Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
anasebe spune:
Buna dimineata!
Ana de France!
LA MULTI ANI! 
LA MULTI ANI RAZVAN!
Moni M-am distrat copios la faza cu dintii.
Gio Acum Tre' s-o cadorisesti pe Diana!
Lili Soro, dar intra si tu la niste ore mai normale pe net, ca sa te mai prindem si pe mess, sau tocmai d-aia intri numai noaptea?
Pup pe toate!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Moni Am pus cateva poze de la tara la semnatura. Mai sunt o gramada, dar sunt pe aparatul de foto al nasilor si mai dureaza pana le recuperez!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
Buna dimineatza!
ANASEBE am vazut pozele
In leagan nu i-ai facut?
GIO nu te-ai trezit?
LILIANA deci liliac 
DENISA acum ma uit si la EMMA.
Aici e o calduraaaaaa ...
Pusi la gasca!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
teolinda spune:
Ana bine ai intuit... fug de voi pe mess
daca prin parcuri nu mai iesim pe vremea asta.
E bestial Tiberica in halatul de baie. Imi vine sa-l mananc cat este de frumos si de dulce.
Denisa e o scumpa Emma. Am vazut pozele de la intalneala. bai nene dar voi ce NU mancati acolo de sunteti asa schiloade?
Moni - scarbiciu usor!
Merg sa imi incep serviciul de bucatareasa ca azi mi s-a trezit manzul la 6:00 iar la 9:30 s-a bagat la somn iarasi.
Va doresc o sapt frumoasa!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
DENISA superbe pozele cu Emma pe tobogan si in leagan! Ce dolofana e ! Mi-e ciuda ca n-am boxe la birou sa aud si sunetul de la filmuletz,dar recuperez acasa.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
teolinda spune:
Am uitat sa va spun ce era mai important
... adica sa ma laud
. De 3 zile Nicolas ma striga cand i se face foame... "ma-ma, ma-ma"
. Sunt sigura ca nu e constient ce inseamna ceea ce spune insa tot e bine ca ma asociaza cu mancarea.. madama care ii da mancare.... cam pe-aici...![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA ce fain! Eu am observat ca dia zicea "baba" cand facea/facuse kk ![]()
mai am un pic si ma albastresc 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
Giova spune:
Neatza!!!
Anasebe ma bucur ca s-a simtit bine Tiberica la tzara.Pozele sunt misto. Cum ai facut ardeii umpluti? as mai varia si eu meniul lui Marco.
Tare faza, vezi ca nu m-am gandit, daca eu i-am vazut dintisorii prima data eu trebuia sa-i fac cadou.
.
Salma ai o fetita grasuna, si ce nume frumos are:Roua. Daca vrei sa fi trecuta pe lista, uita-te pe prima pag. si da-mi pe PM toate datele voastre.
Micio mersi mult. acum am vazut ca astia au si lapte anti recurgitare. pai de asta avream eu nevoie cu asa un bebe care varsa tot timpul. Daca nu sunt in Italia
.
Anasol eu zic sa nu vinzi leaganul. Il pastrezi pt. bb2, si pe urma il vinzi.
Moni esti patrita cu maseaua aia. si mie mai imi lasau astia resturi. doamne ce dr. Si eu azi la ora 21 merg la dentist. sa vedem ce-mi face si cum vin de acolo.
Liliana doamne prin ce atiu trecut. Bine ca s-au mai dus bubitele si iritatia. oare de la ce a facut? nu de la apa din piscina?
Ce fain ca te asociaza cu papa. 
Pai l-am fortat pe Clau sa se imbrace pt. pozat. cum crezi ca se imbraca de unul singur?
Denisa imediat ma uit la filme.
Am pus pozele cu sandalele.
Pozele cu Diana acum se incarca, va anunt eu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
monica70 spune:
GIO super sandalele!Numai sa te poti tine pe tocurile alea 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
anasebe spune:
Gio Misto sandalele! Si pahare personalizate!!!!! N-am mai vazut asa ceva! Super!
Moni Ba i-am facut poze in leagan, dar asa cum am spus le-am facut cu aparatul nasilor si nu le am inca.
Denisa Super Emma ce se distreaza ea in parculet!
Liliana Ma-ma! Bravo!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica