Produse BIODERMA
Raspunsuri - Pagina 2
17girl spune:
da, produsele bioderma intrunesc niste "reguli" ale cosmeticei si de asta sunt apreciate:
adica fara parfum, fara alcool (din ce am vazut si incercat eu)
bune si pt piele sensibila/ cu probleme
eficiente in timp scurt
nuschu spune:
Si eu folosesc - sporadic, e drept - Bioderma, si anume crema pentru protectie solara Photoderm AKN, mi-a recomandat-o medicul. Sora mea foloseste regulat demachiantul Sensibio H2O de la ei si e singurul cu care se intelege, avand o piele tare sensibila.
Preturile mi se par acceptabile pentru genul acesta de cosmetice si daca sunteti din Bucuresti, farmacia firmei distribuitoare se gaseste chiar langa Pta Kogalniceanu.
Guguluff spune:
Am luat si eu Sebium H2O lotiune. Dar sincer am observat ca m-am umplut de puncte negre. E ciudat pt ca alte produse n-am folosit si sunt multumita de ea pt ca nu ma irita deloc. N-are pic de alcool si are un parfum discret.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
allyna26 spune:
si eu am folosit sensibio h2o de la bioderma si am fost super multumita de el.acum optez intre al cumpara din nou sau a folosi demachiantul apa de la uriage pe care mi l-a prescris doctora.si bioderma se gasesc si in farm centrofarm
mihaser spune:
Si eu folosesc cremele de la Bioderma si mi se par super. Eu le-am luat la sfatul dr dermatolog. Cel mai des folosesc sensibio flush ptr hidratare, mai ales iarna, imi place ca intra foarte usor in piele. Pentru curatarea tenului folosesc Sebium AKN, iar pentru protectie solara ar trebui sa folosesc Photoderm Max fluide, insa il folosesc mai rar ptr ca este gras si pe tenul meu gras arata ca naiba.
Am folosit si un gel de curatare H20 si era super - l-am primit cadou cand am comandat AKN (unul mic ptr cateva utilizari)
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
calixa spune:
Buna tuturor,
puteti sa-mi spuneti si mie ce culoare are Photoderm Max fluide? Este incolor sau are o culoare asemenatoare unui fond de ten ? -(imi amintesc ca o prietena a folosit un produs asemanator dar avea culoarea unui fond de ten - o nuanta inchisa potrivita unei persoane brunete, eu sunt satena, piele alba si pistrui ce se "inmultesc" la soare) 
Multumesc mult