Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 28
szaboali spune:
T_Ioana am vazut filmuletul e super tare Razvanel si ce tare imi place cum rade , asa rade si tiueste si Iarina. despre bubele alea nu stiu ce sa zic ,eu nu am mai vazut asa mari de la tantari dar poate sa fie aia de pe le mare nu sunt ca si astia de pe la apartament ,de la orice ar fi sa va treaca repede 
Multumim de laude
acu va las ca s-a trezit papusa, face gimnastica si tre sa ii dau papa .
la pitici...
...si la mamici...
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
tot la 5 luni
cosmi1975 spune:
SZABOALI SUNTETI CAM DE O SEAMA CU NOI IA SPUNE CE PAPATI?
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
anasol spune:
gata am la dr sa vad ce e cu dintisorul ala,si mi-a zis asta ca e expolie in gura lui saracul, are iesiti incisivii centrali de jos si cei laterali de sus,saracutul de asta e asa marait,si o sa mai sparga si altii cat de curand a zis,vai de capul lui
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:
cosmi1975 offf...acuma cam greu e ca noi papam cam numai ce ne strange burtica ca ne cam pleaca la pliumbare(cu orice am incercat parca nimic nu o constipa) dar cand am fost bine am papat cam asa:branzica calcica, branzica cu banana, supica de legume, pireu de legume, piersica, pireu de cartofi,supica de dovlecel(o data si tare i-a placut),supica de cartofi gatita ca si pentru noi(tot o singura data si i-a placut), banana(acum mai multa dar tot nu are efect), morcov fiert (si nici asta nu are efect)si suculeturi de:portocale(dar nu f. mult),morcov,mar si cam atat. si cereale de la Nestle din alea cu orez.
la pitici...
...si la mamici...
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
tot la 5 luni
szaboali spune:
offf....am uitat sa spun ca mai papam si pumni , degetele si orice prindem prin preajma... la greu ...rupem tot.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
tot la 5 luni
szaboali spune:
anasol dar daca tot ai fost la dr. nu ai intrebat daca nu este ceva gen CALGEL (daca asta nu isi face efectul) sa ii dai pe gingie sa nu suporte saracutul asa dureri mari? 

ca sa treaca.
la toata lumea.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
tot la 5 luni
T_Ioana spune:
Cosmi, pai asta v-am si rugat, sa va dati cu parerea
!
Eu stiu ce sa zic...sper din suflet sa fie totusi muscaturi de tantari....parca s-au mai estompat putin de tot!
Ali asa m-am gandit si eu, ca au suferit tantarii aia ceva mutatie genetica....
Anasol, mie mi-a facut o prietena care lucreaza in farmacie badijonaj gingival, e o solutie cam de consistenta mierii (habar n-am ce culoare are ca e in sticluta fumurie)si a zis ca e mult mai buna decat Calgelul (care e fis, parerea mea).acum asteptam sa ne supere dinii si iesim la atac cu solutia! Toata lumea se minuneaza ca Razvan are poimaine 8 luni si nici urma de dintisori!
Fug sa hranesc Zambiliciul!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasol spune:
calgel i-am luat,dar dupa parerea mea nu cred ca il ajuta cu ceva si din cate am mai auzit pe la mamici cica n-ar fi bun de nik,
ioana am sa intreb si io la farmacie de solutia de care zici,mersi mult
,lasa ca e bine ca nu i-au iesit ca cica cu cat ies mai greu cu atat se strica mai greu, mai rau de noi ca ies toti acum![]()
la un an o sa aiba toti dintii,offfff dintosul mamii![]()
anasol si david-andrei(06.01.2006)
asteryaro spune:
Salut tuturor!
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa fiti sanatosi si papaciosi!
Multumim si noi pt. urarile de ieri.
La multi ani si Dianei de Ingrid, nascuta in aceeasi zi cu flacaul meu!
Avem 6 luni
, suntem baieti mari
!!!
Ca o tampita ce sunt, ieri nici macar o poza n-am tras baiatului, cred ca de emotii
. In schimb, m-am cinstit cu tati cu 1/4 berica la o terasa
. Ne-am cinstit si cu o zi inainte
, ca sa fie treaba completa.
Ma intrebam, Luna Noua pe unde mai este, ce stiti de ele? Sper ca sunt bine.
Fetele, mi-am comandat salteluta pt. patutul lui Razvan, maine soseste, abia astept, caci saracul prunc si-a spart calcaiele tot aruncand din picioruse. Am mai comandat, de asemena, carucior. Mi s-a pus pata pe un carucior de la Primii Pasi, are o mamica de la nov-dec la fel.
In rest - e bine. Papam foarte bine, 4 mese pe zi, asa am vrut eu, de la 5 la 4. De dormit dormim bine, ne trezim noaptea la ceai si somn la loc. Ne plimbam de 2 ori pe zi.
Ah, mi-am amintit: Bee, mai pateaza-ne si pe noi cu neshte ulei, ca tare ne este dor!
Giova, esti o cremenala
! Ai ucis puricele pana la urma?
Nicolas - un barbatelfrumos pe jucaria aceea a lui cantatoare! Poate ne spune si noua mamica lui ce jucarica este, ca suntem taaaare curiosi.
Ioana, eu NU cred ca acelea sunt intepaturi de insecte, mai degraba seamana cu o alergie alimentara, alergie, nu toxiinfectie. Mai bine sa-l vada un medic. Pupici tizului, sa se faca bine!!!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100