Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Siiiiiiiiiii..........................staaaaarttttttttt!!!!
Suntem aici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Multumesc mult, Daii!!!! O zi buna!!! Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele, iata ca ma inscriu si eu pe lista asta desi nu mai credeam ca se va mai intampla Noi suntem de 7 an impreuna si avem si o fetita de 11 luni. Ne-am hotarat in sfarsit ca ne trebuie si hartia cu pricina, desi ne referim de mult, unul la altul, ca sot si sotie. Dar am zis (si la insistentele familiei) ca e nevoie pentru asta mica sa fie totul in ordine. Eu nu mai credeam ca ma bucur asa de mult, sunt asa de emotionata, desi, teoretic, nu mai credeam ca fac vreodata chestia asta. Si daca tot ne-am hotarat, o sa facem tot pachetul, cu cununie civila, anul asta, si nunta cu rochie si tacam complet la anul. Ne-am hotarat sa ii facem cadou fetitei si ne vom casatori civil cand va implini ea un an. Nu facem anul asta party mare, facem doar petrecerea ei de un an, pentru ca am avut un deces in familie si nu putem face anul asta.
Pentru la anul, nu ne-am hotarat la data, suna bine 07.07.07, mai ales ca civil de casatorim tot pe 07 dar octombrie.
Andreea81, ce vrei sa stii de civila? Si eu vreau sa stiu.
Multumesc mult pentru ideea cu verighetele sfintite la preot si purtate intre casatoria civila si cea religioasa. Si eu vreau sa pun verighetele pe deget de la cununia civila si sa le port pana la anul, cand facem nunta. Mi-era frica ca nu se poate, mi-au zis multi sa nu le punem pe stanga, sa le purtam pe dreapta si eram in dubiu.
Pentru civila: acte cu 10 zile inainte, certificate medicale, buletin + certificat de nastere si certificat de divort acolo unde e cazul. La cei necasatoriti, parca, declaratie pe propria raspundere ca nu au fost casatoriti.
Ufff, abia astept, nu-mi vine sa cred ca ma ambalez atata! Ma simt ca in pragul examenului de facultate!

Mergi la inceput

Aaaah, si inca o intrebare, stiu cum e la biserica, macar in mare stiu cum trebuie sa arate rochia. Dar la cununia civila? Cum ne imbracam, de unde? eu am o problema, ca nu mai am nici o luna pana la momentul x si nu stiu unde sa incep sa caut si la ce sa ma uit. Nu vreau sa fiu nici prea de tot, ca ii fur petrecerea fetitei, de un an, ceva elegant si frumos...

Mergi la inceput

Pentru Kid2003: Cat de curand (saptamana asta)ma duc prin oras si incep cautarile pentru rochita, sau costumas pentru civila...iau la rand Unirea, Cocorul, si alte magazine de pe Soseaua Stefan cel mare...le vad din tramvai cand ma duc inspre casa..daca vrei, iti spun ce vad eu mai frumos si nu la preturi exorbitante, ca daca incep asaaaaaa, dau faliment pana la nunta !!!

Despre cununia civila as dori sa stiu cam in cat timp ies analizele de la doctor, ca stiu ca tot dosarul trebuie predat exact cu 14 zile inainte de data in care vrei sa aiba loc cununia...eu fac la sectorul 2, langa Piata Obor, si m-am interesat undeva pe Strada Olari. Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Andreea, 14 zile? De ce stiam eu de 10? In fine, nu cred ca dureaza mult analizele, depinde si unde ti le faci! Cand ai programat tu cununia civila? Inseamna ca eu ma apuc de saptamana viitoare de analize pentru ca peste 2 saptamani tre sa depun actele. Iti multumesc cu ponturile despre tinuta de la cununia civila. prietena mea a purtat un deux-pieces frumos, verde deschis cu fir auriu, de la Dika, ma gandeam sa dau si pe acolo o raita, dar sunt preturile cam mari. Lucrul bun e ca poti sa il porti si mai tarziu, tot la asa ceva: o nunta ceva...
Analizele, vezi ca poate gasesti o pila prin dr de familie sau ceva, noi avem, ne face analizele si gata, nici nu ne mai intepam. Oricum e o formalitate...noi suntem de atata timp impreuna, avem si bebe, nu ne mai punem problema ca tre sa ne cautam inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Bine ai venit Kid 2003.Felicitari pentru hotararea pe care ati luat-o si pentru bebita ta!!!
Noi am facut casatoria civila la sectorul 6 si de toate actele s-a ocupat sotul meu, eu doar am fost invitata. Analize nu am facut. S-a dus sotul la medicul de familie, am platit vreo 300.000 si ne-a dat certificatul prenuptial pe care l-a depus cu 14 zile inainte de cununie. Toate celelalte acte le aveam deja depuse, cam cu 1 luna inainte, iar cand a trebuit sa ducem si certificatul l-am dus si gata.
Daca nu vreti sa va intepati, cred ca se poate aranja cu medicul de familie.

P.S: eu si sotul aveam medici de familie diferiti, dar sotul meu a facut o cerere si a trecut in evidenta medicului meu. Nu stiu cum e la soti cu medici de familie diferiti.

Pupicutzi multi, multi

Mergi la inceput

[purple]Pentru Kid2003: Hai sa-ti dau exemplul pe care mi l-au dat si mie cei de la primaria sectorului 2: daca te-ai hotarat la data de sambata, 26 august 2006, actele la primarie trebuie depuse pe 14 august 2006, cat mai dimineata, ca intrarea la primarie in data de 26, se va face in ordinea depunerii dosarelor(deci daca le depui la pranz, mai mult ca sigur ca nu vei mai gasi ora dorita, asta daca nu cumva vrei seara!!!).Ufff, sper ca m-am exprimat destul de clar...Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna ziua viitoare miresici de 2007 eu sunt o miresica proaspata de anul asta si vroiam sa va zic ca sunt la dispozitia vostra pentru eventuale sugestii/intrebari asa cum au fost si pt mine mireselele de anul trecut!!!
Pupici si fiti fericite aveti de organizat o zi de vis din viata vostra!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Buna, Tizabela!! Sa stii ca mi-au placut la nebunie si coafura, si buchetelul de trandafiri, si mai ales rochita!!! Ceva detalii despre ele? Ai aratat ca o printesa! (Ce mi-as dori si eu sa fiu la feeel)... Daca vrei, zi-ne si noua pe scurt despre localul tau, despre costuri in general la flori, toaleta, etc. Multumim, Andreea81

Mergi la inceput