Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova ti-am trimis PM-ul.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
tot la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Daca nici msajul asta nu reusesc sa-l trimit fac cu nervii
La multi ani bebelinelor sarbatorite azi, si bineinteles si pentru cei din zilele trecute!
Am tot citit din urma dar habar n-am cine ce a scris asa ca o sa mai zic si eu ce imi amintesc:
Giova, superbe sandalutele, sa le porti sanatoasa si sa fie comode! Super pozele cu Dia si Marcolino!
Monica, urata treaba aia cu maseaua, brrr! Cu semnele de pe ceafa stiu ca marea majoritate a cupiilor le au, si Razvan al meu...se numesc "ciupituri de barza"
Liliana, bietul Nicolas, cate are de infruntat! Pupa mama pe el!
Miri_mik, daca iese faza cu fititza, merg pe mana ta
Ali, am vazut pe Iarinuta, dulce foc!
AnaS, l-am vazut si pe Tiberica, e un dulce mumos..mi-e drag de numa'!
Ana de Francia sa fii sanatoasa si sa poti pacali mereu militia
Mirelus, mai zi de Dani!
Ursoaica, am vazut si pe pausica Raisa, ce domnisorica frumoasa o sa fie......
Nu m-am vazut cu nimeni dar sper sa o vad macar pe Irina ca altfel o sa-mi para rau un an de zile, pana vine iar in Ro.
Al meu cupil a facut niste bube azi, ma baga in boala. Astept sa vina dr mamei sa-l vada ca la urgente la Ct nu prea ma trage ata sa merg! Cand l-am luat dimineata din patut ca sa-i dau laptic am vazut cateva bubite rosii pe manute si picioruse. A vazut si mama si am ajuns la concluzia ca l-au papat tantarii (ar fi prima data de cand suntem la mare dar e drept ca am dormit prima data cu geamul deschis la dormitor)
Cand s-a trezit sa pape la 11 avea si mai multe si mai mari, si acum face nani si eu il tot studiez. Mi se par deja monstruoase. Ce e interesant e ca nu are decat pe maini si picioruse, deci pe fata si pe corp (a avut si body toata noaptea) nu are deloc.
Acum incerc sa stabilesc o cauza din alimentatia de ieri, ieri am inaugurat o multime de chestii:
-canita de la Nuk cu supapa (pe care am sterilizat-o prin fierbere, dar azi dimineata doar am spalat-o bine cu apa si detergent si am clatit-o cu apa fiarta si racita, deci nu am mai fiert-o...)
-iaurt cu caise de la Danone,tinut afara din frigider cam multe ore, ca sa nu fie rece, iar la final a fost cam lichid dar ok la gust
-i-am dat ciorba de perisoare facuta pt noi, a mancat cam 100 gr(mai manca dar nu am vrut sa-i mai dau), iar perisoarele au fost doar din carne de vitel, fara porc si supa din oase de vitel.....
Nu pot sa-mi dau seama de la ce a facut bubitele, eu tot inclin sa cred ca de la ciorba (ori carnita de vitel, de care nu i-am mai dat, ori borsul....habar n-am)
am pus poze cu bubitele, va rog cele care ati avut probleme de genul asta sa va uitati si sa ma sfatuiti cumva...pozele in linkurile de mai jos: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/detail?.dir=98d8re2&.dnm=d7eare2.jpg&.src=ph , http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/detail?.dir=98d8re2&.dnm=c5d9re2.jpg&.src=ph
Va multumesc si va pup!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioana eu zic ca-s de la tzantzari.Asa avea si Dia pana sa punem plasele,doar ca un pic mai mici.Si erau doar in zonele unde nu era imbracata: maini,picioare si fatza,avea vreo trei pe fatza

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana off, urate bubite! Sper sa-i treaca repede si sa fie doar piscaturi de tantari. Eu habar nu am despre bubite. Dar ma gandesc ca nu are de ce sa fie de la ciorbita.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana sunt urata, dar poate sunt de la tantari, cu toate ca sunt cam multe. da-l cu Fenistil gel, cand doarme, in strat subtire sa vezi daca se vor micsora. Nu ati acaparat si voi un purice? eu asa aveam dupa ce se prindea unul dimtr-ala de mine.
Ali am primit PM-ul. Imediat pun tabelul. pe lista rectific mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

No, servus, dragelor si La Multi, Multi Ani puiutzilor sarbatoritzi azi
Diana, Bianca, Anastasia, Maia si Daria

Noi am iesit o vreme din peisaj, uneori doar cu scrisul, alteori si cu cititul.
Ce-am mai facut intre timp.
Dintisori inca nu avem.
In schimb, de doua saptamini (multumim pentru urarile de 6 luni) am inceput si noi Marea Diversificare. Nu sintem foarte incintate, dar merge, incet incet. Oricum, tot tzitzi e baza.
De stat in fund stam bine, insa nu ne intoarcem inca de pe burtica inapoi pe spate.
Am inceput sa ne trezim noaptea de cite 2-3 ori si nu readormim singurica pentru ca nu ne stim intoarce de pe burtica.

Cuscra draga, ce peticele are ginerica, dragul de el! Il maninca? Nu stiu sa te sfatuiesc decit ca, daca nu trec cam intr-o ora, doua, sa mergi la medic. Pupa-l dulce, dulce din partea Ilincai.

Moni, si Ilinca are angiom la ceafa; s-a mai estompat si sper sa dispara de tot; cica pin ape la 8 luni - 1 an dispar de regula, daca sint doar pete, nu in relief .

Giova, ce de haleste mititelul Marco; noi nu papam decit cam 60 ml de pireutz la o masa, fie ca sint fructe, fie legume, asa ca inca n-am reusit sa inlocuiesc nici o masa. Atit la fructe, cit si la legume, primeste tzitzica in completare.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE fetelor v am citit in fiecare zii dar nu stiu ce sa mai scriu la multi ani sarbatoritilor si bun venit fetelor.Noua cred ca ne dau dinti ca parca are albeata jos la gingie umflata nu e dar eu stiu .Va pup si s cu ochii pe voi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Am pus pozici mai recente cu spiridusul meu, in contul comun.

Am fost la mare week-end-ul trecut, intr-o scurta recunoastere. Cred ca o sa mergem pe la sfirsit de august.

Cuscra, si noi am avut muscaturi de tzintzari, insa se simtea o mica gilma la pipaire; daca simti si tu, probabil ca au dreptate fetele ca or fi de la tzintzari. Ce mila mi-e de el, dragul soacrei ; saracutzii nu stiu ce li se intimpla si nici nu stiu sa se scarpine.

Fetelor, noi ne minunam in ultima vreme de balonase; am cumparat din ala (cum saracia ii zice), cu solutie in care sufli si faci balonase, cum aveam noi cind eram mici. Se uita atit de mirata, mai ales cind se fac mari-mari si apoi, cind, incercind sa le prinda in mina, se sparg si dispar. E totala!

Anda, am uitat sa-ti transmit felicitarile mele pentru examen; superjob, iar Luxembourg e un oras splendid.

Ursulino, in sfirsit am vazut si eu in poza familia de ursi reunita. Pupici mindretzei tale de bobocel .

Va pup pe toate , iar fetelor care au intrat in secta in ultima vreme Bine ati venit .

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, sper din suflet sa aveti dreptate si sa fie doar intepaturi de tantari.......cu toate ca ma surprinde ca nu e muscat DELOC de fata si ca de dimineata si-au triplat cel putin numarul, cred ca are peste 30 de pete, mai mici mai mari, e adevarat ca subt cu denivelari dar,......
Monica, ma bucur ca sunteti ok, o sa incerc sa vad poze mai tarziu, cand va merge mai bine netul. O pupicesc pe Ilincuta ama toare de balonase
Am pus si eu un filmulet, la mine in Filmulete, se numeste "Ne aparam de muste!", e facut la curte la mamaia!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

IOANA scuze ca mi dau cu parerea dar nu cred sa fie de la tantari muscaturile alea

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput