Vaccum (Starvac) Constanta

Vaccum (Starvac) Constanta | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

In afara de Silhouette mai stiti vreun alt centru care are aparat vaccum in Constanta?
Ei stiu ca au monopol pe piata si tin preturile foarte sus.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anelize, mai este Souplesse, la Dacia, pe partea stanga cum vii din centru . Sunt la parterul unui bloc. Vara trecuta aveau preturi rezonabile. Eu am facut 10 sedinte, m-am umplut de vanatai, cam doare (depinde de intensitate), si am slabit 3 kg. La burta s-a vazut diferenta, in rest, nu prea mi-am dat seama.N-am terminat sedintele, ca n-am suportat sa strang din dinti acolo. Daca vrei nr de telefon, iti dau pm.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

andicu, cabinetul de care spui tu, anul trecut aveau cabinetul in zona spitalului? Este acelasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Fetele, aveti idee si de niste preturi? Macar informativ?
Multumesc anticipat!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crixia, anul trecut tot acolo era cabinetul, dar stiu ca se mutasera de curand la Dacia.
Preturi, stiu ca am dat cam 6 milioane pe un pachet de 10 sedinte vacuum cu 10 sedinte electrostimulare plus 2 bonus la alegere.
Cabinetul este la parterul penultimei scari, ultimul bloc (TS-uri), pe partea cu cladirea fostului cinema Dacia. Tel : 0241-550033. Puteti suna ptr detalii. Aaa, si am primit un mesaj de la ei, la sfarsitul lui iunie, in care scria ca au oferta speciala ptr vara, 48 sedinte de slabit la 5 mil.; nu stiu exact ce inseamna, dar puteti intreba. Eu nu mai dau bani, ca n-am rabdare sa le fac si nici timp, din pacate.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai este un subiect despre saloane de infrumusetare in Constanta: Saloane de remodelare in Constanta, va rog sa continuati acolo. am sa copiez si aceste posturi in cadrul subiectului. multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput