Preturi si saloane de frumusete in Constanta

Preturi si saloane de frumusete in Constanta | Autor: RaluD

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
Plecam la mare in sfarsit - uraaaaaaaa!
Poate ca unele dintre voi isi mai amintesc, eu am inceput aici un program de slabit (electrostimulare, masaj, impachetari) care da rezultate (am slabit vreun kil jumate in kg si cam o masura la haine in cm), dar mai am de dat jos.
As vrea sa nu intrerup "topirea shuncii" cat timp stam la mare.

Ce saloane misto stiti in Constanta si care sunt preturile anul asta?
Stiu ca Anelize a facut un tratament la Silhouette care e fff aproape de casuta noastra de vacanta si mi-e la indemana, dar sunt deschisa la orice idei, la urma urmei ma duce tati cu masina daca e mai departe.
Imi recomandati sa merg la Silhouette? Ce aparate au si cat costa, de pilda, un pachet vacuum+impachetari? La ei pe site nu scrie...
Sorry ca m-am lungit atat.
Eu si shunculitza mea va multumim!

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Draga mea,uite ca iti raspund chiar eu.
Intr-adevar eu am facut la ei tratamentul cu vaccum si m-a costat 400 euro un pachet de 12 sedinte.
Mi-a placut enorm ceea ce s-a intamplat atunic,dar,desi as mai vrea sa ma duc,la al 3-lea pachet corpul meu nu a mai raspuns.
Sunt foarte dragute,numai ca vor inverca sa iti bage pe gat diverse servicii sau produse.Nu te lasa ispitita si alege numai ceea ce crezi tu ca ai nevoie.Ele isi vand marfa uneori mai agresiv,in sensul ca te streseaza tot timpul,inclusiv in timpul tratamentului,dar pana la urma asta e stilul lor de marketin.Daca nu vrei nu iei si gata.
Sa ne scri ce ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Multumesc, Anelize!
Ce repede ai raspuns!
Eu credeam ca iti fac o consultatie inainte in care apreciaza impreuna cu tine ce anume iti trebuie... Ei pe site asa scriu. Dar vad ca incearca doar sa-si vanda serviciile... Iti multumesc ca m-ai avertizat.
Cred ca voi incerca si eu vacuum. Nu au si pachete "mai mici"? As vrea sa fac, de exemplu 6 vacuum si 6 impachetari sau ceva de genul asta, ca sa evit situatia descrisa de tine (absenta raspunsului la tratament dupa un numar de sedinte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

RaluD, am facut si eu anul trecut impachetari in Constanta, si voi continua si anul asta. Am pendulat intre Sihlouette(vroiam tot vacuum) si impachetari. Facand comparatie si la preturi, mi s-a parut Silhouette f.scump(pachetul de vacuum ma costa de trei-patru ori mai mult decit impachetarile 12 sedinte in alta parte) in comparatie cu impachetarile in alta parte si fiind si cam departe de locuinta, am ales impachetari pina la urma, am slabit tot cam asa 1-2 masuri la haine si am fost multumita. Mai vreau si anul asta ...
In fine la mine a mai existat si alt impediment, noi mai vroiam si la munte, cu copiii nu stii niciodata daca mai intervine altceva pe parcursul zile, trebuia sa ma impart peste tot, plaja etc. sa-i multumesc pe toti si mi-era frica ca nu ma pot tine de ele si dau inainte si multi bani si eram si un pic sceptica....daca chiar se vede asa mult....acum stiu ca da.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

RaluD , iti pot furniza eu informatii despre un salon de infrumusetare si remodelare ...daca te intereseaza imi poti da un PM.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

RaluD

intr-adevar iti fac un consult si stabilesc cu tine pachetul de care ai nevoie,dar niciodata pachetul care iti "trebuie" nu contine mai putin de 2 produse.
Nu nu au pachete mai mici de 12 sedinte,cel putin la vaccum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

nu mai stie nimeni nimic?
Azi am auzit de un salon numit Constance. Chiar exista, ca nu l-am gasit pe net? E misto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

VACUUM(STARVAC) CONSTANTA

anelize Trimis la - 25/07/2006 : 15:14:24
--------------------------------------------------------------------------------

In afara de Silhouette mai stiti vreun alt centru care are aparat vaccum in Constanta?
Ei stiu ca au monopol pe piata si tin preturile foarte sus.

andicu
Trimise - 25/07/2006 : 20:12:59
--------------------------------------------------------------------------------

Anelize, mai este Souplesse, la Dacia, pe partea stanga cum vii din centru . Sunt la parterul unui bloc. Vara trecuta aveau preturi rezonabile. Eu am facut 10 sedinte, m-am umplut de vanatai, cam doare (depinde de intensitate), si am slabit 3 kg. La burta s-a vazut diferenta, in rest, nu prea mi-am dat seama.N-am terminat sedintele, ca n-am suportat sa strang din dinti acolo. Daca vrei nr de telefon, iti dau pm.

CRIXIA
Trimise - 25/07/2006 : 21:25:18

andicu, cabinetul de care spui tu, anul trecut aveau cabinetul in zona spitalului? Este acelasi?

Iubika
Trimise - 25/07/2006 : 22:50:34

Fetele, aveti idee si de niste preturi? Macar informativ?
Multumesc anticipat!

andicu
Trimise - 25/07/2006 : 23:19:36

Crixia, anul trecut tot acolo era cabinetul, dar stiu ca se mutasera de curand la Dacia.
Preturi, stiu ca am dat cam 6 milioane pe un pachet de 10 sedinte vacuum cu 10 sedinte electrostimulare plus 2 bonus la alegere.
Cabinetul este la parterul penultimei scari, ultimul bloc (TS-uri), pe partea cu cladirea fostului cinema Dacia. Tel : 0241-550033. Puteti suna ptr detalii. Aaa, si am primit un mesaj de la ei, la sfarsitul lui iunie, in care scria ca au oferta speciala ptr vara, 48 sedinte de slabit la 5 mil.; nu stiu exact ce inseamna, dar puteti intreba. Eu nu mai dau bani, ca n-am rabdare sa le fac si nici timp, din pacate.

Mergi la inceput

Andicu,
Ce fel de vaccum aveau acolo?Aveau Starvac,sau alt fel de aparat?

Mergi la inceput

Bineinteles ca nu imi poate raspunde nimeni pt ca ceea ce vroiam sa aflu era la subiectul meu Vaccum (Starvac) Constanta ,nu la preturile saloanelor,dar subiectul meu a fost inchis fara un motiv plauzibil,zic eu.
Sunt doua topicuri diferite,dar se pare ca moderatorul nu a privit din acest punct de vedere.Ambele subiecte aveau in continut cuvintul Constanta......nu cred ca e de ajuns ca sa poti inchide unul din subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anelize, imi pare rau, dar nu stiu sa-ti spun daca era Starvac sau nu; parerea mea e sa dai un telefon si sa ceri amanunte.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput