Contactare micoze vaginale
Raspunsuri - Pagina 2
Kya spune:
Candidoza se poate face dupa un tratament cu antibiotice.
In afara se da de obicei si o reteta pentru ovule femeilor care fac tratament cu antibiotice puternice.
Aici in Romania primesti asa ceva doar daca ceri. Nu mi se pare corect sa nu fi informata de catre medic de la bun inceput!
Kya - viitoare mamica in asteptare
angelapriboi spune:
eu am rezolvat problema cu bai cu ceai de musetel facute dimineata si seara.in 3 zile am fost ok.
Succes!!!!!!!
Si chiar nu am stiut de unde a venit problema.Poate de la lenjerie........????
ANGELA
andicu spune:
Micozele vaginale gen Candida si Trichomonas se pot lua si din toalete, de pe lenjerie (de pat) infestata sau prosoape straine; de asemenea, Candida se face frecvent in sarcina, ptr ca scade imunitatea femeii in timpul sarcinii , si de la tratamente prelungite cu antibiotice.
Chlamydia nu este o micoza vaginala, este o boala infectioasa f serioasa, care se ia numai prin contact sexual, ptr depistare se face analiza specifica de sange si din secretie , nu iese la o analiza obisnuita si nici la o "lama" normala din secretie. Poate duce la pierderea sarcinii sau infundarea trompelor uterine, care mai departe, provoaca sarcini extrauterine sau sterilitate ( valabil si ptr Mycoplasma sau Ureaplasma).
Aveti mare grija si tratati-le neaparat! va spune o "patita" care trage din greu de pe urma ignorantei ei si a unor doctori, din pacate.
Imi vine si mie randul...
/Pozele mele
punkeritza spune:
hey....nu stiu cum sa va zic eu am probleme cu maseaua ,acum mi-a aparut o candida....bineinteles maseaua mi in aceasi stare am fata umflata ,antibotice nu pot lua .....tratez candida acum dar nu mai stiu cum sa fac cu maseaua.....sper sa primesc si eu un sfat cat mai repede deoarece nu mai rezist.....si inca o intrebare....ce sanse sunt ca prietenul meu sa fi luat candida
TOMALAVINIA spune:
quote:Nu prea am inteles, ori sunt obosita la ora asta
Originally posted by punkeritza
hey....nu stiu cum sa va zic eu am probleme cu maseaua ,acum mi-a aparut o candida....bineinteles maseaua mi in aceasi stare am fata umflata ,antibotice nu pot lua .....tratez candida acum dar nu mai stiu cum sa fac cu maseaua.....sper sa primesc si eu un sfat cat mai repede deoarece nu mai rezist.....si inca o intrebare....ce sanse sunt ca prietenul meu sa fi luat candida

Tratezi candidoza bucala sau pe cea vaginala?Daca pe cae vaginala, trebuie tratat si partenerul.Sanse de 100%

denisabia spune:
punkeritza fugi la stomatolog si ia tratamentul care ti-l da cu antibiotice , nu stiu ce ai tu acolo si pe langa acesta ia un antimicotic , ca sa n-ai probleme cu candida.Nu stiu daca e bucala sau vaginala candida ta , cert e ca trebuie sa mentionezi asta stomatologului si ca esti in tratament deja.Dupa ce ai terminat medicatia corespunzatoare candidei si nu s-a vindecat asa repede nu-i grav, multe femei sufera de ea si ani de zile ,insa cu o infectie la masea netratata iti pui viata in pericol .Sper ca esti constienta de asta.Numai sta sa primesti sfaturi pe forum, mergi la medic.
Alynutza spune:
Nu stiu de chlamydia sau tricomonas, in schimb spori de candida exista in vaginul sanatos. Daca ph-ul este asa cum trebuie, sporii stau cuminti. Daca ph-ul sufera modificari si devine benefic pentru candida... voila. Mediul vaginal se modifica din diverse cauze: administrarea de anticonceptionale, sarcina, alimentatie, administrare de antibiotice. Sporii acestia traiesc bine mersi si in anus (si in alte parti ale corpului), de aceea se recomanda stergerea din fata inspre spate. Tratamentul presupune si un antimicotic pastile si unul ovule. Pastilele se administreaza si partenerului. Dati o cautare pe google si o sa gasiti mai multe informatii.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
P&ANA spune:
quote:
Originally posted by Kya
Candidoza se poate face dupa un tratament cu antibiotice.
In afara se da de obicei si o reteta pentru ovule femeilor care fac tratament cu antibiotice puternice.
Aici in Romania primesti asa ceva doar daca ceri. Nu mi se pare corect sa nu fi informata de catre medic de la bun inceput!
Kya - viitoare mamica in asteptare
un mare adevar
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
dooku3 spune:
Referitor la postul initial,eu sunt ingrozita de fiecare data cand nu am alta solutie decat sa folosesc o toaleta publica(restaurant,gym,etc).Oricat de curate sunt acestea,risc.O sa radeti dar eu una,daca trebuie sa fac un drum mai lung(o zi in masina,avion,tren) si stiu ca voi folosi una din aceste toalete,imi cumpar ovule si le utilizez inainte sa plec de acasa in scop protectiv.Ginecologul meu spune ca e ok atata timp cat nu exagerez,adica nu des ca-mi dezechilibrez flora naturala.