, ultimii. Nu de asta imi pasa, ca doar nu-i competitie, dar ma tot intreb ce are, ce-i cu ea. Deja chestia cu "este grasuta" nu mai tine, pentru ca am vazut copii mai grasi ca ea care fac toate astea. Totusi nici ceva neurologic nu este pentru ca altfel nu ar merge. Incep sa-mi cam pierd rabdarea.

Va spun noapte buna ca s-a facut tarziu.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Scriu acum ca pe urma uit.

Ilinca-copii nostri acum au marimea 26 (sa ma corecteze fetele din Ro daca gresesc). Maya are cam 20 la incaltaminte. Incaltamintea aici mi se pare de mai buna calitate decat in State. Sunt cateva magazine la Unirii si Mall.

OanaC-la noi este invers. Socrul meu se joaca atat de frumos in parc cu Maya incat a doua zi imi povestesc babele ce bunic are fii-mea si ce frumos se joaca cu nepoata. Ori sunt babele indragostie de socrul meu (si pe una o suspectez ca prea il lauda ), ori chiar este adevarat. Dupa cum vezi, am si eu spionii mei. Se ofera voluntari. Si Maya este atat de linistita cu el...Am inteles ca sotul tau este american. Din cate stiu eu acolo mentalitatea este ca bunicii nu prea cresc nepotii. Asa ca poate i se pare ca va face o favoare numai pentru ca sta cu ea, ca prezenta fizica.

Gata, noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!

OlgutaM Maya probabil nu va merge deloc in patru labe sau o va face cand va stii sa mearga perfect singura, asta e o etapa pe care unii dintre bb o sar (eu nu am mers deloc in 4 labe, dupa spusele lui mami), in rest si Bia face la fel, merge din ce in ce mai bine tinuta de-o manuta, isi tine echilibru pret de cateva secunde, dar ma cauta cu privirea sa stie ca sunt langa ea, deci inca ii e frica.
Acum de multe ori nu mai merge in 4 labe (din cauza vanatailor din genunchi) ci cumva in maini si cu fundul sus, deci nu in genunchi.
Ma opresc aici ca...e mai bine.

OanaC ma bucur ca aveti vesti mai bune

Va las cu bine ca n-o sa mai intru (ce bine, nu? )
Numai bine!

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Buna dimineata!!

V am citit ce ati scris in mare azi noapte ca nu stiu ce am patit , n am avut somn de la 2-pana pe la 4.30.
In primul rand sa urez si eu La multi ani iulianei iar pentru elisor casa de piatra sa fii fericita alaturi de familia ta.
Avem fiecare probleme daca nu cu puiutii acasa sau la servici dar sunt convinsa ca incertul cu incetul se vor rezolva toate problemele.

ioanaalincam- nu stiu ce te a indemnat sa scrii acel mesaj dar sunt convinsa ca esti pe drumul cel bun daca realizezi unde gresesti
loreen-nu tb sa ti spun eu sa ai rabdare cu copii tu stii cel mai bine... Uite hai sa ti spun ce mi a facut ieri bia - am fost pe afara s a plimbat ba singura fara ajutor ba tinuta de manuta cand de mine cand de sotu si la un moment dat in jur de ora 20 a inceput sa planga fara nici macar un motiv.N am stiu ce bai avea ... nu mai conteaza am incercat in toate metodele sa o linistesc dar fara nici o sansa. Am luat o in brate si m am dus acasa. Am bagat o in patut cu sticluta ei de ceai m am dus sa i fac latele de seara si pe cand am venit bia dormea. Deci in cazul meu copilul era super obosit si de asta mi a plans fara consolare...Mi a dormit pana la ora 5 aprox cand i am dat o noua sticluta de lapte si a dormit pana pe la 7.30

elisor nu m am prins ce i cu numele de elinor?
tedy- si bia mea a facut conjunctivita a primit unguentul acela cu canamicina si picaturi tobrex

oanaC -scoate i cablul tv-ului daca altfel nu merge
gusta -imi pare bine ca ti ai revenit, iti doresc drum bun
Va doresc sanatate copilasilor si bineinteles si voua

Vreau sa va intreb daca careva din voi lucreaza pe audit cumva?

Si acum chiar va las sa ma apuc de ale mele treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salut, intru repede pana nu demoleaza fii-mea casa! am fost la analize de umblatori si nu mai are nimik. nici oxiuri nici giardia (i-a facut testul elize). deci greva foamei este de la mofturi.

11+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna dimineatza!
Va multumesc ca v-ati gandit la noi!
Elisor maine vine David si o sa-i fac niste poze si vi le arat. Am cateva, poate pe pun dupa-amiaza.
Omustata in ceea ce priveste mersul si David e la fel. Este tare fricos. Merge f bine daca se tine macar de un deget. Are si el momente in care sta singur in picioare, dar nu mult timp reuseste sa-si tina echilibrul. Cum zicea si Elisor, sunt copii care nu merg de-a busilea. In parc impinge de carut cu o viteza de ne uluieste, numai ca atunci cand oboseste, se aseaza efectiv pe jos. E tare nostim. Nu prea mai vrea sa stea in carut la plimbare. Prefera sa-l impinga.
In legatura cu sotul tau, trebuie sa te gandesti foarte bine ce vrei sa faci. Am trecut printr-un divort, daca iti aduci aminte. Pot spune ca am "tras" cat am putut de el sa continuam impreuna, dar nu s-a mai putut. Pe de alta parte ma gandeam ca daca peste 5-10 ani face iar asa, iar o iau de la capat? Nu mai stiu amanunte despre tine, ca un timp nu am mai intrat pe DC, tot ce-ti pot spune e sa te gandesti bine la tine si la fetita ta. Decat sa traiti in tensiuni si discutii, mai bine fara. Si copilul va suferi cel mai mult. Nu stiu, poate gresesc, dar asta e parerea mea. Sunt pentru salvarea unei relatii, in contextul in care ati petrecut ani buni si placuti impreuna, dar in momente mai dificile daca se repeta povestea?!

Vad ca nu am probleme cu David cand ramane doar cu ai mei sau cu matusi.
Cateodata ma intreb daca e atasat in vreun fel de mine...Ii place apa foarte mult, cand vede o fantana arteziana direct la ea se duce si nu-l mai poti lua de acolo decat ca mari eforturi.
De vorbit spune mam-mam (nu cu adresa!) si de-ale lui, clar nimic.

Intrebare as vrea sa-l dezvat pe David de suzeta. O foloseste numai noaptea. Cateodata adoarme fara suzeta, dar noaptea cand se trezeste o cauta si daca nu o gaseste incepe sa se smiorcaie.
Asta se intampla mai ales cand are dureri de dinti.

Vreau sa uraz si eu fetelor sarbatorite La Multi Ani!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Aseara m-am intrebat incontinu pentru ce naiba face lumea copii?!Incep sa cred ca efortul nu-si gaseste rostul...
AM zis ca-i ultima oara cand va mai spun de turbata asta ca deja ma streseaza pe mine d-apai pe cei care citesc.
Am vrut sa ies cu ea afara ca tot vorbisem cu Oana sa ne intalnim pe faleza din cartier.Se trezise dupa 3 ore de somn si misuna prin casa in cautare de ceva interesant...Am imbracat-o si am plecat.In carucior era vesela,tipa la caini.I-am drumul pe jos si direct in boscheti...am luat-o frumos de-acolo ca era plin de ciulini si de nevoile cainilor...o data de doua ori,cu frumosu cu uratu,pe sus...pana la urma s-a smuls din mana mea s-a trantit pe jos pe caldaram si acolo am lasat-o si am plecat.Fierbeam ...lumea se uita la mine ca la alea de pe centura...in final s-a ridicat de pe jos,era julita si pe genunchi,si s-a asezat pe bordura...si de-acolo s-a dezlipit numai cand am smuls-o eu si pus-o in carucior via acasa...
Circul a continuat si acasa...deci mancata era,dormita la fel...ca se plictiseste este problema ei...are o mie si-o suta de jucarii,vreau sa ma joc cu ea,fuge,vreau sa ne uitam la Baby Einstein pleaca,ea l atv nu se uita,femeia nici atata ca o stiu de atata timp,nu bea cafea nu fumeaza,etc...Aseara ma gandeam ca nu i-am mai luat nici o jucarie noua de ceva vreme si incepusem sa caut ceva ce ar tenta-o si apoi mi-am aduc aminte de ce mi-a spus psihologul...
A ajuns sa ma depaseasca si cand vad ca in jurul meu nu am la cine apela sa ma scoata din starea asta ma afund si mai tare...barbate-miu este dezamagit de situatie asa ca atmosfera este una de basm,gen Cenusareasa.Femeia se plange ca nu mai poate sa stea cu ea in brate 8 ore ca sa nu mai tipe ca ii este tarsha e vecini...si daca ar vrea numai in brate ar fi bine,dar trebuie sa stai si in picioare cu ea,si o cred pe femeie ca asa face si cu mine...de fapt asa face cu toti nu numai cu femeia de unde trag concluzia ca nu are ceva personal cu ea...Vorbisem cu barbate-miu sa pun un sistem video de supraghere, dar am renuntat ca devin prea paranoica...
Nici nu mai stiu ce sa zic...oricum vremuri bune nu vor venipentru ca mi se altereaza si starea psihica din cauza lunii care va veni incarcata de evenimente negative...

Tamar sanatate multa tie si alor tai...la incaltaminte aici numerele difera in functie de producator...dar la varsta asta a lor 20-21 este numarul adecvat,raportat la ce gasesti pe piata...eu i-am luat incaltaminte Minimen si Primigi numerele care ti le-am spus...
A...La multi ani pentru ziua ta...daca tu zici ca esti baba la 30 io la 32 is deja mumificata...

Ioana ai dreptul sa cedezi asa ca eu te inteleg si te sustin de la distanta...o sa treaca perioada numa sa ai grija sa nu lase urme ...

Gabitza esti o fericita...tine cu dintii de Dora ca va face bine amandurora...

OanaC sa stii ca m-ar bucura daca ar sta Delia la teveu macar 5 minute...dar nu-i cazul nici al ei nici al femei...are ea alte lipsuri insa nu afecteaza relatia cu fata...deocamdata

Gata mi s-a terminat pauza de cafea...imi colcaie hartiile pe birou,chef nu am de nici un fel...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Eu de 2 zile stau pe ghimpi ca nu ne-au venit bagajele... Si acolo am toate lucrurile mele si ale copilului si n-am cu ce ma imbraca! Asa ca, vorba aceea: Astept provincia... poate ma imbraca si pe mine, careva...

Ioanailincam, ai mai, fruntea sus ca va fi bine!

Tdi, nasol cu conjunctivita dar se va rezolva... Sanatate si sa va faceti bine!

Tamar, LA MULTI ANI! cu intarziere pentru 12 iulie daca nu ti-am urat deja. Sa fii sanatoasa si iubita!

Gusta, felicitari pentru mergareata... Bravo voua! Si drum bun catre "casa", in RO!

Omustata, ai incercat cu ham... Asa ii faceam lui Alex. Cand ieseam afara, ii tineam hamul pe el si se chinuia sa faca pasi... Si asa a prins curaj!

Mai fetelor de la vitaminele alea adica SANA-SOL, Pifosul face kk moale rau, diaree scrie pe el... asa ca nu-i mai dau de azi! ca nu poate sta asa saracul... o sa-i dau ceaiul lui pe care-l bea in permanenta, adica chimen cu anason ca-i place si o sa mai astept nitel... offf!

Loreen, poate nu-i place de bona mai! Si fiindca este asa energica, vrea jocuri noi, vrea sa fie bagata in seama in permanenta si sa se simta in centrul atentiei!

offf, ma duc ca s-a trezis Pifosul!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput