Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 21
Giova spune:
DIANA SI MARCO
Moni e foarte mare tocul. sper sa rezist pana la intrarea in restaurant, caci pe urma ori ii schimb, ori stau desculta
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasebe spune:
Aoleu Moni, de abia acum am inteles faza cu albastreala! Felicitari pt. cele 3000 mesaje!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
GIO super comentariile
si pozele!
ANA mersi 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
Chiar ca te-ai albastrit Moni
.
Fetele
: am fost ieri la proprietara ap. si ne-am jucat cu cainele. Si am luat, cred, un purice ca sunt plina de jubrite pe sold. Cu ce pot sa dau prin casa, daca il pisca sau la piscat si pe Marco? VREAU SA SCAP DE MUSAFIRUL ASTA!!!!
Numai de asta nu aveam chef acum. cine naiba ne-a pus sa mergem la tzara si sa ne jucam cu cainele. Mi-au zis ca l-au deparazitat, spalat si nu are nimic. Uite ca a scapat ceva
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
monica70 spune:
GIO dar esti sigur ca-i purice?
Si numai unul? ![]()
![]()
Mai eu aveam 5 matze la socru-meu si aveau si purici carteodata,dar nu ne-a piscat niciodata niciunul
Aia de caini or fi altfel?
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Giova spune:
quote:
Originally posted by monica70
GIO dar esti sigur ca-i purice?Si numai unul?
Mai eu aveam 5 matze la socru-meu si aveau si purici carteodata,dar nu ne-a piscat niciodata niciunulAia de caini or fi altfel?
MONIcare
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Fata nu stiu, dar eu asa-i colectez de numa. Cica nu stau pe oameni, dar e de ajuns ca m-a piscat. si mai tare mi-e de Marco.
Mi-am adus aminte ca vis- a-=vis de mine s-a deschis un cabinet veterinar. merg sa intreb, ca doarme Marco.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
miri_mik spune:
la multi ani piticotilor!
citind cele 6 pagini cu care am ramas in urma, mi-am zis ca am sa va scriu un mesaj organizat, dar n-aveam pix la mine, n-am notat, asa ca sctriu din amintiri:)))
irinatzuna, sabina e cu o saptamana mai mare ca bruno... si clar il depaseste la trebi de motricitateeeeeeee, de mai mare lenesul bruno:))
am vazut-o pe emma. grozava in leagan si pe tobogan!
selma, mi-a placut ca ne-ai scris foarte succint:) bine ai vneit printre noi. deocamdata nu pot sa imi dau cu parerea privind papitsa lui selwa pen'ca noi suntem inca pe tsitsica, exclusiv:)
moni, misto faza cu dintii:)) horror, da bine ca se poate rade pe tema ei:) pozele sunt superbe, ce fain ca puteti pune de o intalneala. io n-am p-acilea nici un bebel:(
giova.... cu tocurile alea meriti premiu pt echilibristica:) da las ca arata super elegant si tu areti grozav de bine. esti sigura ca ai avut un bebe in ultimul an?:))
ana sebe , sa creasca mare tiberica:) am vazut ultimele poze, e un dulce si-un haios! si e mare!
nu mai tin minte exact cine zicea de biberoane dese noaptea. dar stiu ca pe mine ma streseaza trezitul lui bruno noaptea. mananca o singura data, dar nu stie sa adoarma singur, fara suzeta si fara interventia noastra. si-mi zicea moasa ca de fapt d ela 5 luni incolo e deja o problema de educatie sa nu se trezeasca noaptea pt ca el a invatat ca nu poate adormi decat sugand sau cu suzeta, ceea ce e catastrofic pt el... catastrofic sau nu... mi se face inima ghem cand ma gandesc ca tre sa ne apucam de "dresaj"
mbon, acu va las. ba nu, parca ana de france facuse chef? fericita:)) sa mai faci si un chef aniversar:) la multi ani!
pupici fetelor
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
tina23 spune:
Buna fetelor!
in primul rand multumim pentru urarile de " la multi ani", da am facut si noi 6 luni nici nu imi vine sa cred ca atrecut timp si fata mea este asa de mare. Acum stam in fund si ne jucam cam de la 5 luni insa nu mergem de-a busilea, si nu ne intoarcem decat pe laterale dar facem pasi si tzopaim non-stop mai ales in parc de ne cunosc toti.
