Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

eu nu am nici o noutate:-) stim doar ca vrem sa ne casatorim, data e inca flexibila, ramane tot luna iulie, sper sa nu apara schimbari. lista nu am avut timp sa o mai pun la punct, poate in week-end ca am mai mult timp liber. am inceput si munca, la un laborator, in rest toate bune. pup miresicile.

semnatura ilizibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matzoi spune:

Buna fetele!
In sfarsit am decis data nuntii si am dat avansul si pt restaurant.
Intr-adevar fata de voi care faceti pe aici prin Buc mie mi-a fost mai usor, noi fiind din Braila unde oferta e mai limitata. Oricum ma bucur ca am scapat de o grija!
Mai raman restul pb, care fie vorba intre noi sunt destul de multe.
Dar mai e ceva timp pana la anu'

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

andreea81 multumesc frumos pentru incurajari, dar eu sunt o fire mai nonconformista si nu vreau sa fie ceva traditional, daca as avea posibilitatea mi-as cara invitatii la cabana Bolboci, acolo e din punctul meu de vedere locatia perfecta, iar ca biserica la Schitul Pestera, dar stiu ca ati auzi de mine in ziare cu asemenea nunta (l-as intrece pe virinel cu hormonica lui), iar cu rochia bineinteles ca nimic nu-mi place din ce am cautat pe net...
Mandrul meu imi tot spune sa stau linistita sa nu ma mai agit atat ca risc sa-mi pierd nunta, adica sa o facem si eu sa nu ma bucur din cauza cine stie carui amanunt minor.
Adevarul totusi ca daca am asteptat atat vreau sa fie ceva de vis, ca si voi de altfel, toate ne dorim nunta de vis, numai ei pot fi oriunde ca nu conteaza...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

SALUTARE FETELOR !!!

Voi fi si eu miresica de 2007, mai exact am stabilit data pe 12 mai. Nunta va fi in Iasi - Pascani. Cum aici nu sunt prea multe restaurante pentru nunti 4-5, deja l-am ales pe cel ce ne-a placut mai tare si am stabilit data. In rest nu am mai facut nimic decat ca ne-am luat nasi.

Vreau de la fetele din IAsi recomandari de formatii, DJ pentru nunta si fotograf/cameraman (la asta as vrea ceva fain).

Casa de piatra tututror !! Si vreau si eu pe lista!!!

inteligenta m-a urmarit intotdeauna, dar eu am fost mai rapida !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by alyah

SALUTARE FETELOR !!!

Voi fi si eu miresica de 2007, mai exact am stabilit data pe 12 mai. Nunta va fi in Iasi - Pascani. Cum aici nu sunt prea multe restaurante pentru nunti 4-5, deja l-am ales pe cel ce ne-a placut mai tare si am stabilit data. In rest nu am mai facut nimic decat ca ne-am luat nasi.

Unde anume faceti nunta in Pascani??? Si... tu esti din Pascani, sau mirele? Sau amandoi?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Pentru Daii si NanaMotoc as vrea si eu detalii despre fotografii vostri.
Nana ai fost ca o papusica miresica.

DANA & ALEXIA (12.06.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatzaaaaaa!!!

Wow, am lipsit si eu vineri de la apel, si cand ma intorc..........gasesc o gramada de miresici noi!!
Alyah- bine ai venit printre noi!!!
Puf 13- curaj gaina......viitorul tau sot s-ar putea sa aiba dreptate, inca ne putem bucura de putina liniste, mai avem pana la febra pregatirilor
Matzoi, pup o fata dulce, miresica mea sister, felicitari pentru restaurant, sigur ati facut alegerea potrivita si va veti simti minunat acolo!!!
Josefine, asteptam sa stabilesti si tu data, ca sa fi o viitoare miresica trecuta la catastif.
Dana-Alexia, fotograful nostru va fi acelasi ca si la nunta nasilor nostri, pur si simplu ne-am indragostit de pozele pe care le-am vazut. Tot ce am facut a fost sa il arvunim verbal, pentru ca nici nu a vrut sa auda de vreun avans asa devreme. Daca te pot ajuta cu ceva...cu cea mai mare placere!!!

Va doresc o saptamana reusita, plina de realizari!

Pupicutzi multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Josefine, chiar acum am recitit paginile, si am vazut ca tu ai fost cea care ai preluat initiativa de a avea si noi o listuta. Am vazut ca ne-am cam inmultit, asa ca..........Sefha te superi daca te rugam sa o actualizezi???????????? Numai daca vrea fata.... sau e prea dimineatza pt asemenea cerinta???????????
Pupicutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

daii, o fac, trebuie sa recitesc tot din urma si o pun la punct. dar zilele astea sigur o fac, sa intram si noi in randul miresicilor cu lista.

o zi buna va doresc, eu ma duc la munca :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Neata' la ora 11, miresicilor!!! Pentru Puf13: neconformista sau nu, nimic nu-i mai frumos decat sa-ti vezi visele implinite...asa ca...mai cu emotii, mai fara(cica!!!), iti urez sa tii cu dintii de tot ceea ce inseamna preferintele tale...Le salut si pe Daii si pe NanaMotoc.
P.S. Sa-mi tineti pumnii, ca incep alergatul cu cununia civila (fac separat civila de nunta), si deci ...PE LOCURI, FITI GATA...aaa..STATI SA MAI IAU O GURA DE CAFEA...START!!! Pot sa va intreb si eu una-alta despre cununia civilaaaaa? Puup, Andreea81

Mergi la inceput