Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 24
anasol spune:
moni-inseamna ca am si io un vampir la casa mea![]()
bunmbita-nici al meu nu prea se omoara cu legumele, io ii mai pun si cate un pic de banan sa-l mai minciunesc dar tot degeaba,am observat daca se trezeste din somn(dupa-amiaza si e el atunci ametit asa un pic,le baga(legumele) fara probleme si io incerc tot felul de smecherii ca sa le manance,incearca sa pui un pic de sare,io stiu
anasol si david-andrei(06.01.2006)
bumbita spune:
anasol, multumesc mult
o sa incerc si cu banana..acum m-am gandit sa adaug in borcanel piure facut de mime, intai o cantitate mica si dupa aceea sa maresc gradt " doza"![]()
al meu se trezste si acum noaptea ...o data, dar nu ma deranjeaza...se foieste, il iau in pat si ii dau titica, suge cu ochii inchisi, dupa care adoarme iar....
ii place iaurtul la nebunie....ii dau de la danone sau cedra de bivolita...fac bine?!
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
anasol spune:
nu stiu cu iaurtul ,ca inca nu i-am dat,dar am vazut ca fetele scriau ca folosesc de la danone,o sa incep si io.si david se trezeste noaptea, mai rau de mine ca nu mai alaptez,ca tare i-as baga si io tatza in gura,dar asa pana fac laptele pana mananca s-a dus toata noaptea, ca trezeste de cate ori pe noapte,oricum voinic bebelul de bumbita ,se cunoaste ca e hranit cu lapte de mama.
anasol spune:
aaaaaaaaa,am sunat un prieten stomatolog si a zis ca da poate sa iasa si caninii inaintea incisivilor,m-am mai linistit![]()
bumbita spune:
anasol, multumesc...e bine, dar de la o anumita varsta...cam nasol...acum ainceput saa traga de mamelon , suge de ma stoarce toata...inainte mai ramanea ceva acolo, acum...ar trebui sa ma duc la sala..sa mai trag de fiare, sa mai imi intaresc muschii in zona aceea...s-au cam lasat " dansele"...e tare ciudat cand ma duc in parculet cu el si suntem mai multe mamici cu bebei aprox. de aceeasi vrsta si cand le dam de mancare...fiecare cu paharelul cu sticluta, iar eu ii dau ce ii dau papa, dupa care il iau la supt...ditamai "barbatelul"![]()
va ca incepe sa se tot foiasca...cred ca ii este cald..ma duc la el...noapte buna si numai de bine sa auzim.
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
capsunica mea
baietii mei
Giova spune:
Bumbita am notat, imediat trec in tabel.Sper ca mai intri pana pleci la mare.
Anasol ma bucur ca te-a mai linistit dr. stomatolog.La Marco nici urma de ei.Abia i se strica mai tarziu.
Moni iar dentist? nu ma enerva
, auzi la ea, ca sa vina mai multi purici nu numai unul. si veterinarul a zis ca sunt sigura ca e numai unul?
Astery asa si eu, magnet sunt mai pt. insectele astea. Si sa tin un animal in casa? in veci, vecilor.
Bee este super fenistilul. Mi-a zis o farmacista ca e bun si pt. bebei dar sa nu-l manance si sa punem in strat subtire.eu am pierdut prospectul si din cauza asta am intrebat-o.
Bine ca sta in marsupiu. eu nu-l pot duce ca ma doare spatele si deja a depasit greutatea admisa.
Azi am deratizat, va zic maine dim. daca l-am omorat sau nu.
Am fost la plimbarica, mi-am luat jartiera. si la dentist, toata sapt. trebuyie sa merg. tre sa fac si nisre raze la o masea si uite asa.
va
si ne auzim maine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
szaboali spune:
seara buna fetelor cu bebelusi frumosei si bebeluse papusele.
Ati cam prins elan la scris si am cam ramas in urma cu cititul
dar no problem ca recuperez eu...
Sa vad ce am mai retinut din ce am citit...
Giova sandalele si paharele sunt superbe si sper ca ai scapat de purecele ala.
Miri si noi suntem numai in stadiul intors pe burtica dar inapoi ioc, Iarina se intoarce singurica si face galagie (urlete,tipete,gangureli,etc.)dar cand oboseste sa vezi ce scandal face ca nu poate sa se intoarca si nu tace pana ma duc eu sa o intorc, pe cand o intorc pe spate si ma duc de langa ea e inapoi pe burta si tot asa.De dormit ,doarme pe burtica numai cand e prea obosita si nu mai apuca "sa ma cheme".
Mona si Giova sunt absolut superbi bebeii vostri, dragii de ei.
anasol si eu stiu ca tre sa creasca cei din fata (sus si jos) dar de exemplu la o nepotica de a mea de8 luni i-au crescut 4 jos si nimic sus , acum eu chiar nu mai stiu daca mai au o ordine.
Anasebe sunt super pozele si abia astept sa le vad si alea de pe aparatul nasilor.
La restul pe care nu le-am mentionat le trimit cate un 
si la toata lumea cate o
la pitici
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
szaboali spune:
Sa va spun si de bebelina mea pai burtica inca merge si nu merge (ciudata chestie ) am incercat cu detoate :zeama de orez(mucilagiu), orez pasat, banana, supica de morcov si
tot asa e, dar azi am pacalit-o si i-am pus in ceai SMECTA(o juma de pliculet ) si nu a comentat ca si data trecuta, acum asteptam sa vedem daca trece, oare sa nu isi faca efectul chiar nimic din ce i-am dat? sa nu o constipe nimic? Acum daca nu ii trece nici dupa smecta nu stiu ce as mai putea sa ii dau...ca imi vine sa ma arunc de la etaj .Mai stie cineva ceva aliment care sa constipe? daca da va rog sa imi spuneti si mie.Am uitat sa va spun ca a inceput sa bea si ceiut de vreo o saptamana
.aaa si nu stiu ce se intampla dupa ce ca e o caldura mare pe la noi, domnisoara mea a inceput sa stranute, oare sa imi raceasca pe caldurile astea?

In ciuda faptului ca e asa cum e cu burtica si cu stranuturile astea e o sperla si o smechera de nedescris.
la pitici...
...si la mamici...cate un buchet de 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
szaboali spune:
Le uram si noi sarbatoritilor de zilele trecute si celor de astazi cate un
"LA MULTI ANI"
si multa,multa sanatate si sa le aduceti multe bucurii parintilor.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)