Raportam ca la 6 luni + 1 zi a iesit primul dintisor si se vede al doilea.Si ca sa urmam exemplul celorlati bb si noi am fost la urgente aseara. Avem iarasi febra de la rosu in gat si de la dintisori, misto nu? Mai este vreun copil care in 6 luni a facut rosu in gat de 4 ori, nu cred( sper ca nu). imunitate mai slaba ca Anaconda nu are nimeni, ma simt asa de prost ca nu stiu unde gresesc si de unde tot contacteaza boala oricum as avreau sa ii fac un exudat dar nu stiu unde, voi sti?
Trebuie sa facem si vaccinelul si alta belea nu-l mai gasim in farmacii si depozite noi facem infranrix cu 5 valente in bucuresti mai stie careva unde il gasim?
Am sunat la o cunostinta la un depozit farmaceutic si nu-l aveau dar cu ocazia asta am aflat ca in depozit era 1.2 mil iar la farmacia doina il cumparam 2.2 mil va dati seama ce adaos asta-i nesimtire nu afacere cu medicamente.
cam atat va pupam si sa dorim sanatate
teolinda spune:
MONI - felicitari pt albastreala!
GIO - marfa sandalele chiar daca tocul e mare. Mie imi plac asa inalte
.
Mortali bai nene picticlontzii vostri. Acum sper sa nu va paruiasca Mario sau Irina pt tandreturile micutilor
.
GIO si eu am vrut sa iti zic de cadou dar m-am gandit sa nu ma injuri ca te pun la cheltuiala
.
Iritatia nu e de la piscina ci de la pampers... sau vreun pipi acid sau un kaki acid...moale. Acum... nici eu nu stiu ce sa zic ca nu il las cu kaki la fundic... Nasa mea de cununie asa a patit cu bebelashii ei cand le-au dat dintishorii. au facut niste eriteme f nasoale.. alte simptome de la dinti nu au avut doar pipi f acid. Mie insa pediatra mi-a zis ca nu sunt prea pe-aproape dintii. Ramane de vazut.
Astazi vad ca este mult mai bine.
De 3 zile mi se trezeste pe la 6-7 dim. insa nu mananca mai devreme de ora 8. Azi mi s-a culcat iar la 9:30 si doarme si-acum.![]()
Il astept cu masa pregatita
sa-l indop ca i-am fiert peste astazi sa ii pun in piureul de legume.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
GIO sa ne zici ce ai facut cu veterinarul si cu puricele.
A... mi-am adus aminte ca la urgente m-au intrebat daca nu are cumva vreo infectie urinara... ca e posibil si de la asta sa faca iritatie insa noi febra n-am mai avut , Slava Domnului, altfel cum ne-am putea da seama daca e vreo problema? Cica daca vreau sa ii mai fac un sumar de urina
.
Azi o sun si pe pediatra sa o "urechez"![]()
TINA - cam nasol cu vaccinul. E o mare problema cu stocul. Noroc ca noi am scapat de el desi tot cu super-ultra interventii la a 16-a mana l-am luat si eu.Sper sa il gasiti pana la urma.
Imi pare rau ca aveti o asa sensibilitate la gatutz. Pentru exudat vezi ca exista si la Gr. Alexandrescu in incinta un centru Prata... poate se face acolo, contra-cost.
MIRI - deci tu trebuie sa bagi copilul la reeducare ca asa zice moasa?
Pai.. succes!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)