Ce parere aveti de aceste produse?
Ati folosit?
Eu am gelul moussant de spalat pe fata dim/seara si crema de fata de zi Sebium anti-shine matifiant pentru ten gras si sunt multumita, dar as vrea si o parere a voastra.
Bufi
Buna, eu sunt multumita de produsele BIODERMA, folosesc demachiantul H2O Sensibio si crema de zi Sensibio. Eu am tenul uscat si foarte sensibil, vad ca la aceste creme se comporta bine, nu ma irita spre deosebire de alte creme mult mai scumpe si de renume.
Eu zic sa le folosesti cu incredere.
Pupici.
Multumesc clauclau.este important sa afli si o alta parere.
fetelor nu ati folosit? nu mai stie nimeni nimic?
Bufi
Eu am ten mixt, dar totusi peste zi si obrajii au tendita de ingrasare, asa ca iti recomand crema de matifiere, chiar are efect si eu sunt multumita. Am incercat creme de la multe firme si nu aveau efectul dorit.
Bufi
Si eu mi-am luat demachiantul si crema pentru ca aveam probleme cu petele de grasime.Nu au disparut total dar parca partial.nu stiu ce preturi au in tara dar aici sunt destul de scumpe.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Au preturi acceptabile, cu toate ca se comercializeaza doar in cateva farmacii...Help Net, atat stiu eu...
Dar eu cred ca se merita achizitia lor.
Bufi
Si eu tot in Help Net le-am vazut, iar crema matifianta era in jur de 35 lei parca. Cred ca-mi iau si eu, ca m-am saturat sa lucesc ca un soare.
Multumesc de sugestie, bufi! 
sebium h20- cel mai bun demachiant incerc de mine
sensibio h2o ff bun si el
am mai incercat crema photoderm fps30, dar lasa pielea grasa, k mai toata produsele solare de altfel.. oricum, am renuntat la ea
la fl, gomajul de la ei mi s-a parut nu f bun... mediu, sa zicem
Se pare ca multe persoane folosesc aceste produse si ce am aflat si m-am bucurat, dr dermatologi recomanda aceste produse in tratament, avand in vedere faptul ca sunt dermato-cosmetice.
Mai astept si alte pareri.
Bufi