Nume rare
Raspunsuri - Pagina 23
asi spune:
Neviana
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Natasa spune:
Numele rare sint una-de exemplu rar mai auzi nume ca Gheorghe, Elisaveta, Smaranda etc- si e pacat de multe dintre ele ca nu mai sint alese, dar cu totul altceva e sa-ti bati joc de copilul tau si sa-i spui Gladiol, Napoleon sau mai stiu eu cum, doar pentru ca ai tu o sensibilitate artistica. Cred ca ne putem manifesta pasiunea fata de un personaj istoric, literar, fata de o floare sau fata de o planeta, fara sa ne batem joc de un copil. Omul ala isi va duce numele toata viata si eu una as interzice numele absurde si caraghioase. Ca sa nu mai spun ca prenumele astea stau linga niste nume deosebite, a se vedea profesorul meu, Napoleon Ratza. Numele de care spuneam mai sus nu sint date de tigani, ca ei au o imaginatie debordanta.
Si fara suparare, mie mi se par aiurea si numele de fata date baietilor-de genul Tatian, Irinel, Smarandel etc.
iarina spune:
Pai pana la urma, citind atatea pagini si amuzandu-ma tare mult la unele nume, nu pot spune decat un singur lucru: Fereasca Sfantul sa ajungi la cheremul imaginatiei parintilor.![]()
![]()
unboticutz spune:
clementina (o pustoaica vecina), eufrosina (nasa tatalui)
---------------------------------------
common sense is not really so common
oany spune:
Mi-am mai adus aminte doua
Luanda-fosta colega de liceu
Nelino- baiatul unor cunostinte di Constanta
Guguluff spune:
Meda si Dusia - colege in liceu
Anita - colega din generala. Asa am vrut s-o cheme pe fetita mea. Am ajuns la Eliza care e mai cunoscut dar destul de rar.
http://www.victorstoica.ro/eliza.html
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Simo74 spune:
Dobrita - strabunica
Andrita - bunica
Chiriachita - sora bunicii
Mai rau era de saracul strabunic, care la o varsta destul de inaintata, nu le mai nimerea si toata ziua striga: Ita, ita, ita, care esti pe aici sa vii incoace! ![]()
Mie imi place foarte mult si Camil
briza_marii spune:
sevastitza - bunica mea
hariton - fratele unei prietene (cica la ei in neam toti barbatii se numesc asa din tata in fiu)
crengutza si bradutz -copii sefului mamei. Saracul el care e om de afaceri se prezinta Brady
briza_marii
poze