Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Nu, am venit si eu sa joc cucu-bau , ca n-am mai aparut de mult. Dar am absente motivate, ia sa va zic si voua ce luna iulie am avut noi: pe la inceputul lunii am primit un tel ca apartamentul pe care pusesem ochii de vara trecuta se elibereaza. bunn, happy happy joy joy, am inceput sa impachetam. Pe 5 noaptea (la noi) ne-a picat dintr-o data fisa cu mare zgomot ca se implineste exact un an de cind e plecata maica-mea din State, si sotu a venit cu informatia extrem de utila si la timp ca probabil ca n-or s-o mai lase sa intre in State, si chiar mai mult ca are sanse sa-si piarda Green Card-ul, ca n-ai voie sa stai afara mai mult de un an (eu habar n-aveam, ea nici pe atit). Asa ca am sunat-o cind era vreo 9 dim in Ro sa-i "sugeram" sa vina in aceeasi zi in State, ca daca nu e nasol.Am cumparat bilet online (e-ticket) si la ora 3 pm era la aeroport. Slava Domnului ca totul a mers bine, n-a avut probleme la intrare in State, uf. Pe 12 a fost ziua mea, am implinit 30 de ani (nu gasesc nici un smilie cu o babuta cu baston ). Pe 18 am facut operatie de tiroida, am stat o noapte in spital, prima departe de Adina , dar a trecut ok. In orice caz, a doua zi dimineata erau sinii mei beton, de unde am dedus ca inca mai suge mult mititca (asa ca Daneluta si Nelia, mai e o mamica alaptatoare pe baricade:)). Pe 22 ne-am mutat (inca mai sint cutii de dus, dar macar paturile sint in apt nou), pe 25 am cumparat bilete, si pe 26 am zburat spre Romania (la o saptamina dupa operatie, in ziua zborului am fost la chirurg sa verifice operatia, totul ok). Yoy, am obosit doar scriind:)

Adina face bine, a inceput sa mearga , desi pare nesigura pe picioruse merge mult, asa cracanat, dar doar prin casa deocamdata. In rest e o scumpa, care a invatat sa tipe de cite ori nu ii convine ceva, i-a surzit pe bunici pe aici. Si in plus ce ma omoara e ca de cind am venit aici vrea sa stea toaaate noaptea doar cu tzitza-n gura, mi-a facut franjuri...

Ok, am si eu vreo 2 intrebari, si p-orma mai vroiam sa raspund la fete - una, fetele din Bucuresti, imi puteti recomanda un laborator bun (adica nu cu cozi, si chiar sa faca analizele care trebuie) ca trebuie sa imi fac analize pt tiroida si sa trimit rezultatele prin email in US; si doi, ce naiba e cu marimile de aici la hainute de copii, ca zau daca inteleg ceva?! Cam cit poarta copilasii vostri la virsta asta? (ma refer la cele gen 22, 24, 26, dar parca mai erau un fel - in America scrie pt ce virsta sint, gen 12 months, 18 months).

OlgaT, aici sint . Nu stiu ce magazine gasesti pe linga Buffalo, dar mie imi plac pt copii Childrens' Place, Old Navy, Gap (dar doar cind au sale-uri). daca gasesti ceva outlets ale astora, alea sint cele mai bune/ieftine. Succes sa mai repete Tony performanta cu somnu, si felicitari pt toate milestones pe care le trece cu asa viteza.

OanaC - multa multa sanatate Evei, dar sa stii ca noi am fost la Emergency Room cind avea Davi febra (in jur de 101 F parca) si nu ne-a zis nimeni ca e prea mica febra si sa plecam acasa. E adevarat ca trebuie sa astepti, dar daca ti se pare deshidratata, du-te (stiu ca semne de deshidratare ne zisese fontanela intrata inauntru, buze uscate, dar Davi era mai mititel).

Nelia, de mult vroiam sa-ti spun ca si eu sint in fan-clubul fetelor tale, sint amindoua de milioane (nici nu ma mir cu asa o mamica), imi plac la nebunie ochisorii Tudorei. Ah, si despre blueberries, e mincare preferata a Adinei, e absolut OK, si sint f sanatoase. Noi am cumparat si de aici afine. Ah, tocmai am citit ce ti-a facut noaptea trecuta, asa face si Adina, urla daca ii scot tzitizi din gura noaptea, dar eu am pus-o pe seama faptului ca sintem itnr-un loc strain, in NY nu facea asa...Succes cu intarcatul de noapte! era un site al unui doctor nu mai tin minte cum ii zicea, care sfatuia cum sa intarci noaptea treptat si fara plins, daca vrei pot sa-l caut.

Trebuie sa inchei acum mesajul ca a venit mama, eu incercam sa dobor recordul la scris kilometric:), dar promit sa mai intru ca mai aveam cite ceva de zic. Multa sanatate la bolnaviori, si La MUlti Ani (chiar retroactiv) pentru sarbatoriti si aniversati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat sa ma pling! Ca de facut treaba nici nu se pune problema. Dar am vazut ca a facut-o Olga inaintea mea... Eu una nu am trait pina acum o zi cu o asa caldura si umiditate. De fapt, cred ca mai multe grade am mai suportat eu, dar un asa grad de umiditate nu. Sint 33 de grade, dar vorba Olgai, ai senzatia ca sint 45 si poate ca atitea sint, cu influenta celorlalti factori. E pur si simplu groaznic!!!
Am iesit un pic afara si am intrat inapoi de urgenta. Nu se poate respira si curg siroaie pe noi. Tudora practic a stat numai in cada, in apa calduta, acum doarme micuta, dar are pielea uda. Eu, cu kilogramele mele si cu alaptatul, ma simt ca un kk in soare, ca altfel nu pot spune. Numai mustele mai lipsesc, cred ca s-ar lipi de mine ca altceva. Si eu ziceam ca gatesc si calc! Asta aveam de facut astazi!Brinza si rosii mincam o saptamina! Ma bucur ca macar ceilalti doi membri ai familiei sint in regula, si la sot la servici si la Agata la gradinita e AC si e racoareeeee! O iau la 6 fara un minut pe Agata, iar sotului ii spun sa doarma acolo. Si cica dupa-amiaza si la noapte sa ne asteptam la furtuni cu tunete si fulgere! Na, ca parca m-am mai racorit o tira, acum ca v-am spus si voua!

OlgaT, cum rezistati? Voi aveti aer conditionat? Dar poate la casa e un pic mai racoare si fara...
Tamar, bine ai revenit! Chiar ma intrebam intr-o zi, gindindu-ma la fetele care lipsesc de ceva vreme, oare ce mai faci... Multumesc de aprecierile la adresa moacelor mele, sa stii ca si eu le vad la fel si sper ca vor fi si mai modeste ca mami care le lauda unde apuca si chiar unde nu. Numai despre ele as vorbi! Imi place sa spun ca, in sfirsit, am facut si eu ceva ca lumea in viata asta, ca si asa ardeam gazul de pomana. La mama in schimb sint multe de schimbat, incepind cu aspectul exterior si terminind cu bibilica, unde, insa, daca e sa mai iau dupa spusele sotului, sansele de a mai salva ceva sint nule!
Felicitari pentru apartament, sa-l stapiniti sanatosi si fericiti! In NY l-ati luat?
Cit despre alaptat, daca gasesti site-ul respectiv, mi-ar prinde bine... si poate ne stimulam reciproc sa le scoatem tita asta de noapte, sau macar una din trei, ca e cam mult pentru cele 15 luni ale lor.
Margot, bine ai revenit si tu! Ma bucur ca David e bine si ca are cine sa te ajute cu el. Sper ca restul se va rezolva cit mai bine pentru amindoi si veti iesi nevatamati din aceasta experienta. Sanatate si multa putere!
Tdi, Tudorei abia i-a trecut infectia la ochisori. Abia dupa 5 zile de antibiotic si nici acum nu-i are ea prea limpezi, dar macar nu mai sint chiar asa de rosii. Pupam ochisori frumosi sa treaca repede!
Ioana, e prima data cind dau de un mesaj de-al tau atit de pesimist!!! Sper sa-ti treaca repede-repede!
Elisor, adica Elinor (superb numele si ti se potriveste de minune!), eu am facut colajul cu Adobe Photoshop.

Ma ridic de aici, nu ca ma apuc sa fac ceva, dar nici calculatorul nu-l mai suport! Am un evantai pe undeva, ma duc sa-mi amortesc miinile facind-ne la amindoua vint cu el. Sau mai bine ma duc in cada, in apa rece, e singurul loc racoros din casa si din lumea asta! Daca nu mai intru, sa stiti ca m-am topit ca tona de inghetata pe care as minca-o acum, daca as avea-o! Ah, mai e un loc racoros: frigiderul!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Gata, am revenit...
Nelia, OlgaT, imi pare rau ca suferiti asa rau de caldura, si la NY era cald, si aici e, dar macar avem AC... nu stiu cum as rezista fara. Sper sa se racoreasca repede! Si Nelia, uite asta cred ca e site-ul de care ziceam, el se adreseaza in general celor care dorm in acelasi pat cu copchilul, dar merge oricum http://www.drjaygordon.com/development/ap/sleep.asp
Eu nu vreau inca sa iau masuri prea drastice ca ma gindesc ca e din cauza schimbarilor de loc, dar daca o sa continue cu alaptatul non stop noaptea si acasa, o sa incerc sa pun in practica sfaturile lui Dr Gordon asta.

Tdi, multa sanatate micutei Alyssa! Si Adina a avut conjunctivita (combinata cu o raceala nasoala) si nu ne lasa deloc sa-i punem picaturile in ochi, pina la urma ne-a dat un unguent cu care a mers mai bine. Va tin pumnii sa treaca repede!

Ioana, imi pare rau ca ai o perioada proasta, sper sa treaca repede!

Gabitza, ma bucur ca a fost OK prima zi la lucru, cum a reactionat Andrei cind te-a vazut?

Margott, bine ai revenit si sper sa treaca repede si definitiv perioada grea...

Loreen, a fost OK Delia seara? sper ca totul e bine

...iar am uitat ce mai vroiam sa zic...dar las ca mai intru eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai fetelor ce este cu copiii astia? Au baut cumva cu totii matraguna? Dragoselu azi a fost un vis urat de agitat, acum il adoarme ta-su ca eu nu mai sunt in stare...Si in parc in seara asta s-a pus deodata pe un urlat fara vreun motiv plauzibil(sau cel putin detectabil) si a tinut-o asa de imi spuneau toate mamicile sa-i zic Tatal nostru, i l-am tot zis dar el tot urla. L-am potolit cu "uite, vine tati la tine" si cand a vazut ca nu vine tati, iar s-a pus pe urlat> dar din ala cu lacrimi si muci pana in pamant...Cu chiu cu vai l-am linistit, cand am ajuns in fata blocului era chiar vesel, nici nu ma credea sotioru' ca a suferit asa fi-su...Ce o fi frate cu ei????
Loreen, sigur ii dau si eu de deparazitare, si eu paraca observ niste particule de...ceva in fiecare seara in jurul funduletului lui...sa incerc si eu medicamentul asta oare? Nu e nevoie si de protector hepatic?
Noapte buna la toata lumea!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci Andrei n-a avut nici o greata ca ma-sa se dadea de ceasul mortii fara copilas, cica ce face el fara mine. Ete, na! Pentru el a fost o zi absolut obisnuita, cind a venit acasa nu m-a bagat foarte tare in seama, ba a mai si plins cind a plecat bona. Drept e ca pe seara a fost tare lipicios si pupacios, dar el oricum e asa.

Tamar, am citit si eu articolul acelui dr.Gordon, mi s-a parut fain. Ca pina acum 2 nopti am avut si eu parte de sani facuti prastie de la supt aiurea, adica am fost pe post de suzeta. Am avut parte de maraieli si plinsete, dar cred ca incepe sa se obisnuiasca. Am pus la capul patului canita lui cu apa, ca-mi cere des. Nelia, e o canita Avent, cu cioc de silicon, ceva intre biberon si canita cu cioc, cu supapa anti-curgere, doar daca suge din ea curge. Ziceai de Tudora ca nu vrea biberon. Andrei vrea biberon, dar doar cu apa, dar cel mai mult ii place canuta Avent. Intr-o noapte o sa incerc sa-l pacalesc si sa-i pun niste lapte in ea. Ca nu vrea baiatul meu sa vada lapte in fata ochilor neam!!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce scriu acum e in primul rind pentru Tamar, ca e in aceeasi situatie cu mine si pentru Danelutza eventual, am inteles ca Gabitzam si OlgaM au reusit cit de cit sa rezolve problema. E oarecum of-topic pentru fetele celelalte, care nu au aceasta problema.

Tamar, multumesc pentru site, l-am citit de trei ori, ca sa inteleg tot si mi se pare de bun-simt ce scrie tipul ala acolo. Si imi aduc aminte ca am procedat aproape la fel la Agata (chiar i-am desfacut patutul si l-am pus in continuarea patului nostru), dar avea 18 luni si a inteles pitica foarte repede ca s-a incheiat capitolul suptului e noapte. Intr-o saptamina s-a rezolvat partial, in a doua deja eram veterane la dormitul fara titza... de trezit s-a trezit in continuare de 3-4 ori pe noapte, de sete sau pur si simplu, chiar si dupa ce ne-am mutat aici la 2 ani si i-am facut camera ei, pina pe la 3 ani si ceva. Nici nu stiu ce sa fac, mi se pare dur, ca doar eu am obisnuit-o asa, am vazut asta-noapte cit a suferit micuta, eram obosita si nervoasa, desi cu ea ea am fost foarte calma si blinda, in mine fierbeam... dar acum nu mai sint si vad lucrurile limpede. E clar de ce a reactionat atit de urit, ar fi trebuit sa stiu, ca doar am mai trecut o data prin asa ceva. Agata cel putin se musca singura, se dadea cu capul rau de tot de marginea patului, a fost groaznic in saptamina in care i-am scos titza de noapte.
Acum, problema este, asa cum spunea si doctorul respectiv, ca nici eu nu sint chiar sigura ca asta vreau. Adica as vrea sa-i ofer inca un timp, pina spre 18-20 de luni incolo (daca tot am facut-o pina acum, ce mai conteaza inca vtreo citeva luni... nici nu lucrez, incep doar niste cursuri... doar, lasa ca vad eu ce-s alea!), confortul si siguranta pe care i-o da aceasta titza de noapte, nu m-ar deranja foarte tare. Dar asta numai daca ar fi si ea fata de comitet si ar intelege ca daca se trezeste de 3-4 ori pe noapte si suge citeva minute si adoarme cumintica la loc, nu ar fi un capat de tara. Dar cind se trezeste la fiecare jumatate de ora si vrea sa doarma numai cu tita in gura, toata noaptea... asa da, oboseste si deranjeaza. Tu spuneai ca Adina nu facea asa in NY, nici Tudora nu facea pina acum luna, dar a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai des si sa plinga la fiecare tentativa de a-i scoate titza din gurita, de-mi vine sa i-o mut in partea cealalta. Iar asta-noapte, probabil cu motive bine intemeiate (vesnicele masele sau eternii dinti!), o intelege mami, a sarit calul rau de tot. In conditiile astea, pe cuvint daca stiu ce sa fac. As vrea sa reusesc sa fac totul lin si netraumatizant, nici pentru mine, nici pentru ea... ca la Agata, chiar daca va dura mai mult timp, nu ma grabesc deloc. Cu Agata a mers totul superbine, si intarcatul (care a durat practic intre 15 si 26 de luni, scotind pe rind cite o titza, pina la ultima, cea de seara, dupa baie) si mersul la gradinita, care s-a desfasurat treptat pe parcursul un an si ceva, incepind cu o doua ore pe zi de stat cu mine acolo sau singura si pina a ajuns in jur de trei ani si ceva la timp plin. Dar parca nu mai am rabdarea de atunci.... nu mai am nici virsta poate, citiva ani in plus si n nopti nedormite isi spun oare cuvintul!?! As vrea sa fac totul bine, nici nu vreau sa o traumatizez pe ea, dar nici nu vreau sa devin o victima si sa acumulez frustrari pe care nu stiu daca le pot rezolva dupa... Ma mai gindesc, ma vad la noapte, poate ii ies odata masele alea si se linisteste si ne intoarcem la cele 3-4 treziri scurte pe noapte, cu care m-am obisnuit, nu mai conteaza daca ii dau titza sau nu, daca tot m-am trezit. Of, ca greu mai e! Scuze ca m-am intiiiiins! Astazi am batut recordul, mai am un pic si inchei aproape singura cele 20 de pagini!

Edit: Gabitzam, are canita cu supapa, asemanatoare cu cea de la Avent, de la Gender sau ceva de genul asta parca se numeste firma, foarte buna, poate cea mai buna din cite am avut de cind am copii. O primeste cind sintem in deplasare si doar cu apa sau cu suc de portocale, atit! Acasa bea apa sau suc de portocale (sau orice alt fel de suc, desi nu prea se omoara ea dupa suc) cu canita normala. Noaptea nu vrea sa vada nimic, nici macar pe tati... de fapt, nici pe mine nu vrea sa ma vada, pur si simplu nu-i trebuie decit titza in gurita, sa o tina ea cu amindoua minutele si sa se intoarca cu tot cu ea in gura daca poate... Cind adoarmea in citeva minute la loc, o puneam in patul ei, ca sa dorm si eu bine (eu fac naveta intre patul conjugal si salteaua de linga patutul ei!). Dar daca miriie ca un catel numai cind incerc sa i-o scot din gura, nici nu se mai pune problema, trebuie sa ma mulez dupa trupusorul ei, fara sa o trezesc, ca doar bebelusul nostru - stapinul nostru! Ma bucur ca a fost bine cu Andrei, s-ar putea sa se prinda el intr-o zi despre ce e vorba si sa nu te lasa se pleci. Cit despre lapte... nu vreau sa te descurajez, dar sa stii ca Agata nu a mai primit nici un fel de lapte vreun an de zile, este adevarat ca era dupa doi ani si nu mai conta chiar asa mult, mai ales ca minca lactate. Dar nici acum nu conteaza, daca maninca altfel de lactate.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura scumpa Delia cu familia de pisoi linga ea.
De urlat urla si Isabella, are nishte istericale in funduletz de ma omoara cu zile, ea urla la mine, eu urlu la tatsu ca sa ma racoresc, iar el saracul n-are nimic macar un ciine la care sa se rasteasca.
Gabitza era mai rau daca incepea Andrei sa plinga, cind a vazut ca plecatzi, vezi cum face Delia ca nu-i place dadaca, asha ca... e ok, poate ca-i baiat , a vrut sa se dea puternic ca rezista fara mami. Dar cu tzitzuca ce-ai facut, i-ai mai dat sau nu ?
Gusta sanatate multa si putere. Lasa ca si eu ma duc cu Isa in septembrie in Romania vreo doua saptamini, tot fara sotz, o sa ma descurc eu. Felicitari pentru mergareatza.
Teddy sanatate Alyssei, se vede ca seamana cu tine culege tot ce intilneshte. Eu sint norocoasa, adica fiicamea, ca daca semana cu mine si nu cu tatsu, era jale. Pe linga urechile mele numai daca trece musca si sigur prin vreo infectzie. Ce faci cu vacantza, vine mama sau mergetzi voi in Romania ? Ca daca vine mama ta, parerea mea, e vacantza ei, dar a ta unde e ?
Nelia cind i-am scos tzitza de noapte, ii dadeam apa cind se trezea, a baut de vreo doua ori, apoi a bagat suzeta in gura si i-a trecut. Probleme din astea nu mai am de vreo citeva luni. De fapt citisem intr-o carte, sa-i dau apa, nu lapte sa pape.
Si Isabella bea dintr-o canitza de plastic cu un fel de cioculetz, biberonul nu l-a vrut niciodata. Asha ca, trebuie sa fii "barbata", plinge o sa-i treaca, nu-i mai da tzitzica noaptea.
Ioana... , poate te simtzi mai bine, potzi sa povestesti aici, noi sintem ascultatoare. Eu de fapt aici mi-am gasit multe prietene, stiu ca lumea da un sfat din inima, fara interese, doar ca sa faca un bine.
Olga T si a mea are tentative de batut, mushcat de picior, asha ca ma vede ca pling , vine ma mingiie, imi ia miinile de la ochi, dupa care imi aseaza miinile inapoi la ochi si incepe sa joace bau-bau cu mine.
Margott bine-ai revenit printre noi.
Tamar la multi ani cu intirziere, dar mai ales multa, multa sanatate. Felicitari pentru micutza mergareatza.

Fetelor, am ajuns sa vorbesc singurica, o certam pe Isabella si-i explicam sa nu se mai murdareasca precum purcelul cind maninca, iar dupa aia spuneam: ufff, tu gresesti si te cearta mama, dar mama cind greseste cine.-o cearta ? Iote asha, m-am gindit si rasgindit, ca eu sint mare si n-ar trebui sa greshesc, dar copiii mici cum sa nu ne enerveze si sa nu faca pozne, daca nu pricep si le fac fara intentzie. Gata, nu mai scriu, ca ma apuca filosofeala.
Noapte buna, sanatate la copilashi, la mamicile bolnavioare, somn ushor si vise placute la totzi, si mai ales somn linishtit la copii.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tamar bine ai revenit, sa fiti sanatosi si fericiti in noul habitat.
Imi poti spune ce simptome ai avut de ai ajuns la operatia de tiroida? Ai avut hiper sau hipo?
La multi ani cu sanatate!

Margott ce ma bucur ca ai reaparut, mereu m-am intrebat cat e de lunga luna in care ai spus ca lipsesti , vreau sa-l vad pe angelicul David sa vad cat a mai crescut, cat s-a mai schimbat, ca sigur s-a schimbat.

Nelia iti multumesc pentru compliment, cred ca e din suflet. Iti doresc o noapte mai usoara decat precedenta

Tedy si Ioana va multumesc de urari.

Tedy cu riscul de a ma repeta vreau sa-ti spun ca si Bianca a facut conjunctivita acum 2 sau 3 luni si am dat-o cu kanamicina unguent, in 2 zile a avut ochisorii curati. Sanatate!

Ioana si pe mine m-a frapat aerul pesimist, e adevarat ca mai are omul caderi dar la tine n-am observat pana acum, hai ca nu-mi pot imagina ce poate fi atat de grav, sunteti sanatosi? sunteti. Probabil esti obosita, ai avut si stresul cu apartamentul, servici all day long, nu e usor sa le faci pe toate perfect. Acum pleaca si mama ta si veti reveni la normal.

Laura nu stiu ce solutii sa-ti dau ca ma confrunt cam cu aceleasi probeme si nu gasesc solutii nici la mine, azi a urlat cand am pus-o in carucior si s-a bagat pe dedesubt, mai aveam putin si o pierdeam, eu am grabit pasul sa ma detasez de Dan si Bianca ca se uita tot parcul la noi, am zis mai bine sa compatimeasca un tatic decat sa zica "saraca femeie nu e in stare sa faca ceva plodului sa inceteze"

La baia din seara asta a urlat ca din gura de sarpe, s-a jucat cu sapunul in timp ce-o spalam si si l-a dus la ochisori...

Am vazut-o pe Monica Anghel la TVR 1, prin anii '90, doamne ce slaba era, arata atat de bine.

Merg la nani, stiu ca mai aveam cate ceva de spus dar imi pica ochii-n gura de somn.
Noapte buna!

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mai voriam sa spun:
Laura ma gamdesc la patut si vb., multumesc
Gusta drum bun si sa va simtiti bine pe meleaguri natale.

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nelia, Laura25, Elisor, Loreen, Gusta, Tdi, OlgaM, OlgaT, Ioana, Tamar multumim mult pentru incurajeri, urari si informatii. Nelia, Tdi pupici speciali pentru informatiile foarte detaliate.

Scriu si eu acum, cit doarme Eva.

Azi s-a simtit mai bine, i-a scazut febra, nu a mai vomat, a facut diaree numai dimineata, cu mucus verde inchis si putin singe, asa ca am sunat la pediatru si am dus-o la control, pe la prinz. Dar pina atunci incepuse deja sa se simta mult mai bine, sa se joace, sa nu mai aibe nimic, aproape; ba, mai mult, cind ma apucasem si eu de mincat pt prima data pe ziua de azi (piine cu brinza), pe la prinz, mi-a cerut lihnita de foame sa ii dau si ei; asa ca am facut jumate-jumate prinzul meu. Oricum, ma bucur ca isi revine. A inceput sa bea si formula (e bine, ca de pedialyte s-a saturat).
Sper sa ii treaca in citeva zile, ca avem de facut vaccinurile de 1 an si de repetat testele pentru reflux vezicouretral.

Loreen, chiar citisem mesajul tau cu Delia "nervoasa" si bona care nu stie ce sa-i faca. Azi am chemat soacra la noi, sa se joace cu Eva (pe la 2:30pm) cit am pus rufele si vasele la spalat. Si cu ce crezi ca a "delectat-o" soacra-mea? Cu televizorul!!!
La nici 5 minute dupa ce a inceput sa se "joace" cu Eva, hop o intreaba daca vrea sa se uite la tv; da drumul la tv, pe canalul de desene animate, o ia in brate si sta protzapita in mijlocul canapelei, fara sa ii mai spuna un cuvint. Eva se tot tragea, sa se dea jos din bratele ei, sa se joace; ea tot o tinea si mai tare in brate. Pina cind dupa vreo 10 minute, saracul copil a evadat din bratele ei si s-a dus la jucariile ei. (continuare)

Revin, ca s-a trezit deja ... dupa 15 minute!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput