Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
Ce mai faceti? REcunosc ca momentan n-am citit, decat ultima pagina asa ca vad ca Giova are probleme cu puricii si cu rochia. Eu sunt maniaca daca e vb de insecte. Ana e alergica oarecum la tantari. Adica face niste buboaie de ma ingrozesc. DAr am descoperit ca daca dau cu FEnistil gel, trec mai iute (aviz celor care fac "urat" cand e vb de muscaturi de insecte).
Noi murim in continuare de cald in casa, Ana e ingrozita de carutz si nu sta deloc acolo. Asa ca acum ma pregatesc sa ies cu marsupiul la plimbare.
fetele si revin pe seara, cand voi fi mai documentata cu ultimele intamplari (oricum sotzul e dus in lume, asa ca am vreme de net dupa ce doarme fata).

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am pus poze noi in contul comun!

Gata ne-am cumparat camera! De acum o sa avem poze noi mereu!
Aaaa si filme!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bravo Andreea! Sa va aduca numai noroc, si sa aveti cat mai multe momente deosebite de fotografiat si filmat!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am intors si eu de la dentist,cica alea erau bucati os ,era macinat de puroi Adevarul e ca asa aratau.
Pe Dia am expediat-o la plimbare cu Ghiat si eu trec la bucatarie ca mor de foame.
Ursu felicitari pentru camera!
TEOLINDA pune mai filmele la semnatura ca mai vreu sa-l vad pe Nicolas dansand,acuma eu unde naiba sa caut??? Si sunt si in criza de timp???
Revin dupa ce imi pun burta la cale

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Imi cer scuze ca nu am citit ce ati scris, dar vreau neaparat sa-i spun:

LA MULTI ANI, RAZVANEL LA CELE 6 LUNI !!!!!!!!!!!!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Mai ce pauzaaaa .....
BONBON,MARAKI,RALU,IRINEL ETC. pe unde mai bantuiti?
ANA de SPANIA (titlu de regina ) cum mai e Clara?

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sara buna, fetili!
Moni, Gio super pozele cu cei bebeii vostri. Iar Diana se vede ca se tine numai de ghidusii. Mai umbla prin sertare ?
Gio, Marco seamna leit cu tine. Imi plac paharele , sunt grozave. O sa fie o nunta tare reusita cu asa organizatoare.
Moni, in rochita aia parca esti o scolarita. Arati foarte bine, pe bune.
Salma pai Selwa la capitolul greutate sta foarte bine. Si papa foarte bine. Vrem si poze.
Miri,, pina acuma Sabina era mezina gastii. Acuma e Bruno. Dar las ca acusi il vezi si pe el miscind de numa.
AnaS, frumos Tiberica, ce sa mai zic ? Imi place tare mult filmuletul in care cintati impreuna.
Denisa, Ema e o scumpa .
Pupici la mamici si la bebici.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetele ,ajutati-ma si pe mine ca is nedumerita,io stiam asa ca intai apar incisivii centrali de jos, care i-au aparut lui david apoi stiam ca ies cei doi dinti centrali de pe maxilarul de sus. ...?////////////nu?
lui david ii da un canin, e posibli asa ,sau nu conteaza ordinea

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

ANASOL teoretic aia de jos centrali iasa primii,dar e posibil si altfel.Fetitei unei prietene plecata in Italia, tot asa i-au iesit,intai caninii superiori.O striga unchiu-sau italian "Draculina"

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna seara, dragele mele, mamici de bebici frumosi, destepti si cuminti....
eu nu am mai intrat de mult pe forum, dar asta nu inseamna ca nu v-am vazut bebelinii si bebelinele ce frumos au crescut...intr-adevar cu meseria de mama te nasti...cu toate am reusit!!!!am reusit sa avem niste minunatii de copii!!!
sebita al meu inca suge la greu...in completare....legumele nu prea ii plac...( e nebun dupa borcanasele de la nestle ), nu inteleg de ce pentru ca eu i le pregatesc cu multa multa atentie, cu de toate, dar degeaba, mi-e necaz rau,
- sta in fundulet bine bine...
- nu a cazut pana acum din pat...
- merge la greu cu premergatorul...nu stie sa dea cu spatele si cand ajunge in fata peretelui se opreste, sta si priveste peretele....e foarte nostim...ce mai face...
- zice ba-ba-ba, da-da-da si TA-TA-TA....
- nu i-au dat inca dinti...
Giova te rog frumos sa ne tyreci si pe noi in tabel la 7 luni ( fara o saptamana, dar poti trece sapte )cu 9 kg si 69 cm. multumim mult....apropo sa ai o nunta ca in povesti si sa fii fericita alaturi de baietii tai...si sa faceti si o fetita cat de curand...eu una cred ca la anul, ne apucam de lucru...dar e musai sa fie fetita
stiti cumva cum se calculeaza, in functie de data nasterii sau ceva de genul asta, cand e perioada propice pentru a alege ce sex vrei sa aiba copilul??????????
pe 16 plecam la mare...am si emotii si nerabdare in acelasi timp...sunt curioasa cum va reactiona...
nu stiu ce sa fac sa manace legume facute de mine...si nu de la MAMA nestle...help-me pls!!!!!!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian
capsunica mea
baietii mei

Mergi la inceput